פורסם 2012 ביולי 913 שנים שלום לכולם, אז אחרי הרבה בדיקות וכו אני מעלה את הסטטוס בשילוב של רום OMEGA וקרנל של Phenomenal 1.0 Normal אשמח לדעת "תוצאות" של אנשים כאן עם הרום השונים והסטוק כמובן..
פורסם 2012 ביולי 913 שנים מחבר 30 שניות, למרות שברובו אני פשוט נועל אותו ישר אחרי השימוש (עם SCREEN OFF AND LOCK).
פורסם 2012 ביולי 913 שנים מחבר 7 וחצי בבוקר עד אזור 4 וחצי בצהריים, מחר אני אעשה שוב בדיקה ואראה איך הוא מחזיק ביום עבודה "לחוץ"
פורסם 2012 ביולי 913 שנים לא הייתי מובןהפרמטר הכי חשוב באורך חיי הסוללה הוא כמה זמן בפועל המסך היה דלוק.מתחת לשלוש שעות זה לא להיט לתמונה שצירפת
פורסם 2012 ביולי 913 שנים מועבר לפורום סלולר הכללי, פורום אנדרואיד נועד לדיונים על מערכת ההפעלה מבית גוגל.
פורסם 2012 ביולי 913 שנים מחבר ראיתי את זה בא תודה, אני כבר אעדכן מחר במתרחש..כמובן שמי שיש לו מידע משלו מוזמן להוסיף בהתאם..
פורסם 2012 ביולי 1113 שנים מחבר שימוש אינטנסיבי 24 שעות ? בכל מקרה הנה תמונות מצב משלשום.. החזיק יפה בשימוש "כבד" בעבודה מאזור 7 וחצי עד 5 וחצי עם 21% מה שאומר שבכיף הוא יכל לסחוב עוד שעה שעתים עד שהיה מגיע לאחוזים בודדים.. בכל מקרה אתמול ביטלתי את ה-Fast dormancy (אני בפלאפון) אני היום אבדוק עד כמה זה משפיע על העסק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.