עבור לתוכן

מחפש המלצה למחשב נייד למשרד

Featured Replies

פורסם

מטרה ושימושים:מחשב נייד שהוא למעשה המשרד הנייד שלי. הרבה פגישות ונסיעות, צריך להיות קשיח וניתן לטילטול. צריך להיות קל. פועל שעות ארוכות וצריך שלא יתחמם בעבודה ממושכת.

תקציב : 3,000 ₪

יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:עד 500 ₪האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? לאמהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ..יד ראשונה\שניה: ראשונה!זמן אחריות רצוי:כמה שיותר. ברור שמעדיף 3 שנים על שנה אבל לא על חשבון העלות הכוללת.חברת המחשב הניד המועדפת: לא משנה. אבל אשמח למספר אופציות. ראיתי שאתם נוהגים להמליץ על דל ועל אסוס , (בסדר גודל של מה שאני צריך). אשמח להמלצה של עוד חברה. לנובו אולי.מערכת הפעלה מועדפת: : WIN 7גודל כונן קשיח מועדף: 500GBזיכרון: 4 GB

כרטיס רשת כן, כרטיס רשת אלחוטי תקן N - (150-300) י

כונן דיסקים(נקרא אופטי?) -אין חובה. בעיקר בגלל שאני רוצה נייד קל ומצומצם במימדיו.מעבד: לא מבין בזה . הבהרתי את השימושים אשמח להמלצה בהתאם. נראה לי שבכל מקרה לא i7 , לא מבין בהבדל בין i3, i5 . אם אין צורך לשימושים שלי אז חבל לשדרוג יתר.

משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל עדיף מבלי לפגוע בשאר ביצועי המחשב. סביבות 2 קילו זה סביר, גבול עליון 2.5 לא יותר עדיף פחות.גודל הצג: 15.6 - אבל חשוב שגם גודל המחשב לא יהיה גדול ( יש לי היום לנובו T60 , 15 אינצ' הרוחב שלו 31 סמ. – המחשבים שאני רואה היום הם 15 אינצ' עם רוחב 37 ס"מ !!!) זמן סוללה רצוי: כ 3-4 שעותיציאות שונות: היציאות הסטנדרטיות. לגבי ה USB עדיף שיהיו 3 יציאות אבל זה לא קריטי ולא על חשבון העלות הכוללת.

צבע המחשב הרצוי: לא משנהמה מטרת שימוש המחשב? הרבה עבודה משרדית, אופיס, גלישה, סרטים – לא עריכה ולא גיימינג

פורסם

פה זה לא FXP :nono:

אז תענה על השאלון הנכון ובלי צבעים ילדותיים, פונט גדול ומוגדש, זה לא עוזר לגבש הצעה "יותר טובה" אם תעשה ככה.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528310.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים