עבור לתוכן

מכשיר אנדרואיד זול שיכול להריץ תוכנת GPS(כמו WAZE) בצורה סבירה

Featured Replies

פורסם

הכל בכותרת לפי דעתי... אין שום דרישות אחרות חוץ מזה(קליטה סבירה, זמן סוללה נורמלי וכד').

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

הכל חוץ מהתקציב

פורסם

כל מכשיר אנדרויד בעל מקלט GPS פנימי יכול לעבוד חלק עם WAZE...

פורסם

WAZE לא כזו קלילה במשאבים אבל כמעט כל אנדרואיד סביר יריץ WAZE ברמה נסבלת.

העניין כאן שאתה חייב מסך לא קטן ברזולוציה נורמאלית וזה מה שיוצר חסם מלמטה על המחיר.

לי יש ZTE BLADE שקניתי בסביבות ה-800 ש"ח - מריץ WAZE מצויין עם מסך 3.5 אינטש ורזולוציה 480X800.

אולי אמכור אותו בקרוב אם תהיה מעוניין. סוף החודש כנראה...

פורסם

מאז 3.2.0 הביצועים שופרו ואם מעוניינים לשפר את הביצועים עוד יותר, תמיד אפשר להעיף את שאר הווייזרים מהמפה, כמו-כן גם התרעות מיותרות (כדוגמת chitchats).

פורסם
  • מחבר

תקציב? זול :x המכשיר מיועד לאמא שלי שהיא משתמשת מאוד מאוד קלה ופשוט רוצה בנוסף לSMSים ושיחות מדי פעם גם GPS נורמלי. אמממ, אני חושב על תקרה של 600 - אבל אני לא מבין יותר מדי בנושא אז יכול להיות שאני חולם בהקיץ...

tmpusr - לפי מה שאני זוכר הZTE BLADE אף פעם לא נכנס רשמית לארץ וכל מיני דברים כאלה - אתה יכול לפרט עליו קצת?

פורסם

אם הדרישה היתה רק למכשיר GPS עם אנדרויד אז יש טאבלטים מצויינים שמבצעים את העבודה אבל בגלל שאתה מחפש טלפ]ון סללוארי שנכנס בתקציב הייתי ממליץ על Iphone 3gs משומש.

פורסם

tmpusr - לפי מה שאני זוכר הZTE BLADE אף פעם לא נכנס רשמית לארץ וכל מיני דברים כאלה - אתה יכול לפרט עליו קצת?

מה אתה רוצה לדעת?

מפרט טכני: http://www.phonearena.com/phones/ZTE-Blade_id5231

הוא הטלפון הראשי שלי מזה תקופה ארוכב ואני משתמש די כבד בהכל חוץ מגיימינג שממילא לא מעניין אותך.

לא ה-כ-י מהיר בעולם אבל עם ROM מקוסטם ובלי טונות של זבל הוא זריז בהחלט ושימושי מאוד.

מסך 3.5 אינטש ברזולוציה גבוהה שבחלט קריא גם בשמש מלאה אם שמים על בהירות מקסימלית.

משתמש הרבה מאוד ב-WAZE בלי בעיה.

פורסם
  • מחבר

יש לו עברית? איך?

פורסם

תומך בעברית ב-100% כולל ישור לימין. ממשק באנגלית (אם כי אני מניח שאפשר גם בעברית - לא ניסיתי).

קראתי שיש לו ROM ל-ICS כבר. לא בדקתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים