עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט בסיסי, 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על זה? התקציב הוא 1500, השאלה היא אם יש פה משהו שפיספסתי שידפוק לי את הכל או שזה בסדר? אני מוכן להשקיע עוד 100-200 גג מעבר לזה. ומה לגבי הספק, הבנתי שFSP הם טובים אבל 350W יספיק למפרט בסיסי כזה?

תודה מראש לכולם!!

[table][tr][td]

מארז[/t]מארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות[table][tr][td]ספק כח[/t]FSP 350W Active PFC כולל מאוורר 12 ס"מ[table][tr][td]מעבד[/t]Intel® Core™ i3 2120 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2[table][tr][td]לוח אם[/t]Asus P8H61-M LX H61[table][tr][td]כרטיס קול[/t]5.1[table][tr][td]כרטיס רשת[/t]10/100/1000[table][tr][td]דיסק קשיח[/t]Seagate / Western Digital 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MB[table][tr][td]זכרון פנימי[/t]Kingston / Ceon 4GB DDR3 1333MHz[table][tr][td]כונן אופטי[/t]צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24[table][tr][td]מאיץ גרפי

[/t]מאיץ גרפי מובנה במעבד Intel® HD Graphics 2000

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

אתה עובר על חוקי הפורום, אין לפתוח עצים מקבילים

פעם הבאה השתמש בכפתור העריכה במקום לפתוח עץ חדש.

פורסם
  • מחבר

סליחה... הדפדפן הביא אותי לעמוד שגיאה אז הנחתי שזה לא התפרסם אז פרסמתי מחדש פשוט יותר...

אפשר למחוק את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים