עבור לתוכן

כונן SSD יציל את הנטבוק?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

נטבוק עם מעבד N570.

עייף, איטי!

האם כונן SSD (סאטא 2) יציל את הנטבוק?

או שאני מבזבז את הזמן?

אני מדבר על מעבר בין תכניות, על טעינת אתרים (רינדור)......

חבל לי להוציא כסף סתם

תודה

פורסם

כמה זכרון יש לך בנטבוק?

פורסם
  • מחבר

כמה זכרון יש לך בנטבוק?

שידרגתי את העגלה ל 2 גיגה זכרון

פורסם

אתה לא משתמש חדש,

למה לפתוח נושא חדש כשרק שלשום פתחת נושא זהה ??

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=537087.0

:nixweiss::nono: :nono:

ואני רואה שיש לך במפרט בצד מחשב נייח שיש לו SSD, אולי במקום לזרוק כסף תנסה להתקין אותו במחשב הנייד, תראה אם יש שיפור.

יש? תשדרג, לא? תחזיר לנייח ותתמודד על מה שיש. :nixweiss:

פורסם

אל תבנה על זה

SSD אולי יאיץ קצת ביצועים של דברים שפעלו לך כבר, אבל הוא לא משפר ביצועים של תוכניות בזמן העבודה שלהן.

היתרון של SSD הוא בזמני גישה נמוכים בסדר גודל, ביחס לדיסק סטנדרתי.

אם לפשט דברים מאוד - זה אומר שאחרי שטוענים את המידע לזיכרון הוא יוצא מהמשחק ברוב זמן עבודת התוכנית.

זמני עלית תוכניות ושמירת קבצים יקוצרו, אבל עבודת כל תוכנית עצמה ישאר איטי כמו שהוא היום.

נ.ב.

מחקתי לך את הנושא השני.

בפעם הבאה שתנסה להתחכם, לכתוב נושא זהה נוסף או תעשה משהו נגד חוקי הפורום - תקבל אזהרה

פורסם

זה כמעט כמו להוסיף מגדש לעגלה.הדיסק קשיח רחוק מלהיות צוואר בקבוק פה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות!

לגבי הת'רד הקודם - מצטער לחלוטין. שכחתי לגמרי!!!

הגיע הזמן להיפטר מהנטבוק הקטנטן הזה ולשדרג למשהו יותר פוטנטי.

שוב תודה

פורסם

מה שכתבו פה פשוט לא נכון

אני לא יודע כמה אנשים שזקו משפטים כמו שזה רק יחסוך זמני גישה וכו' , אבל בתור אחד שעבר על ידו מחשב נייד או שניים בחייו

והיה לי HP MINI 5102 עם מעבד חלש משלך N470 שרץ עליו SSD של אינטל G1 והמחשב היה מדהים , בוא נגיד כך כרגע יש לי מחשב של

thinkpad x220t עם מעבד I7 וSSD ואני יודע קצת להרגיש מזה מחשב מהיר , ואוכל לומר לך שזה פשוט ישפר לך מאוד את הביצועים בעלות מזערית .

באם מדובר בהרצה של סרטוני HD זה לא ממש יעזור אץ איך שהמחשב עובד באופן כללי זה ממש ישנה , שורה תחתונה אם המחשב הוא נטו למעבד תמלילים קצת אינטרנט אתה תרגיש הבדל.

לשם השוואה היה לי גם מחשב מיני של לנובו גם עם מעבד חד ליבה של אטום וקשיח רגיל לא SSD והוא באמת היה איטי נורא .

אגב הזכרת בסוף רינדור , לא צריך להיסחף זה לא שאחרי SSD הוא יהפוך לתחנת עבודה , אבל בהשקעה של 300 -400 שקלים , זה עדיף מלרכוש כרגע מחשב חדש.

פורסם

לזלזול שלך אני אפילו לא אגיב.

לנטבוק וותיק אין אפילו תמיכה ב-SATA3 אז כל כונן יהיה מנוון יחסית לביצועים שאתה מכיר ממחשב חדש.

אם אתה לא מאמין לנו, אתה יכול לקנות את הכונן. אני לא אעצור משהו להוציא כסף.

ולוס, לפני שאתה ממשיך עם "מרגיש מה זה מחשב מהיר" תחפש קצת מבחני ביצועים לנטבוקים עם SSD (יש דיי הרבה כאלו)

מה שאתה אומר הוא פשוט לא נכון.

פורסם

AE

שוב לא אמרתי שאחרי הרכבת SSD המחשב שלו יהיה תחנת עבודה , אך בוא נגיד שזה משפר מאוד את כל העבודה עם המחשב.

סך הכל מעבר למבחני ביצועים היבשים שיש באתרים , קשה להעביר חווית משתמש במבחנים האלו , לפעמים במספרים הדברים נראים כל כך קרובים , אך בעבודה שוטפת זה שונה מאוד .

בכל מקרה אני אישית מאוד הרגשתי את ההבדל בעבודה עם המחשבים השונים , [אני מתייחס לעבודה של גלישה ברשת ומעבד תמלילים], לא משחקים , רינדור וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים