עבור לתוכן

בחירת נייד לעבודה ומשחקים קלים עד 7000

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בעקרון אני סגור 96% על THINKPAD T430S עם מעבד I5-3320M ועם 4 גיגה זכרון RAM (ישודרג ל 16 ו SSD בעתיד).

אך ראיתי את המכונות של HP ואני כבר לא כ"כ בטוח.

התקציב לא כ"כ גמיש אך עד 7000ש"ח עם גמישות 200+/-.

עריכה:

מטרות המחשב? 2010 VISUAL STUDIO - פיתוח תוכנה, וירטואליזציה, משחקים קלים וישנים, אוטוקאד ורינדור בינוני.

* גודל המסך? 14"

* משקל רצוי? לא חשוב

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 3 שעות עבודה שוטפת.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0

* בלוטות? לא חשוב

* גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב יוחלף ל SSD

* כונן CD/DVD? צורב? אין צורך

* כונן Bluray? אין צורך

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO/DELL/HP

בעקרון אני צריך נייד שישרוד עבודה קשה, הרבה עומס מבחינת חישובים (הצפנה, ארכיונים, קימפיילינג, ורינדור בינוני).

צרכים מיוחדים: שישרוד הרבה, יכולת מעבד, וכרטיס מסך בסיסי וחסכוני בחשמל (HD 4000).

פורסם

אם המשקל לא חשוב, למה לt430 הרגיל?

פורסם
  • מחבר

זו שאלה קצת בעיתית כי המשקל לא חשוב אך הגודל כן ויש הבדל נכיר בין ה 430 הרגיל ו ה430S.

פורסם

מבחינת גודל הם די זהים, לא עשיתי בדיקה סופר מקיפה אבל הזמן סוללה של הT430 אמור להיות יותר טוב

פורסם

אין עדיין בארץ מגוון דגמים עסקיים גדול מאוד מדור המעבדים החדש. יכול להיות שנראה כניסה שלהם לקראת בזמן הקרוב (חודש) מאחר והדגמים קיימים בחול.

המצב הוא שרוב הדגמים הקיימים יקרים מאוד, או יקרים קצת פחות ומגיעים ביבוא אפור (לא על ידי יבואן רשמי).

אם דחוף לך לקנות את הנייד, הייתי ממליץ לך להזמין אותו עצמאית מלנובו בארה"ב.

המחיר עם מס בארץ ומשלוח ישיר לישראל יעלה פחות מ-6000 שח למפרט הבא:

ThinkPad T430

• Intel Core i7-3520M Processor (4M Cache, up to 3.60 GHz)

• Genuine Windows 7 Professional (64 bit)

• 14.0" HD+ (1600 x 900) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready

• Intel HD Graphics 4000

• 4 GB PC3-12800 DDR3 (1 DIMM)

• 500GB Hard Disk Drive, 7200rpm

• 6 Cell Li-Ion TWL 70+

• Bluetooth 4.0 with Antenna

• Intel Centrino Wireless-N 2200 (2x2 BGN)

• 3 Year Depot/Express Warranty

כמובן עדיף אם אפשר לחכות לפרסום דגמים ומחירים בארץ.

פורסם

יש כבר את הthinkpadים (ראה זאפ\ניידנייד)

המחירים נראים טוב להתחלה, 6.5K עבור המפרט שכתבת רק עם i5, ו5.5K לאחד יותר פשוט (רזולוציה וכו')

פורסם

יש בזאפ המון טעויות. לדוגמה - http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11261

הרזולוציה של הדגם הזה היא 1366X768 למרות שמופיע שם 1600x900.

המפרט שנתתי הוא דוגמה להפרש המחירים לארץ (מפרט זהה בארץ יעלה כ-8000-8500 שח, כלומר כ-30 אחוז יותר)

ירידה למעבד i5 תחסוך כ-1200 שח, כלומר T430 עם רזולוציה גבוה ומעבד i5 יעלה ביבוא אישי מחו"ל כ-4800 שח (הפרש של 27 אחוז ביחס למחיר בארץ)

פורסם
  • מחבר

תודה על שלל התגובות האינפורמטיביות,

להלן הבחירה נכון לכרגע: (מתכנן את הקנייה שבוע הבא)

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11391

אני מתכנן בעוד כ3-6 חודשים לקנות SSD ולשדרג את הזכרון על המכונה ל 16 גיגה.

ה SSD הוא128GB SAMSUNG 830 והזכרון הוא קיט של שני סטיקים 8 גיגה 1600 של קירסייר.

כמו כן רציתי לשדרג את כרטיס ה WIFI ל משהו כמו INTEL 6300 אך אני לא יודע האם יש בכלל אנטנה שלישית מאחורי המסך של המחשב...

יש למישהו מושג?

עריכה:

מבחינת מערכות הפעלה אין באמת צורך במשהו מיוחד כי אני גם ככה עושה DUAL BOOT עם 7 אולטימט ו BACKTRACK 5.

פורסם

תבדוק פה:

http://stores.ebay.com/New-Thinkpads

יש דגמים ומפרטים טובים.

מוכר/חנות טובה, חבר מהלימודים הזמין משם מחשב באוקטובר לפני כמעט שנה, את ה-W520 במחיר מעולה, מחשב חדש עם אחריות בינ"ל.

אמנם הוא הביא אותו עצמאית לארץ אך המחיר לעומת מה שהוא נמכר בארץ היה שווה את זה.

פורסם

אני ממליץ לך לבדוק לפני הקניה שהמוצר חדש ונרכש מהיבואן הרשמי.

וכי אכן נותן השירות ל-3 שנים היא הנציגות של IBM בישראל.

במידה ותרצה לשדרג את כרטיס ה-wifi, לאחר שהמחשב יגיע, אתה יכול לבדוק אם קיימים 3 חיבורים שמגיעים לאזור הכרטיס.

הגיוני שאם קיימים שלושה חיבורים (ומהם מנוצל בשלב זה 1 או 2) האנטנה קיימת. אחרת אפשר להניח כי אין 3 אנטנות למחשב.

לא נראה לי הגיוני שתהיה אנטנה במחשב ללא כבל חיבור באזור הכרטיס.

עריכה:

הזמנה ישירות מלנובו של הנייד הזה תצא כ-1050 דולר עם אחריות ל-3 שנים לפני מיסים ומשלוח, כלומר כ-5500 שח כולל.

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/lenovofamily/StdAffinityPortal/en_US/builder.workflow:Enter?sb=%3A00000025%3A00003359%3A&smid=625170B995934B6EFED1F0FA956B4E9A

פורסם
  • מחבר

אחת הבעיות שאני לא יודע איך להתמודד איתה היא עניין התשלום. אני רוצה לפרוס את התשלומים על המכונה ב 12 ואם אני מיבא אותה לבד אני לא בטוח שזה אפשרי.

האם יש סיבה לחשוב שתהיה ירידה במחירים על הT430S?

האם יש טעם לחכות עד חודש? האם משהו ישתנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים