עבור לתוכן

זקוק לחוות דעת על Samsung Galaxy W i8150.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להחליף את ה נוקיה 5800 האנטיקה שלי לסמארטפון אבל לא במחיר משוגע ( תקציב 1300 עם גלישה קטנטונת)

וזה המכשיר שהכי תפס את תשומת ליבי.

הייתי רוצה לשמוע עליו קצת חוות דעת: התרונות\חסרונות וכמובן האם הוא מביא תפוקה טובה יחסית למחיר?

חשוב לי לציין שהצרכים שלי הם:

גלישה באינטרנט ( חשוב שתיהיה כמה שיותר חלקה ומהירה)\ ג'י פי אס\ שמיעת מוזיקה(עם עדיפות גם לרדיו) \ ומשחקים אבל לא כבדים יותר מידי.

תודה רבה מראש.

פורסם

לדעתי אחד הכשירים המומלצים בתקציב שלך

פורסם

גם אני חשבתי עליו שכן הוא האופציה הכי ראויה שמצאתי במסך עד 4 אינטצ'.

אבל בגלל שאין אפשרות שדרוג לאנדרואיד זה מרתיע אותי, במיוחד לאור בעובדה שזה בעייתי כשיש אפליקציות שעוברות התאמה לאנדרואיד הרביעי ומעלה.

פורסם

בהרבה מכשירים, אם לא בכולם, בתקציב הזה אין תמיכה רשמית ב-ICS אבל בישביל זה יש מפתחים וכו'. ה-W עדיין חדש ולא חושב שיש משהו כרגע אבל אני מניח שסיכוי לא רע שיהיה

פורסם

הוא זמין מאוקטובר 2011 שזה כבר מתקרב לשנה לא כזה חדש(אולי בארץ)

מבחינת רומים בדקתי קצת ב XDA וראיתי שלמשל CM יצא רום לICS אבל עם alpha עם באגים למשל המצלמה לא עובדת כמו שצריך

ואני לא רוצה להתפשר לא בעניין התוכנה ולא בעניין לאבד פיצ'רים.

אומנם באמת מכשיר ששווה את המחיר שלו שהוא 1300 שח, אבל עדיין מבאס.

לפחות במכשירים של סוני, למשל ה neo v שהוא מכשיר די ברמה של הגלקסי, גם במחיר, מתוכנן שדרוג ל4.

הבעיה שלי במכשיר הזה הוא העובי - המכשיר טיפה שמנמן וזה לא נראה לי, וגם מעבד טיפה חלש יותר אבל מסך איכותי יותר.

פורסם
  • מחבר

באיזה מובנים בדיוק זה פוגע בי שהוא לא מתוכנן לשידרוג לאנדרויד 4?

כלומר יש מצב שיקחו אפלקציות נוכחיות ( כמו WAZE?) וישנו אותם לצורת פעולה על אנדרואיד 4 ואז אני לא יוכל לעדכן גרסא?

פורסם
  • מחבר

? someone?

פורסם

לא. זה חסרון כי ICS פשוט יותר נוחה.

אם לא חשוב לך LED FLASH במכשיר - לך על i9000. הוא מכשיר יותר טוב. המעבד הקצת יותר חלש, אבל זה לא כזה משנה. לדעתי המכשיר עובד חלק.

אם כן, אני מניח שעדיף את ה i8150.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים