עבור לתוכן

בקשת המלצה למפרט גיימינג כבד עד 13K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 13,000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל!

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל14 אלף שקל..

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ותכנות.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיצאו במהלך השנים הקרובות על הגדרות גבוהות.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 23 אינץ' ברזולוצית FHD, ואולי בעתיד עוד אחת כזה.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא...

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך מפרט מלא, רק לא צריך תכנות כמו אנטי ווירוס, ווינדוס וכו'.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7, אני לא רוצה מחשב רועש.. יש לי כרגע HAF X והוא פשוט מושלם. מארז שקט במידה שווה יהיה מצוין!

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא...

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד..

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP בלבד! אני לא רוצה להזמין ממקום רחוק, אז רק מKSP!

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אני רוצה הרבה זיכרון, מארז פול טאוור, SSD מהיר וטוב של 120GB[לא צריך יותר ולא צריך פחות], מעבד I7 ומערך SLI של GTX680. למה? ככה!

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? מין הסתם שלא... לפחות לא בעתיד הקרוב..

תודה לכול מי שמוכן לעזור! ואל תגידו לי בבקשה לא צריך סתם יקר וכו'. זאת החלטה שלי, ואני מבקש לכבד אותה. =\

פורסם

היי

לא יודע למה אתה צריך את זה אפשר לקבל אותו דבר במחירים בין 7-9K

אבל כמו שביקשתה נכבד את הבקשה. :)

עם מארז איכותי שקט ...

Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray

Asus Sabertooth Z77 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E

Kingston 4x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27

X2Gigabyte Gigabyte GTX680 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E

Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003

Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2

LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem

Corsair HX1050W Silver Active PFC 14cm Fan Modular

Fractal Design Define XL Full-Tower ATX Black Pearl Case (No PSU

CoolerMaster V10 CPU Cooler

13K

בבקשה

פורסם

המפרט הורכב בKSP

פורסם
  • מחבר

היי

לא יודע למה אתה צריך את זה אפשר לקבל אותו דבר במחירים בין 7-9K

אבל כמו שביקשתה נכבד את הבקשה. :)

עם מארז איכותי שקט ...

Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray

Asus Sabertooth Z77 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E

Kingston 4x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27

X2Gigabyte Gigabyte GTX680 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E

Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003

Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2

LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem

Corsair HX1050W Silver Active PFC 14cm Fan Modular

Fractal Design Define XL Full-Tower ATX Black Pearl Case (No PSU

CoolerMaster V10 CPU Cooler

13K

בבקשה

תודה, רק כמה שאלות.

לא עדיף SSD של אינטל, והארד דיסק של WD?

והקירור לא יקר מידי למעבד? אני לא הולך לעשות OC.

וגם אפשר המלצה למארז אחר? כי לא ממש אוהב את העיצוב שלו...

ויש בלוח-אם הזה כרטיס קול מובנה?

ותמליץ לי בבקשה גם על כרטיס רשת, שאני אוכל לקלוט WIFI

תמליץ לי על מפרט בגודל של 9K, אני כבר יראה מה אני מעדיף..

פורסם

לגבי SSD של אינטל, תלוי בדגם, לגבי קירור, ברור שזה יקר ולא משתלם, וכנ"ל גם המעבד עצמו שמיועד לOC.

לגבי הקשיח, עדיף ללכת עם אורך האחריות.

ככלל, אתה עושה הנחה שגויה שמערכת עם זוג GTX680 היא רעיון חכם שייסחוב לך את הכל במשך תקופה ארוכה, אתה מתעלם מכמה פקטורים:

1. הפרש הביצועים יורד עם הזמן, כלומר אם תקנה כרגע זוג GTX670 או זוג GTX680 יהיה בינהם הפרש די גדול אם כי חסר חשיבות, כי שניהם ייתנו FPS גבוה בטירוף, אבל בעוד שנה עד שנתיים ההפרש בינהם יצטמצם מאד.

2. למערכי כרטיסים יש הרבה חסרונות הן טכניים והן תוכנתיים, צורך בעדכוני דרייברים תכופים.

3. GTX680 בודד (ולמעשה גם GTX670 בודד) ייתן לך כרגע את כל הביצועים הדרושים בהרבה פחות מחיר ויאפשר לך לרכוש מערכת זולה מהותית, כך שבתקציב של 13K תוכל לקנות מערכת אחת עכשיו ואחת בעוד שנה וחצי.

לגבי FULL TOWER, אם אתה מרוצה מהHAFX, אין סיבה להחליף אותו, מדובר במארז מצוין.

אין כמעט היום לוחות ללא כ.קול מובנה.

פורסם
  • מחבר

לגבי SSD של אינטל, תלוי בדגם, לגבי קירור, ברור שזה יקר ולא משתלם, וכנ"ל גם המעבד עצמו שמיועד לOC.

לגבי הקשיח, עדיף ללכת עם אורך האחריות.

ככלל, אתה עושה הנחה שגויה שמערכת עם זוג GTX680 היא רעיון חכם שייסחוב לך את הכל במשך תקופה ארוכה, אתה מתעלם מכמה פקטורים:

1. הפרש הביצועים יורד עם הזמן, כלומר אם תקנה כרגע זוג GTX670 או זוג GTX680 יהיה בינהם הפרש די גדול אם כי חסר חשיבות, כי שניהם ייתנו FPS גבוה בטירוף, אבל בעוד שנה עד שנתיים ההפרש בינהם יצטמצם מאד.

2. למערכי כרטיסים יש הרבה חסרונות הן טכניים והן תוכנתיים, צורך בעדכוני דרייברים תכופים.

3. GTX680 בודד (ולמעשה גם GTX670 בודד) ייתן לך כרגע את כל הביצועים הדרושים בהרבה פחות מחיר ויאפשר לך לרכוש מערכת זולה מהותית, כך שבתקציב של 13K תוכל לקנות מערכת אחת עכשיו ואחת בעוד שנה וחצי.

לגבי FULL TOWER, אם אתה מרוצה מהHAFX, אין סיבה להחליף אותו, מדובר במארז מצוין.

אין כמעט היום לוחות ללא כ.קול מובנה.

אז הSSD שהוא המליץ הוא טוב הוא לא? והאם אתה יכול להמליץ על SSD טוב של אינטל אני אשמח[כנל לגבי הארד דיסק רגיל]

ובקשר למארז, אני קונה מחשב חדש, ואני צריך גם מארז חדש. ככה שאם אפשר להמליץ על משהו אחר, אני מאוד אשמח.

בקשר למערך, לא ממש פריע לי שצריך לעדכן דרייברים וכו'.. יש לי כיום מערך, ואני מאוד מרוצה ממנו.

בקשר לתקציב, טוב.. זה דיי דבר דפוק של ההורים שלי.. אני כעיקרון רציתי לקנות מחשב בסביבות 6~7, ואז הם אמרו לי שאם אני קונה כזה מחשב, הם יוסיפו לי עוד

6K.. אם אני אקנה בפחות, הם לא יוסיפו. הם פשוט לא רוצים שאני אקנה מחשב חדש בזמן הקרוב..

ואפשר המלצה לקירור זול יותר שיעשה את העבודה?

תודה רבה על התגובות.

וגם סוף סוף תגובות נורמאליות.. בפורומים אחרים כולם מה אתה דפוק זה ביזבוז זה בלה בלה בלה וזה כל מה שהם אומרים בתגובות..

לא יודעי םלדבר רק העיקר שאני לא אקנה.. לפחות אתם יודעים להסביר..

פורסם

עם אתה מסתכל מבחינת עיצוב ויופי אז אני מעדיף תבדוק באתר מה יותר מתאים לך.האיכר שזה היה פול טאור כמו שאמרתה.

שמתי את הSSD זה כי זה דגם מוצלח.אבל אינטל גם טובים מאוד אז תוכל פשוט לקחת את הסדרה של 330.

לגבי מאורר עם לא עושים OC תיקח משהו פשוט וטוב כמו זהArctic Freezer 7 Pro Rev.2.

ולגבי המחיר של 9K התכוונתי שאפשר לקחת משהו פחות כמו 670 ולחסוך את העלות ביניהם.

כי כמו שאמרו כבר (yz101) גם בלי SLI היה לך מחשב חזק מאוד לזמננו.

פורסם
  • מחבר

עם אתה מסתכל מבחינת עיצוב ויופי אז אני מעדיף תבדוק באתר מה יותר מתאים לך.האיכר שזה היה פול טאור כמו שאמרתה.

שמתי את הSSD זה כי זה דגם מוצלח.אבל אינטל גם טובים מאוד אז תוכל פשוט לקחת את הסדרה של 330.

לגבי מאורר עם לא עושים OC תיקח משהו פשוט וטוב כמו זהArctic Freezer 7 Pro Rev.2.

ולגבי המחיר של 9K התכוונתי שאפשר לקחת משהו פחות כמו 670 ולחסוך את העלות ביניהם.

כי כמו שאמרו כבר (yz101) גם בלי SLI היה לך מחשב חזק מאוד לזמננו.

מה ההבדל בין ה330 ל520 ולמה שהמלצת פה?

ומה לגבי המארז antec twelve hundred v3? איך הוא?

פורסם

מפרט יותר חזק ובמחיר נמוך יותר. לוח תושבת 2011 עם ציפ X79 ומעבד חזק יותר. 256G SSD.

ועדיין לדעתי זה מפרט מפוצץ שמיותר לחלוטין..אבל אתה גם ככה מתכוון להוציא את הסכום הזה..אז לפחות שיהיה מחשב מאוזן.

המפרט בתמונה.

פורסם

תקנה לך מחשב ב6 שחסכת ואת ה6-7 הנותרים מההורים תשמור למשהו אחר.

עזוב אותך ממחשב בסכום כזה, סתם ביזבוז.

פורסם

למרות שהצעתי מפרט...מחזק בהחלט. פשוט לפי מה שראיתי עד היום בפורום אנשים שמחליטים לקנות מחשב בסכומים כאלו מאוד קשה לשכנע אותם אחרת ובסוף גם יוצא שהם קונים מערכת לא מאוזנת וגם לא מנצלת את המירב לסכום כזה. ננסה גם פה: פותח התרד שקול לחתוך את התקציב בחצי ועוד שלוש 4 שנים לקנות מחשב חדש, זה הרבה יותר חכם ומשתלם.

פורסם
  • מחבר

מפרט יותר חזק ובמחיר נמוך יותר. לוח תושבת 2011 עם ציפ X79 ומעבד חזק יותר. 256G SSD.

ועדיין לדעתי זה מפרט מפוצץ שמיותר לחלוטין..אבל אתה גם ככה מתכוון להוציא את הסכום הזה..אז לפחות שיהיה מחשב מאוזן.

המפרט בתמונה.

אני לא ממש צריך SSD של 256... אני אתקין עליו את הווינדוס, ככה ש120 זה מספיק בשבילי, בעיקר שיש לי 1TB לD ועוד אחד חיצוני של 2TB

ומה ההבדל בין הלוח-אם הזה לבין מה שהומלץ קודם, ובמעבדים?

והספק מספיק חזק בשביל להחזיק את המערכת? הוא לא גבולי מידי?

וגם הכרטיסים של Gנ יותר חזקים כי הם באים עם OC לא?

ומה ההבדל סין בסדרה 30 של הSSD שלאינטל לבין ב520 לבין מה שהמלצת פה?

ואיך מארז twelve hunderd v3 של antec?

זה מה שרציתי לעשות, הם הם לא רוצים.. זה או שאני קונה לבד בגף שלי עד 7K, או שהם מוסיפים לי עם אינ רוצה עד 13K.

ככה אני אישית שם אותו סכום, אז לא ממש אכפת לי..

פורסם

אז תחסוך כסף להורים שלך, אני בטוח שהם מאוד יעריכו את זה (מחשב ב-13K ומחשב ב-6.5K ישרדו טכנולוגית זמן דומה).

אם תסביר להם מה שאנחנו מסבירים לך כאן, יתכן כי הם יבינו שזה הדבר החכם ביותר לעשות.

לא פעם ולא פעמיים מתקבלות כאן בקשות למחשבים בתקציב מוגזם, לרוב בשל התקצוב מההורים שיגידו בעוד שנתיים "עכשיו קנינו לך מחשב!".

פורסם

מחשב ב-13K ומחשב ב-6.5K ישרדו טכנולוגית זמן דומה

לרוב בשל התקצוב מההורים שיגידו בעוד שנתיים "עכשיו קנינו לך מחשב!".

חשוב - תצא גבר ותסביר להם את זה :) .

אני אישית לא הייתי נותן להורים שלי להוציא כזה סכום בלי להבין באמת על מה מדובר.

ולצורך העניין - אני לא יודע איך הtwelve hunderd, אבל לי יש את הeleven hundred, ואני אישית מאוד מאוד אוהב את המארז הזה.

הP280 דומה לeleven hundred מבחינת הפנים שלו, אבל מבחינה חיצונית הוא עבה ושקט יותר.

אבל לעבוד עם מערך של כרטיסים בתוך הP280, לא הייתי ממליץ...

פורסם
  • מחבר

אז תציעו לי מפרט של 8~9 אלף אני אראה אם אני אוכל לשכנע אותם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים