עבור לתוכן

מחשב למשחקים קלים ללא ציוד היקפי, תקציב 1500-2500

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?1500-2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מעוניין במחשב אופטימלי מבחינת עלות\תועלת. אם צריך להוציא את הכל אין בעיה.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף בלי חריגה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, פרו אבולושן, מנג'ר, דירט, נייד פור ספיד, משחקי אסטרטגיה בכיוון של heroes of might and magic ו- מהסדרה של command and conquer. אני לא משחק בשוטרים למיניהם.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). משחקי אסטרטגיה לרוב על מסך עם רזולוציה נמוכה:1280X1024 . משחקים שאפשר לשחק עם ז'ויסטיק על 1366*768 ( מסך של 32')

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכוננן דיסקים\צורב5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?66. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).עדיף שתהיה תמיכה ב- USB3 יציאת HDMI.10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? חשוב לי שהמחשב יחזיק 3-4 שנים למשחקים שציינתי לפני שאקנה מחשב חדש, כך שאין לי מושג אם בטווח המחירים שלי אפשר לעמוד בזה או שאצטרך שדרוג. מקווה לעצה.

אין צורך בהארד דיסק גדול, יש לי כונן חיצוני 2T.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

כדי להריץ משחקים במסך של 32'' באיכות גבוהה תצטרך לקנות כרטיס מסך טוב בהרבה שעולה יותר מ-1000 ש"ח לכן האופציה הזאת לא רלוונטית במסגרת התקציב שלך.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪554

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪56

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪379

מארז:

Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic

כמות: 1 - מחיר: ₪425

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 -1333

כמות: 1 - מחיר: ₪114

קשיח למחשב שולחני:

WD 500GB Sata 3 Caviar Blue

כמות: 1 - מחיר: ₪382

כרטיס מסך:

Sparkle GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪633

סה"כ: ₪2543

.

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2493 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/tr3zv14n

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המפרט יוני.

מספר שאלות:

1. מהסתכלות בפורום אני רואה שאומרים שהבדל בין i3 ל- g620\30 הוא לא גדול במשחקים. האם לא יהיה כדאי לרדת למעבד הזה ולהשקיע יותר ב כ.מסך?

עריכה:

2.האם הכרטיס מסך שהבאת מספיק טוב לשימושים שלי ל-3 השנים הבאות נגיד (אני יודע שקשה לנבא, אבל אני מסתפק בתשובה אינטואיטיבית), או שכדאי לי למתוח את התקציב וללכת על משהו חזק יותר, כמו 6950 (עולה 1000): http://www.tms.co.il/product/10197

אם אני הולך עם הכרטיס הזה ויורד ל- G620 המחיר יהיה בערך כמו המפרט שהוצע.

פורסם

בהתחשב ברזולוציה שאתה משחק בה ובמשחקים שאתה משחק, לדעתי הכרטיס הנ"ל יספיק בהחלט, אבל בוא נחכה גם להמלצות של אחרים.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ אחרי 24 שעות...

אשמח לקבל חוודת דעת על מה ששאלתי.

רב תודות!

פורסם
  • מחבר

חבר'ה ביאסתם אותי שאף אחד לא מגיב כבר כמה ימים.

החלטתי להוסיף קצת לתקציב עם המפרט הבא. המפרט נבנה על בסיס ההנחה שבעתיד המשחקים הלא כבדים שאני משחק בהם ידרשו מעבד מרובע ליבות ולכן שמתי קירור שנחשב איכותי וספק 500W שיאפשרו שדרוג ל- i5.

השאלה היא האם בינתיים, נגיד בשנה-שנתיים הקרובות המעבד שבחרתי יעשה את העבודה והאם צפויה ירידה משמעותית בטווח הזמן הזה במעבדי i5 שתעשה את העסקה הנוכחית כדאית.

אשמח לתגובות על המפרט:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Dual Core G630 2.7GHZ for 1155 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪283

קירור למעבד:

Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT

כמות: 1 - מחיר: ₪208

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪379

מארז:

Gigabyte LUXO X10 Black MidiTower ATX 3x 120 MM FAN TOOLESS USB 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪238

ספק כוח:

FSP 500W 60GHN 120mm Fan A.PFC Satax4 PCI-Ex2 (6+8), 80+ Bronze Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪310

זיכרון:

4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪115

קשיח למחשב שולחני:

SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB

כמות: 1 - מחיר: ₪388

כרטיס מסך:

Sparkle GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪633

סה"כ: ₪2669

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2616 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/5khjrmub

פורסם

כדי לשדרג למעבד i5 / מעבד מרובע ליבות, אין צורך ב500W, גם 430W יספיק, מה גם שהספק שאני בחרתי איכותי יותר מה-FSP.

הקירור שלקחת מיותר עבורך ויקר שלא לצורך, זה קירור שמתאים בעיקר למערכות שמיועדות ל-OC ולעבודה מאומצת.

הזיכרון שבחרת עובד במתח של יותר מ-1.5V ועלול ליצור בעיות.

הדבר שקריטי יותר להרצת משחקים הוא כרטיס המסך ולא המעבד. שוב, לדעתי המעבד לא יהווה בעייה לאור המשחקים "הלא כבדים" שאתה משחק.

פורסם

בהמשך להערות הנכונות של yoni_h, אם יש רצון להוציא מקס' ביצועים לתקציב יש לקחת G630+6950

רק קח בחשבון שהפרש הביצועים בין 560 ל6950 הוא רק 15% (אלא אם תצליח לפתוח אותו ל 6970 ואז הפער יגדל ל 30%)

ובתמורה תשלם 300 ש"ח נוספים.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההערות שלכם.

רציתי לברר כמה אמין האתר הזה:

http://www.game-debate.com/hardware/index.php?gid=514&graphics=GeForce%20GTX%20560

http://www.game-debate.com/hardware/index.php?gid=456&graphics=Radeon%20HD%206950

כתוב ש- GTX 560 צריך ספק של לפחות 450 וה-6950 צריך לפחות 500.

לגבי ההתלבטות בין הכרטיסים (560 לעומת 6950): האם העובדה שאני רוצה לשחק על מסך גדול (32) עושה את ה- 6950 שיש לו 2 ג'יגה ליותר כדאי למרות שהפער בביצועים לא מאוד גדול?

פורסם

כתוב ש- GTX 560 צריך ספק של לפחות 450 וה-6950 צריך לפחות 500.

מדובר בכסת"ח לטובת אנשים המשתמשים בספקים גנריים, זה לא המקרה שלך - 430W יספיקו ואף ישאירו מרווח ביטחון נאה

לגבי ההתלבטות בין הכרטיסים (560 לעומת 6950): האם העובדה שאני רוצה לשחק על מסך גדול (32) עושה את ה- 6950 שיש לו 2 ג'יגה ליותר כדאי למרות שהפער בביצועים לא מאוד גדול?

מה שחשוב זו הרזולוציה ולא הגודל הפיזי, המסך הוא FHD?

פורסם
  • מחבר

המסך לא FHD. רזולוציה 1366X768

פורסם

חוץ מזה כדאי לפרט יותר על המשחקים - heroes ומשחקים ישנים אחרים יכולים להסתפק בכ. מסך פשוט.

פורסם
  • מחבר

חוץ מזה כדאי לפרט יותר על המשחקים - heroes ומשחקים ישנים אחרים יכולים להסתפק בכ. מסך פשוט.

heroes 6 לא ישן, יצא ב- 2011.

פירטתי את המשחקים שאני משחק בהם בהודעה ראשונה: משחקי ספורט כמו PES FIFA NBA משחקי מרוצים למיניהם ואסטרטגיה. המחשב שלי כרגע לא מספיק טוב אז אני לא מכיר את טוב סדרות משחקים עדכניות, אבל אלה הכיוונים. לא משחק בשוטרים בד"כ.

פורסם

- אין לך צורך ביותר מ GTX560

- תמורת 100 ש"ח נוספים ניתן לקחת קשיח של 1TB עם שנתיים אחריות

- את היחס עלות תועלת הגבוה ביותר תקבל עם G630

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

אשמח לקבל המלצה לקירור שיתאים ל- G630

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים