עבור לתוכן

התלבטות בין SGS2 ל One S.

Featured Replies

פורסם

התקציב נע במקסימום למחיר של ה one s שטיפה יקר יותר, ובכל מקרה אני יכול להביא אותו מחול על ידי חבר.

הנקודות שלי לגבי כל אחד מהמכשירים:

sgs 2: מכשיר ישן יותר, טיפש חלש יותר, מכוער אבל זול יותר ומסך איכותי יותר.

one s: ממשק הסנס לדעתי מוצלח יותר, טלפון יפה ונראה לי שהוא יספק אותי לשנה שנתיים הקרובות, אבל הבנתי שהמסך שלו פחות טוב ומפוקסל ויש סכנה שהוא יתקלף.

האם אנשים בעלי נסיון יכולים לשפוך קצת אור על הנושא?

תודה מראש.

• תגובות 30
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקשר למסך- לא מסכים

בקשר להתקלפויות- לדעתי פתרו את זה, וגם לא אז יש לך אחריות

פורסם

לגבי המסך, ל-One S יש רזולוציה יותר גבוהה על אותו גודל מסך, אז מפוקסל הוא בטוח לא. ושני המסכים הם פחות או יותר אותה טכנולוגיה.

לגבי כל השאר, את העובדות אתה כבר יודע...

לדעתי ה-HTC יותר טוב ובאותו מחיר הייתי קונה אותו, אבל זה עניין אישי ופונקציה של ההפרש במחיר.

פורסם
  • מחבר

עכשיו נכנסתי לזאפ וראיתי שההפרס בין ה one x ל one s הוא מצחיק עד לא קיים.

למה זה? זה לא אמור להיות טלפון ברמה אחת גבוהה יותר?

ואם כן אז ה one x מומלץ?

אני רוצה לציין ששיחקתי קצת ב גלקסי 3 אבל הפנטייל מטריקס קצת מוריד לי את החוויה ואני רואה פיקסלים בו וגם הטלפון יקר לי מידי.

אגב חבר שלי טס להולנד, יש איזה אתר עם מחירים טובים שנמצא באירופה ואפשר להזמין לשם שיאסוף?

פורסם

החסרונות העיקריים של ה-one s יחסית ל-sgs2 הם העדר חריץ הרחבה וסוללה שלא ניתנת להחלפה (ואולי מיקרו סים, למי שזה מפריע לו), בכל שאר הפרמטרים ה-one s מוביל, לפעמים בפער גדול.

פורסם
  • מחבר

בהנחה שבשבילי 16 ג'יגה ממש מספיקים אז חריץ הרחבה לזכרון זה שולי בשבילי, ובהנחה שלא התכוונתי לקנות סוללה משנית ולהחליך אותה כשאצטרך, אז ה one s הוא האופציה בשבילי?

פורסם

אם שני הדברים האלה לא מפריעים לך, אז ה-one s עדיף, אלא שהוא עולה בארץ 500 ש"ח יותר. אבל אם אתה אומר שתשיג אותו מחו"ל ותחסוך את כל המיסים והמשלוח וכו' אז זה נראה כדאי.

פורסם

אני רוצה לציין ששיחקתי קצת ב גלקסי 3 אבל הפנטייל מטריקס קצת מוריד לי את החוויה ואני רואה פיקסלים בו וגם הטלפון יקר לי מידי.

אם אתה אומר שאתה מצליח לראות פיקסלים עם dot pitch של 0.08 מ"מ בלי להשתמש בזכוכית מגדלת, מישהו כנראה השתיל לך טלסקופ בעין שהיית קטן.

המצב דומה ב one s, מדובר על dot pitch של בערך 0.1 מ"מ

האפקט הוא פסיכולוגי הרבה יותר משהוא ממשי.

פורסם
  • מחבר

אני מבין מה אתה אומר אבל זה כנראה בגלל המבנה של המטריקס.

למשל בגלקסי הראשון זה בלתי נסבל ושללתי את הטלפון רק על זה זה הרגיש לי כמו טלפון ישן.

אולי אני רגיש לצורה הזאת וזה הורס למשל הppi של הגלקסי 2 נמוך והוא 217 ולמרות זאת אני לא רואה ממש פיקסלים בגלקסי 2 של אמא שלי,

אבל הגלקסי 3 עם 306 ppi עדיין מפריע לי אז אני חושב שזה המבנה יותר מאשר צפיפות הפיקסלים בשבילי שהורס.

אם בגלקסי 3 הפנטייל מפריע לי אז לדעתי ב one s הוא יפריע לי אפילו יותר.

וזה לא פסיכולוגי בכלל, כי לפני שראיתי את הגלקסי השלישי בכלל לא התייחסתי לפנטייל וציפיתי לקבל משהו מדהים בעין אבל התבדתי קצת.

פורסם

אבל על זה בדיוק אני מדבר.

אתה מבין שבשביל להבחין בין מצב של 2 סאב פיקסלים לפיקסל למצב של 3, שמדובר על dot pitch של פחות מ 0.1 מ"מ, אתה צריך ראיית על, כן?

לכן אני אומר, ההבדל הוא פסיכולוגי הרבה יותר משהוא ממשי.

סתם לדוגמה, עברתי מגלקסי S2 לגלקסי נוט, שהוא גם כן פנטייל, 1280X800 על מסך של 5.3"

לא עברה שניה מהרגע שבו העפתי מבט לראשונה על המסך של המכשיר כדי לדעת איזה מסך טוב יותר, חד וחלק.

פורסם
  • מחבר

לא צריך ראיית על - אני מדבר על זה:

אתה רואה את הנקודות המעצבנות ב htc לעומת ה קוים הדקים שבאמת לא מפריעים בגלקסי 2.

ובמקרה אלו המכשירים המדוברים בנושא.

פורסם

העניין שעשו מפנטייל זה ממש ממש ממש שטויות.

רק אם אתה ממש מצמיד את העין למסך אתה תראה כמה נקודות אבל אני לא יכול להדגיש מספיק כמה זה לא מורגש.

לאמא שלי יש SGS2 ולי יש S וההבדל הוא שמיים וארץ - ה S מרגיש ונראה פי כמה יותר טוב מה SGS2.

פורסם
  • מחבר

לך זה שטויות ולי זה פשוט מפריע הנקודות הקטנות האלה וזה גם למה אני לא קונה אס פלוס למרות שבשבילי 4 אינטצ' זה האופטימלי.

יש איזו חנות שנותנת לבחון מכשירים לפני שקונים אותם על מנת שאני אוכל לראות עד כמה זה באמת מפריע לי בכל מכשיר ומכשיר?

פורסם

אתה רואה את הנקודות המעצבנות ב htc לעומת ה קוים הדקים שבאמת לא מפריעים בגלקסי 2.

ובמקרה אלו המכשירים המדוברים בנושא.

אתה מודע לעובדה שמדובר בצילום מאקרו ממרחק כ"כ קטן שהעין שלך לא תהיה מסוגלת אפילו להתמקד ממנו, כן? טווח הפוקוס היעיל של העין האנושית מתחיל מ 7~ ס"מ, אם אתה מאמץ מאוד את העין, אולי תקבל תמונה חצי-ברורה מ 5, אבל פה אנחנו מדברים על סופר מאקרו של 2 ס"מ מהמסך.

אז כן, בשביל לטעון שרואים פיקסול ממרחק שימוש סביר (35 ס"מ פלוס, אלא אם אתה מאלו שמסתובבים עם הפלאפון תקוע 10 ס"מ מול הפרצוף) זו ראיית על ולא פחות.

פורסם
  • מחבר

המרחק שלי מהטלפון הוא בסביבות 20-30 סנטימטר. אני לא אומר סתם, מה שרואים בצילום מאקרו הזה, אני רואה, מן הסתם לא באותה רמה, אבל אני רואה את הנקודות הקטנות האלה.

אין לי סיבה להגיד סתם! אני לא מחפש להוריד בערכו של אף מכשיר, אני פשוט אומר מה שאני רואה.

בגלקסי 3 זה באמת זניח יחסית אבל עדיין רואה.

אולי זה עניין של הרגל כי כל החיים התרגלתי למסכים רגילים ועכשיו עם תצורה שונה צריך להתרגל שוב.

אני צריך לראות בלייב את ה one s בשביל לדעת אם אני יכול להתרגל לזה וזה שווה לי את ה 500 שח הפרש האלה.

א

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים