עבור לתוכן

התלבטות לגבי הישארות בסלקום או מעבר להוט מובייל

Featured Replies

פורסם

שלום.

כרגע אני משלם לסלקום 153 ש"ח, יש לי חבילה של 300 דקות, 100 SMS, וחבילת גלישה בנפח של 512 מגה.

יש לי מכשיר HTC Legend שאני משלם עליו 69 ש"ח לחודש אבל כל חודש מקבל זיכוי כי אני מגיע ל-150 ש"ח בסכום של החשבון.

יש לי אפשרות לעבור לחבילה של דקות ו-SMS ללא הגבלה וגלישה עד 1 ג'יגה של סלקום שתעלה לי 119 ש"ח, אבל פה לא יהיה לי החזר על המכשיר אז בסך הכל זה יצא 188 ש"ח.

אם אני עובר להוט מובייל אז זה 89 ש"ח על חבילה ללא הגבלה, ועוד 69 ש"ח על המכשיר לסלקום וזה יוצא ביחד 158 ש"ח.

כמובן שמבחינתי זה מצוין להוסיף 5 שקלים לעומת מה שאני משלם עכשיו ולקבל הכל ללא הגבלה.

אבל השאלה היא עד כמה אני יכול לעשות את זה בראש שקט. אין לי מושג לגבי איכות הקליטה של הוט מובייל, מהירות הגלישה, איכות השירות שלהם.

אני יכול להצטרף ותוך זמן קצר הם יכולים להעלות את המחיר, אין לי פה שום התחייבות שהמחיר ישאר ככה לאורך זמן.

אם אני מצטרף להוט מובייל אני כמובן יכול לחזור לסלקום אבל הבעיה שאני לא אוכל לחזור למצב הנוכחי של 153 ש"ח, אלא 69 ש"ח+המחיר שהחבילות שלהם יעלו בעתיד.

נשארו לי עוד 18 חודשים לשלם על המכשיר, ככה שאני די תקוע פה... זה לא שאני יכול למשוך עוד כמה חודשים עם סלקום ואז מסיים עם המכשיר, אלא יש לי פה שנה וחצי שזה המון המון זמן.

אני בדילמה רצינית, מה לדעתם כדאי לעשות?

תודה.

פורסם

תהיה איפה שבסופו של דבר תשלם פחות. נראה לי שזה סלקום בשימושים הנוכחיים שלך.

פורסם

זה כבר תלוי בשימוש שלך.

אם תעבור לאחת החברות של ה-ללא הגבלה ב-88-89 ש"ח, תצטרך לשלם לסלקום את ה-69 ש"ח לחודש + 89 ש"ח = 158 ש"ח

סה"כ 5 ש"ח יותר לחודש. אם אתה מנצל עד תום את החבילה שלך, זה עשוי להשתלם.

פורסם

אבל השאלה היא עד כמה אני יכול לעשות את זה בראש שקט. אין לי מושג לגבי איכות הקליטה של הוט מובייל, מהירות הגלישה, איכות השירות שלהם.

אני עברתי להוט מובייל מסלקום. הקליטה ומהירות האינטרנט השתפרו. בנוגע לשירות, אני לא יודע, עדיין לא הייתי צריך כזה. עם זאת, לא מצאתי איך בודקים את מצב החשבון. (מישהו?)

פורסם
  • מחבר

זה כבר תלוי בשימוש שלך.

אם תעבור לאחת החברות של ה-ללא הגבלה ב-88-89 ש"ח, תצטרך לשלם לסלקום את ה-69 ש"ח לחודש + 89 ש"ח = 158 ש"ח

סה"כ 5 ש"ח יותר לחודש. אם אתה מנצל עד תום את החבילה שלך, זה עשוי להשתלם.

אני יודע שזה תלוי בשימושים.

אני רוצה לעבור ולקבל חבילה ללא הגבלה, אבל אני די חושש לעשות את זה כי כמו שאמרתי אני לא ממש יודע לגבי השירות ואיכות הקליטה והגלישה, ובנוסף יש לי חשש שפתאום המחירים בכל החברות יעלו ואז החשבון שלי יתייקר משמעותית לעומת עכשיו.

אם אני עובר אני כבר לא אוכל לחזור לסלקום בחבילה הנוכחית.

פורסם

אני לא מאמין שהמחירים יעלו...כמובן שיש לך עוד חברות כמו רמי לוי שציעה את אותה תוכנית או 012mobile..

פורסם

איכות הקליטה תהיה טובה לפחות כמו בחברות ה"גדולות" - אותן אנטנות לרשתות הוירטואליות ואנטנות חדשות + הסכם נדידה לרשתות האחרות.

שירות - מה אתה צריך?

פורסם

לפי דעתי אם המטרה לשפר תנאים תעבור כי יש הבדל גדול בין החבילה שיש לך עכשיו שמוגבלת יחסית אם משווים אותה לתשלום על הטלפון + הוט מובייל או גולן. ההפרש הוא 5-15 שקל ואתה מקבל הכל בלי הגבלה וגלישה עד 3GB והאטה בזמן חריגה. עדיין אני מודה שיש לי חבילה של 2GB ואני לא מצליח להגיע ל500 . אולי אני זהיר מדי בגלל שבחבילה שלי במקרה של חריגה אני משלם על זה (לא הרבה תוכנית של עבודה) ואני קמצן.

פורסם

זה לא משנה בכל מקרה אם הוא לא מגיע לגבולות החבילה הנוכחית שלו.

תבחר חבילה בהתאם לשימושים שלך - אם אתה משלם 5 שח פחות וגם לא מגיע לגג של החבילה בסלקום(בלי להיות זהיר) אין מה לעבור.

השיקול היחיד שאני הייתי עובר זה בגלל שחוסר הגינות בחברות הותיקות כבר מוכח ואני אישית אעדיף אלטרנטיבה גם אם היא תעלה לי 10 שח יותר לחודש בחברה שעוד לא דפקה אותי(ומקווה שגם לא תדפוק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים