עבור לתוכן

עכבר אלחוטי

Featured Replies

פורסם

אז ככה, הMX1000 (חלק מMX5000) שבק חיים אחרי 6 שנים לערך.. קניתי לו סוללה חדשה אך ללא הועיל...

נראה כי אין ברירה והגיעה העת לעכבר אלחוטי חדש..

צרכים: לא גיימינג, אלא בעיקר שימוש יומיומי כללי אבל גם גרפיקה - םוטושופ ואוטוקד למשל.. במשרד השתמשתי עד לא מזמן בעכבר אופטי הכי פשוט של מיקרוסופט שחוץ מזה שהיו חסרים לו כפתורי צד היה סך הכל בסדר..

עכשיו קבלתי למשרד לוג'יטק G300 כאילו אני איזה שחקן :) בכל אופן עכבר חמוד, קצת קטן...

תקציב? אין לי מושג מה נורמלי היום אז משהו סביר+..

הצעות??

תודה!!

פורסם

Logitech Marathon Mouse M705 עכבר אלחוטי מצויין במחיר סביר, תבדוק אם הוא לא קטן לך מדי.

פורסם

הMX-1000 שלי עובד בלי הפסקה, כל יום, מאז 2004... לאחרונה הגלגלת קצת עושה בעיות, אבל העקיבה נשארה מצויינת כמו ביום הראשון. :xyxthumbs:

קצת קשה למצוא אותו (גם בארץ וגם בחו"ל), אבל הMX1100 הוא ממש מצויין, עם אותה הרגשה ועוד כמה כפתורים שימושיים.

פורסם

^^

גם את ה-MX1100 כבר קשה למצוא, אם בכלל.

פורסם

אני לא ממליץ על m705 הוא בסהײכ צעצוע קטן

פורסם

MX1100 כבר אפילו לא מיוצר ויש ממלא מקום הPerformance אבל הוא יקר מאוד.

פורסם

^^

גם את ה-MX1100 כבר קשה למצוא, אם בכלל.

לפני כמה חודשים הצלחתי למצוא אחד במחיר שערורייתי של 200 ש"ח... אם הוא יחזיק מעמד חצי מהזמן שהMX1000 מחזיק, אני אהיה מרוצה.

פורסם
  • מחבר

תודה, אגש לבדוק את הM705.. הMX1100 נראה שלא רלוונטי יותר..

האם יש עוד המלצות? פעם הייתי ניגש ללוג'יטק ורוכש את הדגם שהיווה את ספינת הדגל. היום יש כבר הרבה יותר אפשרויות rapoo, razer וכו

האם יש משהו כדאי מהגיזרה הזו?

כמובן שהדגש הוא על ארגונומיה, צריכת סוללות, דיוק ושיהיה סבבה- מת להחליף כבר אני תקוע עם עכבר ג'נרי של מייקרוסופט בן 100 (עכבר הרזרבה שהיה..)

פורסם

אם צריכת סוללות מענינת אותך אז M705 יהיה במיקום מאוד גבוה

יש לי אחד כזה ופעם בשנה אני מחליף לו סוללה, לא בגלל שהיא נגמרת אלא בגלל שאני לא מרגיש בנוח שיש לו אותה כל כך הרבה זמן.

פורסם
  • מחבר

תודה! יש עוד אופציות לעכברים אחרים?

המליצו לי את הבלאק מאמבה.. ההרבה יותר יקר ומיועד לגיימינג.. האם שווה?!

פורסם
  • מחבר

קפצתי לאחת החנויות לראות את הM705.. לצערי לא היה.. אבל הוא אמר שהעכבר יותר קטן אפילו מהG300..

אלך לחנות אחרת לבדוק אבל אשמח לשמוע עוד אפשרויות למקרה שזה באמת יהיה קטן מדי..

פורסם

הנה יש כאן את 705 לצד Performance Mouse MX

במחשבה נוספת ה-705 לא כזה קטן הוא פשוט פחות גדול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים