עבור לתוכן

מפרט למחשב ביתי עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

כן, אני יודע שהתקציב דל ביותר אבל זה מה יש... בסה"כ הדרישות לא מי יודע מה, בסה"כ בעיקר לימודים ואינטרנט, אולי סרט מדי פעם... מה שכן חשוב שלפחות את הדברים האלה הוא יעשה כמו שצריך, בלי להתקע ולהתקלקל ויחזיק לי לכמה שנים. בגדול ראיתי כמה מפרטים מוצעים בKSP המתאימים לתקציב אבל אני לא ממש סומך עליהם, אז אשמח אם תוכלו לייעץ לי במה חשוב וכדאי להשקיע ובמה פחות.

מעבד: אינטל i3 זה דגם מספיק טוב להיום? אולי אפשר להסתפק אפילו בפחות מזה(G620 וכו')?

זיכרון: יש לי היום זיכרון של 2G ולא נתקלתי בבעיות. במחשב חדש יותר רצוי להשקיע ב4G או שזה לא משנה?

לוח אם: כאן אני ממש לא מבין כי יש 10000 סוגים בערך. למה לשים לב בלוח אם?

מארז: מה כבר יכול להיות חשוב במארז? האירו את עיני...

ספק כוח: הבנתי שכאן יש נקודה חשובה, כי החברות שמוכרות מחשבים מוצעים בד"כ שמות ספקים גרועים ואפילו זבל, אז איזה ספק יש שיתאים למחשב כזה ולא יקר מדי?

צורב ומסך כבר יש לי...

תודה רבה מראש!!!

פורסם
  • מחבר

מקפץ...

פורסם

הצורב שלך הוא בחיבור סאטה? כי IDE לא נמצא היום ברוב הלוחות.בתקציב מוגבל כל כך לא כדאי לקחת I3.

G620 יספיק.מה עם דיסק קשיח, אין לך אחד נכון?

הנה מפרט מTMS בחריגה קלה.ניתן לרדת במארז ובספק כדי לא לחרוג.

[table][tr] [td]הסר[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]

כמות

[/td] [td]

מחיר

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Intel Dual Core G630 2.7GHZ for 1155 Tray[/td] [td][/td] [td]

283₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Biostar H67MH for socket 1155 Sata 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td][/td] [td]

294₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td][/td] [td]

115₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש[/td] [td][/td] [td]

429₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Scythe FenrisWolf Aluminum, 2X 120mm Slip Stream + 4X HD Stabilizer + eSATA[/td] [td][/td] [td]

279₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Seasonic 400W SS-400ES Active PFC 80+ Bulk[/td] [td][/td] [td]

222₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td][/td] [td]

47₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח[/td] [td][/td] [td]

0₪

[/td] [/tr][/table] [table][tr][td] סה"כ:[/td][/tr][/table] 1669₪

פורסם
  • מחבר

יש לי צורב וHD ושניהם בחיבור SATA, אבל הם לא הכי חדשים. אם החיבור תואם אין מה לדאוג לגבי תאימות למערכת, נכון? ולגבי ספק כח, אני רואה שמלא מדברים על לא לקנות ספק כח פשוט, השאלה היא אם במערכת כזאת פשוטה זה משנה בכלל, אני הרי לא מגיע לצריכות מטורפות...

תודה רבה!

פורסם

כן זה משנה,אתה רוצה שהספק יתן מתח יציב לכל החלקחם.בגלל שאין כרטיס מסך ניתן לקחת כל הספק (גם 300W יספיקו) ובתנאי שהספק לא גנרי.כמובן שהמחשב ירוץ גם על ספק גנרי אך זה עלול לפגוע בחלקים לאורך זמן.הגיל של הצורב לא משנה כל עוד הוא עובד.לגבי ההארד דיסק זה כן משנה כי עליו תיהיה מערכת הפעלה.

פורסם

אני מצטער שאני רוכב על הגל, מקווה שמה שאני עושה בסדר מבחינת חוקי הפורום. אני חדש כאן.

בכוונה לא פתחתי אשכול, כי חיפשתי קודם כאלו שמחפשים בגובה התקציב שלי.

אני רואה שכתבת לו שבגובה הזה כדאי לרדת מהI3

מדוע?

מצאתי בייבורי מפרט במחיר הזה עם מעבד I3 ועם נתונים שנראים טובים.

מה השינוי הגדול שהוספת במפרט אצלך, על חשבון המעבד?

[אני בדיוק עכשיו מחפש לקנות עבורי, ואני צריך גם קצת לגרפיקה בפוטושופ...]

קישור למה שראיתי באייבורי:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5020

תודה מראש!!!

פורסם

מפרט לא רע לתקציב.שם לב שהספק לא גנרי.אמנם אצלי המארז הרבה יותר טוב (וגם הספק) ודיסק קשיח בנפח כפול אך למטרות שלך כנראה שהמפרט מאיבורי עדיף.אם תרכיב מפרט כמו באיבורי מחלקים המחיר יהיה קצת גבוהה יותר.

פורסם

המארז שם גנרי ובלוח אין HDMI (חשוב למי שאין כרטיס מסך דיסקרטי).

פורסם

בנוסף למה שאמר גיל, תבדוק מה אורך האחריות לספק ולקשיח.

פורסם

תודה רבה חברים!

האם לאור מה שאמרתם בקשר למארז שהוא גנרי, כדאי לעשות את השדרוג שהם מציעים בתוספת 95 ש"ח

למארז הזה: מארז Thermaltake V3?

אני אבדוק גם בקשר לאחריות, כי שם כתוב על הזיכרון מעבד ולוח האם - שלוש שנים. ואין התייחסות למה שציינת.

לסיום,

אם ארצה להוסיף לזה את המסך הזול ביותר שמצאתי שם,

אני רואה שתי אופציות. של סמסונג וbenq

איך שאני הבנתי מהנתונים הBENQ טוב יותר. האם יש עדיפות על מישהו מבין שניהם?

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2943

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7490

תודה, ושוב תודה!

פורסם

זה כבר ממש הופך לייעוץ לגבי מפרט, פתח עץ מסודר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים