עבור לתוכן

מחשב all in one חדש של SAMSUNG יעבוד מבחינת מהירות כמו LEPTOP או כמו DESKTOP ?

Featured Replies

פורסם

אפשר, רק זה דורש הרבה יותר מאמץ (=כסף)

פורסם

א. טוב שלא הוצאת דברים מפרופורציה, יש לך כרטיס מסך די רציני שממש לא כמו למשתמש מחשב ממוצע

ב. לפי תיאור פותח השאלה, נראה שהוא משוכנע שנייח תמיד יותר מהיר מנייד, מה שלא נכון (חוץ משוק גבוהה ולשימושים ספציפיים) ולפי איך שהוא רשם נראה שיש לו דרישות קלות יחסית, שם לא יהיה הבדל בין נייח לנייד ממוצע

ובקשר למפרט שלך

א. אפשר לדחוף מפרט בסגנון בתוך קייס סטנדרטי וזול שאפשר לקנות בארץ בגודל של איזה 20 על 30 על 30 ס"מ

ב. אם קצת השקעה כספית נוספת\הזמנה מחול\חלקים לא סטנדרטיים (נגיד להוציא את הספק כוח מחוץ למחשב כמו בניידים) אפשר להקטין עוד יותר

ג. יש ניידים חזקים יותר מהנייח שלך, דוגמא ראשונה שעולה לי לראש זה הDell Alienware M17x הכי אחרון

אפשר למצוא בnotebookcheck עוד הרבה כרטיסי מסך ניידים יותר חזקים הכרטיס הנייח שלך שיותר זולים ופחות פנסיים מהalienware (נגיד asus G75V שלא רע), ואם לא מחפשים כרטיס מסך רציני אז כל הסדרת תחנות עבודה כמו dell m6600, lenovo w530 וכו'

ואם רוצים לדחוף SSD, בחלק יש מקום ל2 כוננים (כמו בזה לדעתי), או שאפשר להעיף את הכונן האופטי ולשים שם SSD (ומקסימום כונן אופטי חיצוני)

פורסם

מעקב

פורסם

בוני מה זה בכלל מהירות? באיזה שימוש?

פורסם
  • מחבר

מהירות של ה HARD DRIVE שאני מעתיק קבצים או מתעסק עם תוכנות כבדות כמו Xilisoft Video Converter

בוא נגיד ספציפית על המחשב שאני רוצה לקנות, אתם ממליצים? :

http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23%22+Touch-Screen+Series+7+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/3424662.p?id=1218401492145&amp%3BskuId=3424662&amp%3Bcmp=RMX&amp%3Bky=2oh0NrwOl4j1qjMx3Oy2gXfVGhMUl0WiJ&utm_campaign=bazaarvoice&utm_medium=SearchVoice&utm_source=RatingsAndReviews&utm_content=Default

פורסם

לא כתוב אם הHDD הוא 5400rpm או 7200rpm - למרות שנראה לי שהוא רק 5400..

ה CPU הוא 2 ליבות ו 4 נימים , ה - Xilisof Video Converter אוהב ריבוי נימים , אני עובד עם 8 נימים וזה עובד מעולה!

פורסם
  • מחבר

מה זה 8 נימים זה קשור למעבד ? ואם כן איזה לאיזה מעבד יש כמות כזאת ?

פורסם

נים = סוג של תהליך משנה. קרא קצת על עיבוד מקבילי.

הכוונה היא לליבות וירטואליות. למעבדי I7 יש בד"כ 4 ליבות פיזיות ו-4 וירטואליות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים