עבור לתוכן

מה צריך לברר כשקונים טלפון ישן מ-Ebay?

Featured Replies

פורסם

מצאתי שני אנשים שמוכרים נוקיה 5110 ב-Ebay.

http://www.ebay.com/itm/Nokia-5110-old-mobile-phone-unlocked-working-/170835407995?pt=Cell_Phones&hash=item27c695747b

http://www.ebay.com/itm/NOKIA-5110-MOBILE-PHONE-UNLOCKED-LOVELY-RETRO-PHONE-GRADE-B-/230756089165?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item35ba227d4d

למעט הנושא הברור של In working condition האם יש עוד דברים שעלי לבדוק?

תודה מראש.

פורסם

תוודא שהוא Unlocked (נקרא גם SIM Free) - שניהם פתוחים, ואם יש למכשיר כמה גרסאות שהגרסה שאתה קונה מתאימה לארץ מבחינת תדרים. למכשיר הזה הייתה רק גרסה אחת, שתומכת ב- GSM 900 בלבד. שים לב שהמכשיר הזה יעבוד בעיקרון רק באורנג', שהיא היחידה שעושה שימוש בתדר. לסלקום יש הסכם נדידה פנים ארצי עם אורנג' בחלק מהאיזורים בארץ (בעיקר בצפון), ויכול להיות שתוכל להשתמש במכשיר גם בסלקום, אבל אל תסמוך על זה.

פורסם
  • מחבר

מידע מעניין. יש לי כרגע שני כרטיסי SIM. ה-SIM של גולן בתוך 1280 וה-SIM של אורנג' בתוך 5110. אני אחליף ביניהם ונראה מה יהיה.

פורסם
  • מחבר

נו, אי אפשר להחליף ביניהם כי ה-5110 מודיע ש"כרטיס SIM לא אושר". זה אומר שהמכשיר שלי נעול ל-SIM זר וזה אומר שזה יקח כמה ימים עד שאגיע לתחנת שרות של אורנג' כדי לפתוח אותו.

זה לא יכול לקרות עם מכשיר SIM-free, נכון?

פורסם

אני חושב שיש לי איפשהו 5 טלפונים כאלה, היו ברשת אורנג'.

אם אתה מעוניין לקנות ממני, שלח לי ה"פ, ואבדוק את מצבם.

פורסם

תוודא אבל יכול להיות שסים דור 3 לא יעבוד עם הטלפון הזה

פורסם
  • מחבר

תוודא אבל יכול להיות שסים דור 3 לא יעבוד עם הטלפון הזה

על ה-SIM של אורנג' שנמצא בו כתוב UMTS 3.5G אז אני מניח שזה בסדר... :)

פורסם
  • מחבר

אני חושב שיש לי איפשהו 5 טלפונים כאלה, היו ברשת אורנג'.

אם אתה מעוניין לקנות ממני, שלח לי ה"פ, ואבדוק את מצבם.

אלף תודות. שלחתי.

פורסם
  • מחבר

מידע מעניין. יש לי כרגע שני כרטיסי SIM. ה-SIM של גולן בתוך 1280 וה-SIM של אורנג' בתוך 5110. אני אחליף ביניהם ונראה מה יהיה.

פתחתי אותו (שעתיים במרכז אורנג'... ??? ) ועכשיו שני הטלפונים עובדים עם שני ה-SIM-ים. יופי טופי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים