פורסם 2012 ביולי 1013 שנים טוב אז ככה , מחר על הבוקר אני נוסע לבאג .. אני חייב שתענו לי עד מחר ! יש לי 550 שקל ואני רוצה מקלדת + אוזניות גיימינג , בעבר היו לי אוזניות למוזיקה AKG K518, עכשיו אני רוצה לקנות חדשות למשחקים. אני רוצה שתמליצו לי על מקלדת+אוזניות שביחד יצא לי 550 שקל . עכשיו , זה חייב להיות מבאג! בגלל המבצע שיש להם .. וחייב להיות כולל במבצע , רק SS וRAZER. עכשיו אל תמליצו לי על דברים שלא מהחברות האלה ! המבצע שיש בבאג הוא 50 אחוז על המוצר השני , כיאלו אני יכול לקחת לדוגמא את האוזניות SSSV2 ואת המקלדת SS SHIFT . ויצא לי ביחד 550 שקל , (המבצע הוא על הנמוך מבין השניים , אז האוזניות 400 שקל ועוד 150 שקל על המקלדת שבהנחה . )עכשיו קצת פרטים אני רוצה אוזניות + מקלדת לגיימינג , חייב שיהיה יפה וחומרים איכותיים . אין צורך של עיברית על המקלדת!! (אם יש אפשרות יהיה טוב .. )אוזניות -70 אחוז משחקים 30 אחוז שירים .קניתי היום מKSP , TTesports Chalnger , ונגעלתי מהאיכות הגרועה שלהם .. \ ביקשתי החזר כספי מלא והביאו לי .. בבקשה לענות תשובות עינייניות לבקשה . תודה מראש . אם יש לך אפשרות אחרת בשבילי גם יהיה טוב, (לדוגמא LOGITECH G105 ו4H , כיאלו אם יש לכם משהו אחר ב550 שקל מחנות אחרת גם יהיה טוב ,אבל אם כבר יש מבצע אני מעדיף לקנות . )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.