פורסם 2012 ביולי 813 שנים אהלן,בארץ המחיר הכי זול של הONE S הוא 2800 באיבי המחיר הוא בסביבות ה500 דולר כולל משלוחכמה שאלות:כמה מיסים אם בכלל אני אצטרך עליו כשהוא יגיע לארץ?יש גרסה מסויימת שאני צריך להקפיד להזמין או רק לוודא שהו UNKOCKED?מאיזה אתר עדיף? אייבי או אמזון או אחר?תיהיה בעיה להתקין לו עברית? תודה מראש
פורסם 2012 ביולי 813 שנים אהלן,בארץ המחיר הכי זול של הONE S הוא 2800 באיבי המחיר הוא בסביבות ה500 דולר כולל משלוחכמה שאלות:כמה מיסים אם בכלל אני אצטרך עליו כשהוא יגיע לארץ? אם בכלל, 34% מכס + 16% מע"מיש גרסה מסויימת שאני צריך להקפיד להזמין או רק לוודא שהו UNKOCKED? עדיף את המכשיר השחור שמותאם ל AT&T בגלל שהוא תומך ברשת פלאפון והוט מוביילמאיזה אתר עדיף? אייבי או אמזון או אחר? מה שבא לך. אני הזמנתי מאייבי. לא חושב שאמאזון שולחים פלאפונים לארץ ד"אתיהיה בעיה להתקין לו עברית? באה מובנה ב ICS, אבל לא בסנס. כמובן שמדובר על תפריטים, במקלדת אין בעיה.תודה מראש
פורסם 2012 ביולי 813 שנים המס הוא 34% בערך על הסכום בחשבונית וזה כל המס שתשלם (כלומר זה כולל מכס +מע"מ או מס רכישה או מס עם שם מונפץ אחר כלשהו שנשמע טוב). אין עוד 16%.
פורסם 2012 ביולי 813 שנים הכי טוב להזמין מ- www.clove.co.uk או מ- www.handtec.co.uk ; שתי חנויות בריטיות מאוד מומלצות, עם שירות לקוחות ברמה אחרת שכמובן גם שולחות לארץ. אם תזמין מאיביי תגיד להתראות לאחריות (היא לא ממש שימושית, אבל לא מזיק שיהיה).כאמור, סך המיסים על טלפונים סלולריים עומד על 34% מערך המוצר (כולל המשלוח).
פורסם 2012 ביולי 913 שנים "מאיזה אתר עדיף? אייבי או אמזון או אחר? מה שבא לך. אני הזמנתי מאייבי. לא חושב שאמאזון שולחים פלאפונים לארץ ד"א"ושילמת מיסים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.