פורסם 2012 ביולי 313 שנים מחשב all in one חדש של SAMSUNG יעבוד מבחינת מהירות כמו LEPTOP או כמו DESKTOP ?תמיד DESKTOP יהיה יותר מהיר מ LEPTOP עם הם אותו מפרט פחות או יותר,איך זה עובד עם המחשב הזה לדוגמא :http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23%22+Touch-Screen+Series+7+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/3424662.p?id=1218401492145&skuId=3424662&cmp=RMX&ky=2oh0NrwOl4j1qjMx3Oy2gXfVGhMUl0WiJ&utm_campaign=bazaarvoice&utm_medium=SearchVoice&utm_source=RatingsAndReviews&utm_content=Default
פורסם 2012 ביולי 313 שנים הייהוא יעבוד כמו I3 עם 6 גיגה זכרון וזה לא משנה נייד או נייח.לפטופ יכול להיות פחות מהיר עם יש לו דיסק קשיח איטי יותר פחות זכרון,ואולי מעבד חלש יותר.עם כל הרכיבים זהים לא משנה מה זה היה.
פורסם 2012 ביולי 313 שנים מחבר אוקיי... אני שם לב שמחשב desktop תמיד עובד יותר מהר,אבל כנראה רק אני שם לב לזה
פורסם 2012 ביולי 313 שנים אולי המחשב DESKTOP שלך יותר מהר מהנייד שלך... אבל זה ממש לא גורף על כל הניידים...
פורסם 2012 ביולי 313 שנים למה ההנחה שגויה?אני לא רואה איך מחשב לפטופ יכול להתחרות בנייח. ואיך אפשר לקחת מחשב נייח ולהכניס את כל הרכיבים שלו ללפטופ. תחשבו שאת כל הגודל הזה צריך להקטין ולהפוך אותו ללפטופ דקיק. מה תעשה עם כל המאווררים\ הגדלים של כל הרכיבים? תמיד יש לכל מעבד גרסאות מסויימות שמשווקות לניידים ואחרות שמשווקות לנייחים. אף פעם לא ראיתי מחשב נייד עם i5 2500 כרטיס מסך 570gtx וכו'.. ואני מניח מהסיבה שאי אפשר להכניס במקום כל כך קטן מחשב כזה חזק ולוותר על מאווררים גדולים(שתופסים מקום מן הסתם)כל פעם שקונים נייד עם מעבר I5 זה חרטה זה רק מיתוג. בתכלס המעבד מעפן יותר ממעבד 3 דורות אחורה.
פורסם 2012 ביולי 313 שנים ממש לא נכון , המעבדים של הניידים מצויינים !סתם לדוגמה מעבד נייד : http://ark.intel.com/products/64889/Intel-Core-i7-3820QM-Processor-%288M-Cache-up-to-3_70-GHz%29ומחשב נייד עם 570M - http://www.tomshardware.com/news/GT780DXR-GT683DXR-Geforce-GTX-570M-Core-i7,13373.html
פורסם 2012 ביולי 313 שנים וסרטון שעשיתי מזמן על מחשב נייד I7 דור שני שנותן בראש למחשב ביתי I7 דור ראשון ברינדור סרט...
פורסם 2012 ביולי 313 שנים 00Amir אתה יודע טוב מעוד שהנייד הציג תוצאה עדיפה רק בגלל QuickSync ולא המעבדפר תקציב ברכישת מחשב חדש לאף נייד אין סיכוי מול נייח
פורסם 2012 ביולי 313 שנים ברור שפר תקציב לרכישת מחשב חדש למחשב נייד אין סיכוי, למחשב נייד יש את המטרות שלו ולמחשב ביתי יש את המטרות שלו, אבל, אין ספק שהמעבדים של הניידים מעולים! המחשב נייד שלי מקבל אותה תוצאה ב 3D mark בתוצאת CPU כמו בI7 הבייתי שלי (ללא OC) ברמת הכרטיסי מסך השיפור בשנים האחרונות הצליח להכניס מערכי CF ו SLI לניידים. אי אפשר לומר חד משמעי שמחשבים ניידים הם עגלות לעומת מחשב ביתי.. ולכן זה לא גורף... אני יכול למצא מחשב נייד עם מעבד I7 חזק וצמד כרטיסי מסך שיגרמו להרבה מחשבים בייתים לקנא כמובן שהעלות תהיה בהתאם
פורסם 2012 ביולי 313 שנים ברור שאם תיקח מחשבים מתקופות שונות בתקציבים שונים תמצא דוגמאות לניידים עדיפיםאיזו מן השוואה זו? זה מעקר כל אפשרות לצאת עם מסקנה הגיוניתהבסיס חייב להיות זהה - אותו דור חומרה אותו תקציב
פורסם 2012 ביולי 313 שנים אתה בהחלט צודק.רק לא הסכמתי עם הטענה שכל מחשב DESKTOP יותר מהיר מנייד...אם אני מתייחס לנתונים של המחשב שפותח הפוסט רוצה:המחשב יעבוד כמו כל מחשב I3 עם כרטיס מסך אינטל HD אל תצפה לביצועי משחקים יותר מידי.מגיע עם מעבד i3-2120T שהוא 2 ליבות ו4 נימים שזה מספיק למשחקים אבל עם כרטיס מסך פנימי של אינטל HD2000 שאין מצב שהוא יריץ משחקים ברזולוציית המסך (FHD).הכל תלוי לאיזה מטרה מחשב מיועד..
פורסם 2012 ביולי 313 שנים אם זה אפשרי מבחינה פרקטית להכניס למחשב נייד חומרה ברמה של מחשב נייח אני לא רואה סיבה למה אני צריך מארז כל כך גדול עם כל כך הרבה מאוורריםחוץ מזה שהדוגמאות שהבאת לי אני חושב שהם עדיין לא ברמה של הגרסאות למחשב הנייחנתת לי כרטיס מסך GTX570M שלא משווק לנייחים. שוב-הוציאו גרסה כנראה מוחלשת לנייח.מעבד I7 2630QM שוב גרסה שלא משווקת לנייחים ומוחלשת.
פורסם 2012 ביולי 313 שנים יש הרבה סיבות לקנות נייחכמובן לא צריך להשוות את הטופ שבטוב בכל תחום,אבל אם תיקח מחשב נייח מעל הממוצע, עם i5 וכרטיס mid+ קלאסי כמו הhd7770, אז אין בעיה למצוא מחשב נייד עם אותם ביצועים
פורסם 2012 ביולי 313 שנים הנה בוא קח את המחשב שלי שהוא לא הטופ שבטופ וגם לא הכי חדשHD5870I5 2500K8GB RAMSSD 60GB AGILITY 3SAMSUNG T3 1TBאם את כל זה היה ניתן לדחוף למשטח דק בעובי של כמה ס"מ במקום ה-P183 שלי אתה חושב שמישהו היה מחזיק מארז גדול?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.