עבור לתוכן

מחשב נייד לשימוש משרדי 3000-3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מטרה ושימושים: מחשב נייד שהוא למעשה המשרד הנייד שלי. הרבה פגישות ונסיעות, צריך להיות קשיח וניתן לטילטול. צריך להיות קל. פועל שעות ארוכות וצריך שלא יתחמם בעבודה ממושכת. הרבה עבודה משרדית, אופיס, גלישה, סרטים – לא עריכה ולא גיימינג

תקציב משוער : 3,000 ₪ ניתן לחרוג בעד 500 ₪

גודל הצג: 15.6 - אבל חשוב שגם גודל המחשב לא יהיה גדול ( יש לי היום לנובו T60 , 15 אינצ' הרוחב שלו 31 סמ. – המחשבים שאני רואה היום הם 15 אינצ' עם רוחב 37 ס"מ !!!) משקל רצוי: כמה שיותר קל עדיף מבלי לפגוע בשאר ביצועי המחשב. סביבות 2 קילו זה סביר, גבול עליון 2.5 לא יותר עדיף פחות.זמן סוללה רצוי: כ 3-4 שעות

בלוטות: אפשרי , לא חובה

גודל כונן קשיח מועדף: 500 GB

זיכרון: 4 GB

כרטיס רשת: כן, כרטיס רשת אלחוטי תקן N - (150-300) י

כונן דיסקים/אופטי : אין חובה. בעיקר בגלל שאני רוצה נייד קל ומצומצם במימדיו.

כונן בלוריי: אין צורך אחריות בינלאומית : אין צורך

האם בתקציב צריך להכנס גם מערכת הפעלה: כן win 7

העדפה לחברה: לא משנה. אבל אשמח למספר אופציות. ראיתי שאתם נוהגים להמליץ על דל ועל אסוס , (בסדר גודל של מה שאני צריך). אשמח להמלצה של עוד חברה. לנובו אולי.יציאות שונות: היציאות הסטנדרטיות. לגבי ה USB עדיף שיהיו 3 יציאות אבל זה לא קריטי ולא על חשבון העלות הכוללת.

פורסם
  • מחבר

תודה.

* איפה אוכל לראות את המידות שלו (אורך רוחב) ?

* האם יש משהוא מקביל 15 אינצ' עם אותם דרישות שהעלתי ?

* האם ניתן לקבל המלצה על חברות מקבילות ( אסוס, לנובו)

פורסם

- בקישור בביקורת יש לך בטבלת המפרט בצד ימין את המידות של המחשב.

- זו הגרסה של ה-15.6" לצורך העניין:

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=2028

ביקורת:

http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-E5520-Notebook.60643.0.html

- לאסוס אין דגם "עסקי"

- ללנובו יש את ה-E520 בקטגוריית ה-15.6" אבל במחיר של 3,100~ יש אותו רק בצבע אדום (גב המסך בצבע בורדו-מט).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

אני די מפוקס על שלושת החברות הללו ולכן יש לי עוד מספר שאלות:

לגבי הדל:

• מה ההבדל העקרוני בין דגמי הלטיטיוד לדגמי ה ווסטרו ? אני מבין שדגם ווסטרו 3560 או 1540 הם דגמים טובים. ראיתי שהם יותר יקרים, האם יש סיבה מספיק טובה בדגמים האלו על מנת שאשנה את מסגרת התקציב שלי?

לגבי אסוס:

• מה הכוונה שלאסוס אין דגם עסקי ? איזה משתנים מגדירים אותו כעסקי ? האם דגם A53E הוא עומד בסטנדרט של הבקשות שלי?

לגבי לנובו:

• מה ההבדל העקרוני בין הדגם שהמלצת E520 לבין הדגם G570 ? הבנתי שגם הוא מומלץ
  • האם ידוע מהו הדור החדש והמקביל של דגם T-60 ( זה המחשב שיש לי היום)

כללי:

• כל הדגמים שהומלצו ושמצאתי בחיפושי הם בעלי רוחב של כ 37-38 ס"מ. - אני די התרגלתי למחשב שלי שרוחבו 31 ס"מ. זה הבדל עבורי. האם יש מחשבים במסגרת המפרט שלי בגודל הזה ( אבל להשאר ב 15 אינצ') אם יש במחירים יקרים יותר אשמח בכל מקרה קבל מספר דוגמאות של מחשבים של החברות הנל
  • האם אני מעלה את התקציב שלי לכ 4000 ש"ח האם איכות המחשבים משתנה באופן משמעותי?
  • אשמח אם ההצעות הנוספות שנשלחות לי יכללו מערכת הפעלה.

תודה, מקווה שלא הפגזתי ביותר מדי שאלות.

פורסם

דל:

איכות בנייה יותר טובה בעיקרון, במארז עצמו. יש הבדלים בעדכניות ובחיבור USB 3.0 בין ה-5X20 שזה הדגם ה"ישן" (אך זול!) לבין ה-5X30 החדש אבל גם עולה 1000 ש"ח יותר. ב-VOSTRO זה פשוט ריענון המחשבים במעבדי ה-IVY והם גם באים בדגמים המתקדמים עם כרטיס מסך טוב יותר.

את ה-3560 אני מבין. אבל מאיפה הקרצת את ה-1540 ועוד קראת לו מומלץ? :P

אסוס:

דגם עסקי יבדל באיכות בנייה טובה יותר, לרוב יגיע עם מסך מט, מקלדת טובה יותר ואפילו חיבורים נוספים שלא קיימים בדגמי ה"משרד/בידור".

ה-A53E הוא דגם סטנדרטי.

בעיקרון יש להם איזה דגם ממה שראיתי באתר של החברה אבל האלטרנטיבות שקיימות בשוק טובות יותר.

לנובו:

*** אני המלצתי על ה-DELL LATITUDE E5520 (!)

לדעתי התכוונת שתהיה השוואה בין ה-E5520 ל-G570 אבל אני אציין עוד משהו :

יש ללנובו דגם שנקרא E520 (שים לב למספר של הדגם).

ה-E520 של לנובו הוא מוגדר כחצי-עסקי, זו גרסת ביניים מסדרת המשרד (לדוגמא ה-G570 ודומיו) לבין הסדרה העסקית של T היקרה יותר גם. יש לו כבר מחליף E530 אבל הוא גם יקר.

ה-T60 יכול להיות מוחלף כיום ע"י ה-T520\T530 והמחירים בהתאם. הם גם כוללים מתאם בתחתית המחשב ל-Docking Station ועוד... (ל-E5520 של DELL יש את האופציה הזו לצורך הדוגמא)

ה-E520 יחסית קרוב למה שיש לך כרגע בעיקר בגלל המקלדת (למרות שאין על המחשבים/מקלדת "של פעם" :) ) וה"נקודה האדומה" כסמן העכבר ומשטח העכבר. למרות שבביקורת הוזכרו לו מספר חסרונות.

כללי:

האורך הוא בגלל המעבד למסכים רחבים. כך ש15" של פעם אולי היה באורך 31 אך כיום עם מסכים רחבים זה גדול יותר.

אבל הרוחב שלו קטן יותר כי זה רחב ו"צר".

מע' הפעלה אתה יכול לרכוש גם עצמאית אם חשובה לך מע' הפעלה חוקית, זה לרוב עולה כ-370 ש"ח (בבדיקה מהירה בזאפ).

דבר נוסף שחשוב לראות ולוודא שהמחשבים באים עם אחריות ל-3 שנים, יש הרבה מאד דגמים בסיסיים משרדיים שבאים עם אחריות לשנה אחת בלבד ואני ממליץ להימנע מכך.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אני מתחיל להתכוננן לדל או לנובו

עוד מספר שאלות:

דל:

• האם יש טעם לשקול בכלל קניית ה 5X30 במקום ה 5X20 למרות ההבדל במחיר? - או שה5520 הוא די והותר לדרישותי?
  • ויותר חשוב, לגבי ההבדלים בין לטיטיטד (5520) ובין הוסטרו (3560) . שאלתי מה ההבדל העקרוני בין לטיטיוד ווסטרו. ענית לי ש "

ריענון המחשבים במעבדי ה-IVY

". אני לא ממש מבין בזה ואשמח לתשובה עבור פשוטי העם לגבי ההבדלים העקרוניים בין שני הדגמים. למה יש הבדלי מחיר, והאם כדאי לשקול את האופציה להעדיף את הווסטרו למרות שהוא עקרונית יותר יקר.

לנובו:

• אני דווקא כן שאלתי על ההבדל בין E520 ל G570 - אלו , כמו שאני מבין, שני הדגמים הטובים לתקציב שלי. מה ההבדל ומי המחשב המועדף לדעתך.
  • האם יש עוד דגם לנובו המתאים לדרישות ולתקציב שלי ? (יש לעם עשרת דגמים, W,X,T, L, G, B - סתם מבלבלים את האויב)
  • האם ידוע לך על חנות בה אפשר לראות ולמשש מגוון של מחשבי לנובו ? (הבנתי שמחשבי דל אפשר לראות מגוון בחנות נטבוקקלאב בפ"ת)

תודה

פורסם

אם יורשה לי לשאול, אתה לא מעוניין במחשבי 13.3"? משהו בסגנון של דל ווסטרו 3360?

אני חושב שזה עדיף אם אתה מתכוון להתנייד הרבה עם המחשב.

פורסם
  • מחבר

הוסטרו 3360 מקסים וקומפקטי. למעשה קצת יותר מדי קומפקטי. (וגם אין לו כונן )

אם זאת, היום ראיתי את ה 3560 והוא ממש ענק.

אני החלטתי שאני הולך על 14 אינצ' בכל מקרה

שני המחשבים מהם אני יעשה בחירה הם :

• וסטרו 3460
  • לנובו 420/430

אשמח לדעם אם למשהוא יש הערות רלוונטיות והשוואה מידע בין שני הדגמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים