עבור לתוכן

סיפור קצר עלי ועל הוטמובייל וניוד המספר הישן - לפני שאתם עוברים - תקראו.

Featured Replies

פורסם

ב 26 לחודש, בשעות הבוקר עברתי להוטמובייל - האינטרנט עובד יופי, קליטה לא רעה.. מרוצה בסה"כ

אמרו לי שתוך 3 שעות, עד הצהריים, הניוד יעבור ואקבל את המספר הישן שלי.

צהריים יום שלישי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי יש עומס, זה יקרה בערב.

ערב יום שלישי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי יש תקלה במערכות שלהם, מחר בבוקר זה יקרה.

בוקר יום רביעי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי שיעבירו את הבדיקה ועד הצהריים יהיה ניוד.

צהריים יום רביעי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי שיש בעיה עם אורנג, שאני צריך לסדר את זה מולם. נסעתי לאורנג, אין שום בעיה מצידם.

ערב יום רביעי - התקשרתי אמרו לי שטעות שלהם, באמת אין שום בעיה עם אורנג. מחר בבוקר זה יקרה.

בוקר יום חמישי - לא קרה, התקשרתי, אמרו לי שנציגה של הניוד תחזור אלי בדקות הקרובות.

ערב יום חמישי - לא חזרה אלי נציגה. התקשרתי שוב, אמרו לי שהעבירו את זה למנהלים... עד הערב לא היה ניוד.

בוקר יום שישי - אף אחד לא עונה שם.

בוקר יום ראשון - התקשרתי, אחרי קצת עצבים אמרו לי שכל הניודים מה 26 לחודש יעברו היום. הכל כולל הכל, עד הערב.

ערב יום ראשון - לא קרה. התקשרתי שוב, אמרו לי שמחר בבוקר יעבירו.

בוקר יום שני - לא קרה. אמרו לי שנציגה של מחלקת הניוד תתקשר אלי בדקות הקרובות לפטור את זה מולי.

צהריים יום שני - לא התקשרה. התקשרתי - אמרו לי שיבדקו את זה "ברצינות".

היום יום שלישי - צהריים - אין ניוד עדיין, אף אחד לא חזר אלי. אני מתקשר עכשיו שוב.

עריכה - יום שלישי, אחרי כמעט שעתיים על הקו, אמרו לי ש"פתחו פניה לחמ"ל".... עד מחר זה יסתדר....

עריכה - יום רביעי הגיע, לא קרה.

עריכה - יום שישי, שלושה ימים לאחר ה"פניה לחמ"ל" עדיין ללא ניוד.

עריכה - יום ראשון, נסיעה למרכז שירות - המתנה של שעתיים. הפקידה "סידרה" עוד שלוש שעות הניוד יעבור.

עריכה - יום ראשון בערב , לא קרה.

עריכה - יום שני, נסיעה למרכז שירות - המתנה של כמעט שעה. העבירו אותי לטיפול המנהל - עשה טלפונים, אמר לי לחזור למחרת.

עריכה - יום שלישי, נסיעה למרכז שירות - ללא המתנה. המנהל מטפל בזה, ערב הערב זה יהיה ניוד.

עריכה - יום שלישי בערב, אין ניוד.

עריכה - יום רביעי בבוקר - נסיעה למרכז שירות, יושב אצל המנהל, לאחר כשעה פלוס הוא אומר שעוד שלוש שעות הניוד יעבור.

עריכה - יום רביעי בצהריים יש ניוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמעט ירדו לי דמעות

אז לקח 17 ימים (אל תשוו את זה להתחלה שהיו להם בעיות במערכות - היום אין להם שום בעיות)

12-15 שיחות למוקד X שעה וקצת ממוצע זמן המתנה.

3 נסיעות לדוכן קניות שקניתי ממנו X חצי שעה+ המתנה בכל פעם

6 נסיעות למרכז השירות הראשי בלוד X שעה וקצת המתנה

העיקר שיש ניוד בסוף!

*אין צורך להגיד שעברתם תוך X זמן.. ידוע שחלק מהלקוחות עוברים תוך שעה (חבר שלי קיבל ניוד בעשרים דקות..)

מיותר לציין שכל שיחה אליהם שראיתם למעלה, זה מינימום 45 דקות המתנה.

פורסם

אין דבר כזה- מושלם.

קורה...

אני אישית לא חוויתי בעיות.

תנסה לפנות לסניף.

תדרוש פיצוי או זיכוי- תלוי כמה עוד מותחים אותך.

פורסם
  • מחבר

מסכים שקורה... שמפספסים...

אבל כמה פעמים אפשר?

כאילו.. לעשות ניוד זה לא כזה מסובך, חבר שלי עובד בחברה שעושה ניודים לגולן טלקום.

הוא אומר שזה בדיוק 2-3 דקות.

אז מה הבעיה? איך זה תמיד נופל בין הכסאות?

פשוט מאוד מעסיקים עובדים ילדים, בלי רצון לעבוד, שזורקים Z על העבודה ובאים להחתים כרטיס.

פורסם

בוא תנסה למצוא אנשים משקיעים בחברות אחרות.

כל התחום סובל מאנשים שמזלזלים.

אני למשל עדין אוכל את החרא של פלאפון ואורנג', כך שמבחינתי גולן והוט הם משה ואהרון שמוציאים (לפחות אותי) ממצריים.

פורסם

אנשים מזלזלים בעבודה כמו שהמעסיק מזלזל בהם ומשלם להם שכר מינימום.

פורסם
  • מחבר

אין שום סיבה שילד בחופש הגדול בלי תואר\תעודה\משפחה\ילדים\ניסיון

יקבל יותר משכר מינימום.

עבודה שתקופת ההכשרה שלה היא כמה ימים.

לא סתם יש מינימום, והמינימום הוא לא כזה נמוך.

חוץ מזה, מישהו הכריח אותו לעבוד שם? אם הוא חושב שהוא יכול לקבל יותר, שילך ויעשה את זה.

אבל אם אתה כבר בא לעבוד, אז תבוא לעבוד.

גם אני תדלקתי מכוניות כל הלילה לפני כמה שנים.. ועשיתי את זה מצויין בשביל 19 שקל לשעה.

היום אני תואר ראשון שנחשב קצת, עובד כבר כמה שנים באותה החברה באותו המקצוע,

למדתי 4 שנים ועוד 3 שנים נסיון... למה שאני אקבל שכר זהה או גבוה רק ב2-3 שקלים מול מישהו שלפני חודש סיים בגרות?

אין מה לעשות ידידי.. שכר מינימום מגיע לכולנו בשלב כלשהו בחיים שלנו.

גם אמא ל 4 בת 50, אם אין לה נסיון בעבודה\לימודים\השכלה... אין סיבה שתקבל יותר ממינימום עוד קצת מהמעסיק שלה.

למה שהוא ישלם לה יותר? מה היא נותנת לו? מצד שני, לאמא כזאת מגיעה עזרה מהמדינה.

פורסם

לא נראה לי שחברות הסלולאר מקבלות ילדים לפני צבא.

אני לא אומר שצריך לזלזל בעבודה אני אומר שעובד שיקבל מעל שכר המינימום תמיד יעריך את מקום העבודה שלו יותר.

אז לא צריך להתפלא שזאת רמת השרות.

פורסם
  • מחבר

העיניין כבר מסתבך כאן.

אין שום בעיה לעלות את שכר המינימום... ל 30 שקל גם.. זה לא יתן לך כלום.

למה? כי מישהו צריך להרוויח פחות מהשאר (המישהו הזה זה אחוז גדול לצערנו).

אני אסביר לך איך זה עובד : תעלה שכר מינימום, זה יגרור עליית שכר בכל המשק.

(מי שקיבל עשרה שקלים יותר מהמינימום אחרי תואר ראשון, לא יהיה מוכן לקבל 2 שקל מעל המינימום פתאום).

כל המשק מקבל שכר גבוה יותר > הרווח של החברות\יצריות קטן (יותר משכורות לעובדים) \ המחירים עולים

המחירים עולים --> הכסף שלך שווה פחות. (אם קיבלת 25 שקל לשעה שהספיקה לך ל X, אחרי השינוי תקבל 30 שקל לשעה

וזה יספיק לך בדיוק לאותו הדבר).

בסופו של יום, הערך של הכסף ירד.

מה שאני מנסה להגיד - בכלכלה בריאה תמיד יהיה מינימום. העובדים "השחורים" נקרא לזה. המנוע של הכלכלה..

אתה רוצה לקבל יותר? אתה צריך לתת יותר = נסיון\ידע משהו שישתלם לבוס שלך לשלם לך יותר כי הוא ירוויח עליך יותר.

ולא.. להתייחס לעבודה ברצינות או לא ברצינות בגלל שלא משלמים לך שקל יותר.. זה לא לתרום יותר.

זה לזרוק Z בעבודה שלך או לא לזרוק Z.

אתה מסתכל על זה כ - לעשות את העבודה ברגיל או להקטין ראש.

אני מסתכל על זה כ - לעשות את העבודה ברגיל או להגדיל ראש.

ועיניין השכר זה ממש לא פתרון.

נ.ב - גם מישהו שסיים צבא אין לו נסיון בהוטמובייל... מצד שני, אם היית לוחם, לך תיהיה מאבטח בחברה רצינית.

הנה בבקשה.. יש לך נסיון.. יש לך ידע של שלוש שנים כקרבי.. תוכל לקבל 35 שקל לשעה בחברות אבטחה מסויימות.

בן אדם עם תואר ראשון לא תמיד יגיע קרוב לזה.

פורסם

שבוע זה עוד לא רע. יש לי חבר שחיכה שבועיים לניוד בהוט, כל פעם היו מבטיחים לו שזה יקרה היום/מחר.

בתכלס, אין לך שום סיבה להאמין למה שהם אומרים לך - לכל ההסברים של "זה יקרה היום/מחר" אין שום אחיזה במציאות, פשוט הם מעדיפים לומר את זה במקום "לא יודע".

פורסם

את דיון הכלכלה אפשר להעביר, זה לא קשור לכאן.

לפותח הדיון: ביצעת את הניוד דרך האינטרנט או בעמדת שירות שלהם? ומה בעצם קורה איתך עכשיו בהתחשב בכך שעוד לא בוצע ניוד? איך אתה יכול לומר שהאינטרנט והקליטה בסדר?

פורסם
  • מחבר

ניוד עשיתי בעמדה שלהם ברגע שקניתי את הסים ועשיתי את הקו...

ואני עכשיו עם הסים שלהם והמספר שלהם.. במקום הסים שלהם והמספר הישן שלי.

אז מן הסתם שאני אדע איך האינטרנט שלהם...

והוא באמת מהיר.. אחרת כבר היתי עוזב אותם. (רוב המקומות אני מקבל הורדה של 3-8 מגה. ממוצע של 4-5)

וקצב העלאה של 1.5 - 4 מגה.. ממוצע של 2 - 3.

גם הפינג מצויין, סביב ה 60-110 גג.

(speed test)

פורסם

אם עשית את הניוד בעמדה שלהם, הוא לא אמור להיות מיידי-מיידי הכל כולל הכל?

פורסם
  • מחבר

אמור זו מילה יפה.

יום שישי היום - עדיין אין ניוד.. ממשיך לעדכן את הפוסט הראשי.

פורסם
  • מחבר

יום רביעי - 11.7 ניוד עבר לאחר כ 16 יום!

10-15 שיחות טלפון (שעה ורבע זמן המתנה ממוצע)

6 נסיעות למרכז השירות שלהם בלוד (זמן המתנה של 30-40 דקות)

בשביל ניוד בסה"כ..

מסתדר שהיתה להם בעיה במערכת שקשורה אלי איכשהו, וכל פעם ניסו להתחיל ניוד מחדש (המערכת עושה את זה באופן אוטומטי).

העיניין שכל פעם שדיברתי בטלפון עם נציג, הוא רואה שהניוד האוטומטי לא מצליח - והוא בכל זאת מנסה להתחיל אותו שוב.

בסה"כ 8 פעמים ניסו להתחיל ניוד אוטומטי - עד שמנהל הסניף בלוד החליט (סוף סוף) להעביר את זה למישהו ברמה גבוהה יותר

שיבדוק למה הניוד לא מצליח.

אבל באמת... פעם אחת לא מצליח.. פעמיים... 8 פעמים הם מנסים? לא מבינים שזה פשוט לא עובד?

ממש הקטנת ראש מצד כל מי שטיפל בי.. והיו מעל עשרה.

פורסם

אותי ניידו אחרי 16 יום ואחרי שביטלתי עסקה. שכחו לבטל את הניוד וניידו אותי ונתקעתי בלי קו כי הסים הוחזר להם. חובבנים עד הסוף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים