עבור לתוכן

אני רוצה לקנות מחשב נייד בחול ולהביא לארץ השאלה האם יש מיסים כלשהם?

Featured Replies

פורסם

האם אפשרי שיש כבר בחול מחשב נייד עם כרטיס מסך 670 gtx ?

משום מה אני לא מוצא אחריות על המחשב נייד באתר tigerdirect

אשמח אם תהנו לי למי שיודע :)

פורסם

על ייבוא מחשבים ניידים חל מע"מ (על מחיר המחשב + מחיר המשלוח!). בנוסף כמובן יש את עלות המשלוח עצמו (ומשלוחים מבוטחים אינם זולים כלל) וחריטת מקלדת עברית.

לגבי אחריות, הרי שהפרטים מופיעים במפורש, שחור על גבי צהוב, קצת מתחת למפרט. אני מציע לך לברר מול MSI במייל האם אפשר להעביר את האחריות לנציגיהם בארץ.

פורסם
  • מחבר

על ייבוא מחשבים ניידים חל מע"מ (על מחיר המחשב + מחיר המשלוח!). בנוסף כמובן יש את עלות המשלוח עצמו (ומשלוחים מבוטחים אינם זולים כלל) וחריטת מקלדת עברית.

לגבי אחריות, הרי שהפרטים מופיעים במפורש, שחור על גבי צהוב, קצת מתחת למפרט. אני מציע לך לברר מול MSI במייל האם אפשר להעביר את האחריות לנציגיהם בארץ.

אתה היית ממליץ לי לקנות מחול?

פורסם

יש לי נסיון כלשהו בקניית חלקי מחשב בחו"ל, אך לא מחשבים שלמים. בנוסף, מעולם לא יצא לי לממש אחריות על רכיב שלא קניתי בארץ. בקיצור, כאן אני לא יכול לייעץ לך.

פורסם

אני הבאתי מחשב נייד אחד איתי מחו"ל, ועוד אחד הוזמן מאיביי (שניהם של דל)

בשני המקרים, קבלתי שירות במסגרת אחריות בארץ ללא בעיות בכלל.

אני משתמש במדבקות מטעמי נוחות בלבד, ולכן לא היה לי צורך לחריטה.

מבחינת מיסים - המחשב על המחשב שהוזמן מאיביי, שלמתי פרט למשלוח, מע"מ בסך 16 אחוז בלבד (אין מכס על מחשבים)

לשאלותך האחרות, לא ברור כמה כל חברה מכבדת אחריות בינ"ל ולכן מומלץ לברר מול נותן השירות לפני הזמנה כדי לא להתקע.

במידה והפרש המחירים לארץ שווה או נמוך מ-10 אחוז, לדעתי מומלץ לוותר על ה"חיסכון" ולקנות בארץ בשביל השקט הנפשי

המחשבים שקניתי היו בפער של כ-40 אחוז ממחירם בארץ, בהפרש שהגיע לכ-4000 שח למחשב, ולכן היו כדאיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים