עבור לתוכן

בקשת עזרה לבניית מחשב ביתי 3000 ש"ח ללא ציוד היקיפי רק לגיימינג מהחנות KSP

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 2500-3000 לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש'ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וכבדים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. diablo 3 / guild war 2 / starcraft 2 / league oflgends / crysis]

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 אינץ' והרזולוציה הטיבעית 1680 x 1050 -

לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכול בעיקרון אבל אני חושב שאני יכול לשמור את הארדיסק כיוון שיש בו 480 GB ואני משתמש רק ב 100? GB כדאי להחליף ?

. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 86. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? המחשב חייב להיות מורכב בחנות שכן אני לא יודע להרכיב מחשבים וכרגע יש לי במחשב וינדוס 7 והייתי רוצה שיהיה את זה גם במחשב החדש.

האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה לחנות ומקום מגוריי הוא נתניה מה שכן שמעתי דברים טובים על KSP האם שווה לקנות שם ?

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אני לא חושב

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

פורסם

תוסיף את התקציב והשימושים לכותרת.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?

פורסם

ראשית תסדר את הפוסט המקורי, תשאיר הכל בגודל זהה, תוריד את הצבעים.

שנית, מה דגם הקשיח שכבר יש בידך?

פורסם

ומה גילו?

פורסם
  • מחבר

גילו של המחשב הוא 6 שנים

ואני לא יודע איך לבדוק איזה סוג של דיסק קשיח יש לי

בבקשה תעזרו אני הולך לקנות מחשב חדש ואני באמת צריך עזרה לקבל מפרט טוב למחשב גיימינג בבקשה !!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים