עבור לתוכן

KSP וחנויות אחרות מוכרות Galaxy S3 עם מטען מיושן של S2!

Featured Replies

פורסם

במידה וזה באמת המטען של S2 ולא איזה מטען סיני ממקור עלום אז ה"נזק" היחיד שיקרה הוא זמן טעינה קצת יותר ארוך. מצד שני, הסוללה תחייה קצת יותר זמן (לא משמעותי).

לדעתי, הבעיה היא באמת בחוסר שקיפות, לא בהחלפה עצמה.

• תגובות 85
  • צפיות 13.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזו התלהמות

הם מייבאים את המכשירים מחו"ל

אסור למכור בארץ מוצר עם תקע זר

אז הם שמו מטען של סמסונג

בגלקסי 2 שנמכרו בארץ ברשתות עשו בדיוק אותו דבר

פורסם

מה שאני לא מבין זה למה המטען של הגלקסי 2 כל כך חלש? כבר שנים שפלאפונים מגיעים עם מטעני 1A ומעלה.

פורסם

מוזר. אני עם הגלקסי S הראשון עם המטען המקורי, ואני רואה שזה אותו המטען שיש לגלקסי S2 ול S3 (זה שעליו מתלוננים פה בתרד). מקדמים מכשירים, אבל את המטענים משאירים כמה דורות אחורה.

באמת חבל.

פורסם

מוזר. אני עם הגלקסי S הראשון עם המטען המקורי, ואני רואה שזה אותו המטען שיש לגלקסי S2 ול S3 (זה שעליו מתלוננים פה בתרד). מקדמים מכשירים, אבל את המטענים משאירים כמה דורות אחורה.

באמת חבל.

מה אתה מצפה שיעשו עם המטענים? יכללו בהם שבב WIFI? או BT?

הגדלת זרם טעינה לא ממש קריטית.

חוץ מזה, המטענים הפכו לחכמים יותר בשנים האחרונות כדי לשמור על בטיחות הסוללה. בגלל זה מטענים סינים עלומים לפעמים עושים בעיות.

פורסם

בכל מקרה אני מאמין שזה לא עניין של תקינה.

אבי במקרה אחרי על כל עניין התקינה בחברת מוצרי חשמל גדולה בארץ והוא משחרר כל הזמן מוצרים מסובכים הרבה יותר בכלום זמן ועם עלות אפסית.

ככה שתקינה למטען מסכן זה לא שיקול.

השיקולים שכן יכולים להיות זה:

1. נסיון לחסוך כסף - חרפה.

2. מכשירים שלא מביאים אותם מאירופה ובאים עם מטען מתואם לשוק האמריקאי, יכולים לבוא עם מתאם פשוט, לא צריך להחליף את כל המטען לאחד זול ונחות.

פורסם

ההתלהמות מיותרת..מי שרצה לחסוף רכש מKSP וקיבל מטען בעל יוכלת הטענה "נמוכה" יותר..על "איכות" משלמים..

לא מבין מה ההיסטריה סורי..

פורסם

אני דווקא מסכים עם זה שכשקונים מכשיר בסדר גודל כזה, הציפייה לקבל הכל כשר למהדרין. הם יכלו לפחות לציין שהמטען הינו לא מקורי של ה- S3.

פורסם

ההתלהמות מיותרת..מי שרצה לחסוף רכש מKSP וקיבל מטען בעל יוכלת הטענה "נמוכה" יותר..על "איכות" משלמים..

לא מבין מה ההיסטריה סורי..

ואני לא מבין מה ה"התלהמות" בדרישה לקבל מה שאתה חושב ששילמת עליו, את מה שאמור להיות כלול במה ששילמת עליו. הם חייבים לציין אם הם משנים.

בנימה אישית אני ממש לא מבין מה כל כך מפריע לכם בדרישה לשקיפות?

למה זאת לא נראית לכם דרישה לגיטימית, בסיסית אפילו הייתי אומר?

מה הופך את מי שדורש את זה למתלהם? רק הונאות ענק הן הונאות? רק הן מעצבנות?

אני מוכן להמר, שברוב הפעמים שאנשים נתקלים בחוסר שקיפות, הונאות, הטעיות, זה בדברים קטנים וכביכול "לא חשובים", מהסוג שגם אם אתה מגלה אותם לא תתעסק עם זה כי זה לא שווה לך וכי יגידו שאתה מתלהם או איזה משהו כזה.

תארו לכם שהייתם מצליחים למנוע אפילו חלק מהפעמים האלה (לא בגלל הכסף, בגלל ההרגשה).

אז מה אם זה לא סוף העולם, רק בעיות קולוסליות שוות תיקון?

פורסם

אם מישהו מכם היה טורח להכנס לדף המוצר באתר KSP, וגם לקרוא את תוכלת ערכה, היה רואה את זה:

35idvyp.png

פורסם

למי שתהה למה בחלק מהחנויות יש מטען מקורי

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=910235&TypeID=0&sid=126

הם פשוט מבריחים אותם במכס עם המטענים המקוריים

בגדול יש בעיה עם המכס ועם ה-תקן של החשמל שמחייב אישורים מיוחדים בכדי ליבא מוצר עם המטען המקורי של היצרן.

פורסם

אם מישהו מכם היה טורח להכנס לדף המוצר באתר KSP, וגם לקרוא את תוכלת ערכה, היה רואה את זה:

35idvyp.png

אם הוא קנה באינטרנט אז אין לו מה להלין.

אם לא, אז במידה וכתוב על האריזה אז אין לו מה להלין. (למרות שהיה נחמד אם היו מציינים בפניו את זה).

אם שתי התשובות שליליות אז קשה לי להתחיל לכתוב כמה שזה לא רלוונטי...

אנימור נשמח לתשובתך...

פורסם

. איזה מטען מקבל מי שקונה מסאני?

בגלקסי 2 הם נתנו גם מטען 0.7

למרות שבחול נמכר עם 1

פורסם

חח זה בדיוק העניין בS2 הם מכרו אותו עם 0.7 כמקורי ואף אחד לא עשה עניין..עכשיו פתאום כן..

ואולי זה רק אני כן, אבל עצם העובדה שזה יותר זול ממה חשבתם שזה נובע ? תמיד יש "קטנות" איפשהו בין אם זה במוצר עצמו או בשירות...

פורסם

. איזה מטען מקבל מי שקונה מסאני?

בגלקסי 2 הם נתנו גם מטען 0.7

למרות שבחול נמכר עם 1

קניתי את שלי בחו"ל, קיבלתי מטען מקורי אנגלי עם 0.7amp.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים