עבור לתוכן

מתלבט בקניית מחשב נייד במחיר משוער של 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

אני רוצה לקנות מחשב נייד והנה המפרט הרצוי:

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(כולל HD),ריבוי משימות

* גודל המסך:גודל באזור ה -15.6 (יש לציין שחלק מאופן העבודה שלי מול המחשב היא בחוץ בשמש)

* משקל רצוי? 1.5-2.5

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? שחיזיק בלי הטענה מינימום 5 שעות אם אפשר יותר מצויין :)

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,יציאת HDMI+USB 2.0+יציאה למיקרופון+אוזניות+חיבור VGA+RJ-45

* בלוטות? לא משנה

* גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה

* כונן CD/DVD? שיהיה לו צורב DVD

* כונן Bluray? לא משנה

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן לפחות 3 שנים או יותר

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על HP

*תוספות:שיהיה לו קישוריות wifi בתקן N בעוצמה חזקה כי אני יהיה איתו נייד בעיקר בחוץ ושיהיה בעל מצלמת אינטרנט

נ.ב חשבתי על הדגם הזה של HP Pavilion dv6-6150ej בעל מעבד i7

מעוניין מחשב מהסוג שלThin And Light

שמציע רמת ניידות גבוהה ואיזון טוב בין עוצמה, נוחות שימוש ומשך עבודת סוללה,ולא מוכן להתפשר על ביצועים.

תודה רבה על עזרתכם smiley.gif

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה..האם אתה חושב שיש עוד מחשב שיכול להתאים לי..או שהדל זה "התמורה הטובה ביותר" ?

פורסם

לשימושים שאתה מתאר - "עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(כולל HD),ריבוי משימות"

מעבד מרובע ליבות לא יתן לך שום יתרון ולכן זה בזבוז לקחת מעבד כזה.

לדעתי עדיף לחסוך כ-1000 שח וללכת על המפרט הבא:

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912647&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he

במשחקים ובעבודה שוטפת, ה-i5 3210m יתן לך ביצועים מקבילים או טובים יותר מה-2630 או ה-3612 עקב מהירות שעון גבוה יותר.

אם אתה לא משתמש ב-VM בנייד, אני חושב שההפרש במחירים פשוט לא שווה את התוספת.

פורסם
  • מחבר

לשימושים שאתה מתאר - "עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(כולל HD),ריבוי משימות"

מעבד מרובע ליבות לא יתן לך שום יתרון ולכן זה בזבוז לקחת מעבד כזה.

לדעתי עדיף לחסוך כ-1000 שח וללכת על המפרט הבא:

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912647&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he

במשחקים ובעבודה שוטפת, ה-i5 3210m יתן לך ביצועים מקבילים או טובים יותר מה-2630 או ה-3612 עקב מהירות שעון גבוה יותר.

אם אתה לא משתמש ב-VM בנייד, אני חושב שההפרש במחירים פשוט לא שווה את התוספת.

האם אנחנו מדברים על המחשב הזה ?

http://www.dell.com/il/business/p/vostro-3460/pd

ואני שם לב שכל חנות מוכרת את המחשב עם מפרט אחר :\..כי אני רואה כל מיניי דגמים של המחשב הנ"ל..יכול להיות שאלה דגמים ישנים ??

מאיפה אתם חושבים לי שהכי כדאי לי לקנות (שיהיה לי אמא ואבא גם אחרי הקנייה) ושהמפרט יהיה תואם כמו באתר של דל..

תודה חברים :)

פורסם

ה"אמא-אבא" של מרבית המחשבים הם היבואן הרשמי של דל, אין שום קשר לחנות שממנה קנית מלבד המחיר ששילמת על המחשב.

כל הטיפול יהיה אצל מעבדת שירות (אני טיפלתי באחרונה במחשב שלי אצל "יעל פתרונות מחשוב").

זה דגם חדש שרק הגיע לארץ לפני מספר שבועות.

קנה את מה שנתנו לך.

פה הוא זול יותר:

http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=V3460-5039

פורסם
  • מחבר

זה חנות באינטרנט ?...

פורסם

לא מכיר את החנות אישית אבל זה לא אמור לשנות לך משהו.

אם תיגש ל "מי אנחנו" תראה שהם ממוקמים בכפר יונה.

שים לב שהמשלוח הוא חינם אז אתה לא צריך להתאמץ פה יותר מדי.

אם אתה גר באיזור מסויים ומחפש חנות ספציפית ליד הבית, תציין לנו את מקום מגוריך ונראה אם יש חנות שמוכרת את המחשב הזה באיזור שלך.

אני שוב מציין, הקשר שלך עם החנות מסתיים ברגע שאתה קונה את המחשב, כל טיפול לאחר הקנייה הוא דרך נותן השירות/אחריות שזה היבואן הרשמי של DELL.

כמובן, צריך לוודא מול החנות שהאחריות היא באמת דרכם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה על התשובה המהירה שנתת לי :)

אז אני מהרצליה..חנות באזור הקרוב..אבל אם יש הפרש משמעותי אז אין לי בעיה לנסוע לכפר יונה...ואם יש יותר זול זה מצויין :)

כמובן שארצה לרכוש בנוסף גם תיק למחשב הנ"ל ואולי ארחיב לו את הזיכרון ל 4 ג'יגה נוספים ,ביחד 8 ג'יגה

פורסם

תשלום - דרך הטלפון/אינטרנט, אני לא יודע איך החנות מתנהלת.

משלוח - חינם, אז אין צורך לנסוע ולבזבז דלק לשום מקום! :nixweiss:

תיק - גב בלבד, שלא תחשוב על תיק יד! תיגש לאופיס דיפו, יש להם מבחר נחמד של תיקים לניידים - עסק יקר ולדעתי אם זה לא דחוף אז תחכה למבצעים של תחילת השנה על התיקים.

זיכרון פנימי - לא קריטי לשדרג לצרכים שציינת כרגע. בכל אופן, במידה וכן אתה רוצה אז הכי זול יהיה לקנות לבד ולהתקין לבד במחשב, זה ממש פשוט.

http://www.ksp.co.il/?select=.1038..316..99..786.&list=1&sort=2&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=

פורסם
  • מחבר

אין עלייך אחי :)

וידוע לך על סדרת ה vostro ועל "דל" בכללי מבחינת אמינות ?..ותקלות אפשריות (מחלות)..לדוגמא (פליטת חום)

פורסם

זו סדרה חצי-עסקית ובעלת איכות בנייה גבוה במעט מהממוצע.

צ'ופרים: מסך מט, מקלדת מוארת, חיבורי USB 3.0.

כיוון שזה דגם חדש אז עדיין אין ביקורות ספציפיות ונתוני פליטת חום.

למחשב יש אחריות ל-3 שנים, זה צריך לספק קצת שקט.

תקלות/בעיות - משתנות ממחשב למחשב, מדגם לדגם וממשתמש אחד לשני, הכל יכול להיות אז אי אפשר לתת דעה חד משמעתית "אל תקנה".

פורסם
  • מחבר

זו סדרה חצי-עסקית ובעלת איכות בנייה גבוה במעט מהממוצע.

צ'ופרים: מסך מט, מקלדת מוארת, חיבורי USB 3.0.

כיוון שזה דגם חדש אז עדיין אין ביקורות ספציפיות ונתוני פליטת חום.

למחשב יש אחריות ל-3 שנים, זה צריך לספק קצת שקט.

תקלות/בעיות - משתנות ממחשב למחשב, מדגם לדגם וממשתמש אחד לשני, הכל יכול להיות אז אי אפשר לתת דעה חד משמעתית "אל תקנה".

תודה רבה אחי...עברתי עכשיו באתר של דל וראיתי את הפרטים של המחשב הנ"ל..ורשום באתר שלהם שכדאי לקבל יציבות מקסימלית בחיבור wifi

צריך להיות במחשב את הכרטיס רשת הזה

כרטיס אלחוטי מסוג Centrino® Wireless-N 1000 או Centrino® Advanced N 6200 של Intel®‎

ואיך אני יכול לבדוק את הדגם הספציפי של הכרטיס האלחוטי שנמצא במחשב הנ"ל ?

פורסם

בדגם שנמכר בארץ המחשב מגיע עם כ.רשת אלחוטי:

Dell Wireless 1901 802.11 a/b/g/n

שכולל Bluetooth v4.0

זה יספיק למרבית השימושים.

פורסם
  • מחבר

בדגם שנמכר בארץ המחשב מגיע עם כ.רשת אלחוטי:

Dell Wireless 1901 802.11 a/b/g/n

שכולל Bluetooth v4.0

זה יספיק למרבית השימושים.

אוקיי אחי דיברתי עם החברה(winprice) והדגם הוא 1704 ולא 1901 זה פחות טוב ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים