עבור לתוכן

רוצה לשדרג מפרט קיים

Featured Replies

פורסם

אם זכור לי נכון הדגם עם 448 די זהה ל570 שגם עולה אותו מחיר אבל אני חושב של570 תדר גבוה יותר .

כדאי לבדוק בדיקות ביצועים של כל כרטיס מסך במשחקים (benchmark ) ברזולוציה שאתה מתכנן להשתמש - גודל המסך לא ממש רלונטי אלא הרזולוציה. אם המסך הוא ברזולוציה של 1080p אז יש לו 2.07 מיליון פיקסלים לתמונה אבל אם הוא 720p לרוב עם 1.05 מיליון פיקסלים. הfill rate קובע לרוב כמה פיקסלים אפשר לדחוף למסך בשניה ומזה אפשר תאורתית לחשב את הFPS שתקבל. עדיין יש את עניין הפילטרים והshaders שמיצרים את התמונה והזכרון בעיקר משמש בשביל לשמור טקסטורות. אני לא מבין הכי גדול בכרטיסי מסך ואני גם מוכן להתפשר בהגדרות. מה שאתה צריך לכוון זה לכרטיס מסך שמריץ דברים ב1080p שזאת הרזולוציה הנפוצה היום. יש גם רזולוציות יותר גבוהות שמתחילות לצוץ היום אבל המסכים האילו לרוב יקרים ולא נפוצים. כדאי שתבדוק את פורום כרטיסי המסך או תפתח שם שירשור בנושא - עדיין די קריטי שתמצא את הרזולוציה של המסך שלך. כדאי גם שתגדיר בדיוק איזה משחקים אתה מתכנן לשחק. משחקי FPS הם לרוב דורשים כרטיסי המסך חזקים.

כמו שציינתי אפשר לעשות טריקים עם ram drive כדי לשפר זמני טעינה. יש ramdrive מגובה שאפשר למשל לשים עליו את השמירות בעזרת mklink (אומר למערכת הפעלה להפנות directory למקום אחר) ואז לשמור אליו ואז הוא יהיה הרבה יותר מהיר. בגלל שכמות ה ram מוגבלת אז יש גבול לכמה מידע אתה יכול לדחוף אליו. המשחקים היום הם כמה GB ובגלל זה יהיה קשה לדחוף את כולם ל RAM drive . עוד בעיה של ram drive היא שכשמכבים את המחשב כל המידע הולך לעיבוד ובגלל זה עדיף להשתמש באחד שמגבה את עצמו אוטומטית. הטעינה שלו עדיין יכולה לקחת זמן אבל זה בטח איזה דקה ומטה.

חיפשתי בגוגל תמונה להמחשה עד כמה ram disk מהיר ומצאתי את זאת (מהאתר הזה) :

2kff202666d4.jpg

החיסרון הנוסף בram drive היא שהוא יכול להשתמש במעבד הרבה עדיין זה לרוב לא משמעותי . הSSD שהשוו אליו קצת מיושן והSSD כיום נותנים ביצועים בערך פי 2 במידה ויש לך SATA3 .

פורסם

560 TI 448 ליבות זה גרסה של 570 עם 525 ליבות אבל צמצמו אותה זה יותר מתאים לעובדה עם תוכנת גרפיות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה לכם.

לגבי הRAM DRIVE אני מעדיף לא להסתבך ונראה לי שהSSD יתן לי את השיפור שאני צריך.

לגבי הכרטיס מסך, אני מאוד מתלבט עכשיו לגבי הגדלת התקציב קצת ל570. נראה לי שאפתח דיון בפורום כרטיסי מסך.

תודה אנשים :yelclap:

פורסם

עדיף כבר שתשדרג לכיוון הHD7950, השדרוג הטוב ביותר לבקשות.

פורסם
  • מחבר

אני אוותר על כל הATI למינהם מכוון שאני מתעסק עם עריכה בין שאר הדברים

פורסם

אני אוותר על כל הATI למינהם מכוון שאני מתעסק עם עריכה בין שאר הדברים

נו ברור פה מדובר על NVIDIA

פורסם
  • מחבר

אתה בסדר :)

הגבתי למשתמש 3DBOOM89

פורסם

אתה בסדר :)

הגבתי למשתמש 3DBOOM89

כן אני :hizuk:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים