עבור לתוכן

ANDROID שהפך לBRICKED ומה אפשר לעשות איתו

Featured Replies

פורסם

עשיתי עדכון OTA האחרון שהיה לGALAXY NOTE שלי ומאז הוא נתקע ולא העלה את המערכת הפעלה יותר.

לאחר בירורים הבנתי שאפשר לעשות FLASH לזיכרון עם ROM. הורדתי ROM מXDA של GINGERBREAD למכשיר מהודו כי המכשיר שלי איכשהוא מהודו למרות שרכשתי אותו בחנות בישראל.

הבנתי שאני יכול לעשות טעינת ROM עם תוכנה שנקראת ODIN שגם אותה הורדתי.

אבל לא עשיתי זאת. חששתי שהROM הזה הוא לא הכי בטוח להתקנה ולך תדע אם לא ערכו בו שינויים. אז החלטתי לקחת את המכשיר לחנות שקניתי אותו בה והם רצו מני 120 ש"ח בשביל התענוג כי הם טענו שזה לא חלק מהאחריות.

הם לא רצו לגלות לי מה הם בדויק יעשו, כנראה כדי שיוכלו לחלוב אותי גם בעתיד. בנוסף הם אומרים שכל עידכון שאני רוצה לעשות אני צריך לעשות דרכם(ואני מניח שזה לא בחינם).

שאלתי אותו אם אפשר לעשות עידכון דרך הכבל USB עם KIES והוא אמר לי שזה גם לא בטוח ורק דרכם אני צריך לעשות עידכון.

לכו תדעו אם הם לא יעשו לי בדיוק את אותו עדכון עם ODIN של הROM מהודו רק הם לא רוצים לגלות לי.

השאלה שלי, נניח אחריי שהם מתקנים את הNOTE שלי, איך אני עושה עידכונ גירסה בעצמי? האם באצמעות הKIES? כי כמו שאתם מבינים, למדתי מאוחר מדי שעדכון OTA הוא לא בטוח.

פורסם

אל תתן להם שקל

אתה יכול לעשות את זה לבד ובקלות בכמה דקות

תוריד רום של הגירסה שאתה רוצה ותתקין דרך ODIN

פורסם

מה שהם יעשו לא שונה מאחד המדריכים בXDA

יש לך שם מספיק רומים "רשמיים" שלא ערכו בהם שינויים

פורסם

אתה גם יכול להוריד רום רשמי ישירות מהשרת של גוגל (FUS)

פורסם
  • מחבר

טוב אבוד, כבר נתתי להם הם אמרו שזה יהיה מוכן מחר. אבל להבא אני כבר אדע... :\

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, לא מצאתי איפה או מה זה FUS. האם הכוונה להורדה של הקוד מקור של המערכת הפעלה מSVN ולקמפל את זה?

פורסם

אתר הורדה לרומים

פורסם

דרך אגב, לא מצאתי איפה או מה זה FUS. האם הכוונה להורדה של הקוד מקור של המערכת הפעלה מSVN ולקמפל את זה?

לא, להוריד רום ישירות מהשרת של סמסונג

http://fus.nanzen.se/

פורסם

איזו חנות זו?

פורסם
  • מחבר

זה TIKCOM או תיק תקשורת בקניון חיפה.

פורסם
  • מחבר

הם התקינו לי KERNEL בגירסה 3.0.15-19220ZCLP1-CL131270

4.0.3

לא מצאתי הרבה מידע בגוגל, אתם יודעם מה זה הקרנל הזה? הוא רשמי או פראטי?

ואגב הם התקינו ל גם SUPER USER שיש לו את הדרויד עם רתיה של פראטםי על העין :\

פורסם
  • מחבר

אני צריך עזרה. התקנתי את ה ROM האחרון של GALAXY NOTE מהFUS. מהודו עם PC ODIN והמכשיר שלי חזר להיות תקוע כמו אחריי שפעם קודמת עשיתי עדכון OVER THE AIR.

זה נתקע במסך שמראה SAMSUNG

אוקיי אני אידיוט. זה לא נתקע במסך הזה, פשוט הייתי צריך ללחוץ על כפתור הHOME.

אז כנראה שהמכשיר שלי היה בסדר כל הזמן הזה, רק שפשוט לא לחצתי על HOME בשביל להמשיך :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים