עבור לתוכן

KSP וחנויות אחרות מוכרות Galaxy S3 עם מטען מיושן של S2!

Featured Replies

פורסם

רכשתי את ה-Galaxy S3 ב-KSP אילת. בעקבות דיונים בנושא, התחלתי לבדוק את נושא ההטענה, וגיליתי תוך כדי שהמטען שקיבלתי עם הטלפון מוציא מקסימום זרם של 0.7A, בעוד שהמטען המקורי של ה-S3 מוציא מקסימום זרם של 1A, שכמובן מאפשר טעינה מהירה יותר (ה-S3 תומך ב-1A). בנוסף, המטען המקורי של ה-S3 מגיע עם חיבור USB פריק, כך שלא צריך 2 כבלי USB כדי לטעון/לחבר למחשב.

אני מצרף תמונה של המטען שאני קיבלתי עם ה-S3, שמסתבר שייך בכלל ל-S2.

אם כבר קניתם וזה מה שיש לכם, דעו שמטען מקורי יספק טעינה מהירה יותר. אם עדיין לא קניתם, הוסיפו את הנתון הזה לשיקולים מאיזו חנות לקנות. ההסבר הראשוני שקיבלתי לכך הוא בעיה כלשהי במכס למטענים של S3. מה שמוזר הוא שיבואנים רבים וחנויות רבות מוכרות את ה-S3 עם המטען המקורי שלו.

• תגובות 85
  • צפיות 13.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המטען של הN86 העתיק שלי מוציא 1.1A :nixweiss:

פורסם

אתה צריך להודות להם שלא הביאו לך מטען סיני זול שידפוק לך את הסוללה (בדוק את המטען שקיבלת, שהוא לא זיוף סיני).

יש גם חסרונות במטען המקורי, כבל ה- USB אומנם פריק, אך מאוד קצר וזה מצריך שקע/USB קרוב למכשיר.

אני לא מצדיק את KSP, אבל זה מטעמי חיסכון (הן בכסף, והן בביורוקרטיה), אחרת הם היו צריכים לפנות למכון התקנים לקבל אישור לייבא את המטען המקורי. ועלות המכשיר הייתה עולה בהתאם.

פורסם

השאלה שצריכה להישאל היא למה הם פותחים את האריזה ומה פשר החלפת המטען - מעבר לעובדה השולית יותר שהם מספקים מטען תואם אחר.

פורסם

העניין רציני מאוד.

אנשים שקונים GS3 קונים את אחד המכשירים המתקדמים ביותר שיש.

והם באופן טבעי מעוניינים לקבל איתו מטען אופטימלי, שבמקרה... הוא המטען המקורי שנמכר איתו.

אני כמו רבים אחרים בוודאי, רוצים לדעת מה פשר הדבר.

מי בדיוק אשם במחדל, ולמה?

פורסם

מחדל ... פששש .... עפנו קצת, לא ? מים קרים אולי מישהו ? בואו נקרא למבקר המדינה היוצא שאולי יעשה

על זה גם איזה ביקורת לפני שהוא עוזב סופית את התפקיד ...

כמו שכתבו לפניי, הדבר בטח נובע מבעיות של תקינה שהיו מייקרות את המכשיר ומעכבות את המכירה שלו לפחות

ב KSP.

שלא תבין לא נכון, אני לא מצדיק את הצעד הזה, ובהחלט הייתי מתעצבן לגלות שסיפקו לי את המכשיר

עם מטען לא מקורי, והדיון הזה בהחלט במקום, אבל מפה ועד מחדל ...

פורסם

איזה תקינה?

תחשוב על זה שוב - מה הולך כאן? מה פשר פתיחת עשרות אם לא מאות מכשירים והחלפת המטען? יש כאן משהו רציני וחשוד.

פורסם

זה לא כזה חריג.

קניתי iPad דור 3 מ-idigital וקיבלתי איתו מטען מקורי המתאים לשקע ישראלי אך חבר שקנה את אותו הדגם ב-Bug טוען שקיבל את המוצר ללא המטען המקורי ובאריזה נפרדת קיבל מטען כללי פריק.

משהו שנראה כמו זה:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11732

פורסם

מחדל ... פששש .... עפנו קצת, לא ? מים קרים אולי מישהו ? בואו נקרא למבקר המדינה היוצא שאולי יעשה

על זה גם איזה ביקורת לפני שהוא עוזב סופית את התפקיד ...

כמו שכתבו לפניי, הדבר בטח נובע מבעיות של תקינה שהיו מייקרות את המכשיר ומעכבות את המכירה שלו לפחות

ב KSP.

שלא תבין לא נכון, אני לא מצדיק את הצעד הזה, ובהחלט הייתי מתעצבן לגלות שסיפקו לי את המכשיר

עם מטען לא מקורי, והדיון הזה בהחלט במקום, אבל מפה ועד מחדל ...

מה תקינה?

יש חשש שהמטענים מכילים חיישן ריגול לא תיקני?

שיש בהם וירוס שעלול להפיל את רשת החשמל?

שהפלסטיק שלהם לא מתפרק ביולוגית ואינו מתאים לתקן המזבלה?

שהמתח בו הם עובדים תואם אך ורק לרשת תחנת החלל?

מה זה השטויות האלה.

ונגיד ויש סיבה(גרועה ככל שתהיה), למה לא מביאים תחליף שתואם למקורי?

ולמה מספקים לכל הלקוחות ציוד תת סטנדרטי, שמבצע את הטעינה ב30% פחות יעילות?

כן אם העניין הוא כמו שפותח הדיון תיאר, אין ספק ש"מחדל" היא המילה המתאימה לתיאור המתרחש.

ולא, זה באמת לא חשוב כמו ביטחון המדינה וכלכלה חופשית ללא מדרגות מס.

ולשר הרובים והפצמרים אין עניין להתעסק עם זה.

וגם לא למבקר המדינה.

אבל למי שקונה את המכשיר זה כן חשוב.

חשוב מאוד!

אין דבר יותר חשוב באופן יחסי למהות העניין ללקוח שקונה מוצר, מהמוצר עצמו!!!

ואת הזילזול בכל ענייני החיים בעזרת ניפנופי ביטחון המדינה תשאיר לפופוליטיקה.

ללקוחות שקונים סמארטפון משוכלל ויקר, שטוחן בטריה תוך כמה שעות של פעולה מאומצת, לא מצרפים מטען שעובד ב30% פחות יעילות.

כשאני מחבר את הסמארטפון שלי למטען ומאמץ את המכשיר על המקסימום עם איזה משחק כבד, הוא מבזבז בטריה יותר ממה שהוא מטעין בו זמנית, אז 30% זה לא חשוב?

כשיש לי לפעמים רק חצי שעה להטעין ומה שיספיק יאלץ להספיק עד הערב, 30% זה לא חשוב?

מ מח מחד מחדל מאומן.

פורסם

Art Tatum

שכחת גם לכתוב שכל העניין הוא חלק מהתוכנית הזדונית של משפחת עופר להשתלט על הכלכלה הישראלית... ::):facepalm:

פורסם

אני מודה שאני לא מבין את פשר הסלחנות הרבה.

הבעיה העיקרית פה היא לא שהם עשו את זה... הבעיה היא שהם לא אמרו את זה או כתבו את זה על האריזה (הם כתבו את זה, אגב?) והכי טוב גם וגם.

רוצים לשנות בכדי לחסוך בעלויות, סבבה, זה חוסך לכם בירוקרטיה, סבבה...

תדווחו, תתנהלו בשקיפות (ואז הצרכן יוכל להחליט אם שווה לו לקנות, או ששווה לו לשלם יותר, לקנות ממקום אחר, לקנות משהו אחר....)

למה יש את התחושה שכולם מנסים לרמות את כולם (סליחה לא לרמות. זה רק בקטנה, מה זה משנה בכלל, זה לטובתכם, זה חוסך עלויות, אם הייתם יודעים אז זה רק היה מבלבל אותכם)....

פורסם

חבל שהם פשוט לא רושמים את זה..

"הגלקסי מגיע ללא מטען מקורי של S3 עקב נושאיי תקינה, אך כולל מטען מקורי של סמסונג S2"

פשוט וקל.

פורסם

איזו פאניקה..

הרבה חנויות מחליפות מטענים של טלפונים סלולריים מהסיבה הפשוטה שהמקוריים מגיעים ללא שקע ישראלי. מכשיר שנמכר בארה"ב כמובן יגיע עם שקע אמריקאי. החנויות מזמינות ממקום בו לא נעשה שימוש בשקע אירופאי ולכן חייבות להחליף את המטען.

למעשה רוב החנויות הפרטיות עושות את זה.

פורסם

שידווחו, גם אם לכ החנויות היו עושות את זה, גם אם כל יודע דבר היה יודע את זה, שידווחו...

יש לי שאלה אליך, למה הם לא מדווחים לדעתך?

1. לא חושבים שזה חשוב.

2. לא חושבים שזה חשוב וחושבים שאם הם יציינו את זה אז אנשים חסרי מושג יקנו ממקום אחר.

3. חושבים שזה חשוב וחושבים שאם הם יציינו את זה אז אנשים יקנו במקום אחר.

4. הדבקת מדבקה עולה הרבה כסף, מאחר והם רוצים לשמור על מחיר אטרקטיבי הם לא מדביקים מדבקה.

5. מה זה משנה כולה מטען, מה זה משנה כולה כבל USB, מה זה משנה כולה סוללה לא מקורית, מה זה משנה כולה פלאפון אחר ממה שרשום, מה זה משנה, העיקר שישלמו לנו.

Shay1098, מה היה קורה אם הם היו שמים מדבקה ומסבירים ללקוח במעמד הקנייה. תקדים שקיפות? (תקדים מסוכן, שלא נתרגל). :nixweiss:

פורסם

אז העולם היה מקום טוב יותר ואולי היה לי קצת יותר אמון במין האנושי.

אבל זה לא קורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים