עבור לתוכן

אולמרט זוכה חלקית- ׳יום אבל לפרקליטות המדינה׳

Featured Replies

פורסם

מה אתם חושבים על הלינצ׳ והזיכוי של אולמרט?

לדעתי עצם הדחתו של אולמרט היא בושה למערכת וכל עניין האשמה של שולה זקן נראה לי דיי תמוהה.

בואו וספרו מה אתם חושבים. :xyxthumbs:

נכון לעכשיו עוד לא נגעו בפרשת טלנסקי אבל אולמרט זכאי ב2 מתוך שלוש האשמות שהוצגו עד עכשיו.

*עריכה- זוכה גם בטלנסקי.

פורסם

אני מקווה מאוד שההד הציבורי מתוצאות המשפטים האלו יוביל שראשים בפרקליטות יתגלגלו. המוסד הזה מזמן איבד את כיוונו ומטרתו הגיע הזמן שיושלט שם סדר.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים איתך ב100 אחוז!

הבעיה היחידה היא שהם ילכו לעליון לפני שהם יתפטרו...

פורסם
  • מחבר

ההיפך...

?!?!?!?!?!?!?!

הסבר נמק ופרט

פורסם

יש להם עבודה מובטחת במערכת המשפט בשיטת "חבר מביא חבר".

פורסם

לא עקבתי יותר מדי בזמנו אחר הפרשה ולכן אני לא בקיא בה.

מה כן, נראה לי די תמוה שזיכו את אולמרט אבל זקן נמצאה אשמה. זה נראה כמו תסמונת הש"ג.

פורסם

צריך בדק בית רציני בפרקליטות

פורסם

אני לא מבין למה כולם אמרו את זה.

אז הפרקליטות טעתה(או שהשופטים טעו, היו דברים מעולם). אז מה? אם לפרקליטות היה 100 אחוזי הרשעה(למרות שלפי מיטב הבנתי אחוזי ההרשעה מאוד קרובים לזה) זה היה מדאיג אותי בהרבה. לא כל קייס שמוגש לביהמ"ש ע"י הפרקליטות צריך להסתיים בהרשעה...

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה כולם אמרו את זה.

אז הפרקליטות טעתה(או שהשופטים טעו, היו דברים מעולם). אז מה? אם לפרקליטות היה 100 אחוזי הרשעה(למרות שלפי מיטב הבנתי אחוזי ההרשעה מאוד קרובים לזה) זה היה מדאיג אותי בהרבה. לא כל קייס שמוגש לביהמ"ש ע"י הפרקליטות צריך להסתיים בהרשעה...

כולם אומרים את זה בגלל שהפרקליטות לא חיכתה שאולמרט יסיים את כהונתו- אלא ישר גרמה להדחתו.

קח לדוגמה את סרקוזי- לא נגעו בו עד שהוא סיים את הכהונה שלו.

במדינה ׳אחראית׳ זה לא היה קורה , וזה קרה רק בגלל שבפרקליטות היו בטוחים שהוא אשם.

בסוף (כמו שכתבתי בהתחלה) הוא יצא אשם בסעיף הכי ׳קל׳ (למרות שכולם שווים מבחינה משפטית) ויצא זכאי בשאר.

רק לשם הבהרה- אם לא היו מדיחים אותו- לא בטוח שנתניהו היה עכשיו ראש ממשלה (לטוב או לרע...).

פורסם

האם הסעיף שבו הואשם הוא סעיף עם קלון?

פורסם

קראתי שהסיכויים לזה נמוכים

פורסם

מה ז"א? ההחלטה על הצמדת קלון באה מאוחר יותר?

פורסם

כן, עם גזר הדין.

פורסם
  • מחבר

אין שום סיבה הגיונית לקלון .

לאיש נעשה עוול ואין שום צורך לפגוע בו עוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים