עבור לתוכן

מחשב all in one חדש של SAMSUNG יעבוד מבחינת מהירות כמו LEPTOP או כמו DESKTOP ?

Featured Replies

פורסם

מחשב all in one חדש של SAMSUNG יעבוד מבחינת מהירות כמו LEPTOP או כמו DESKTOP ?

תמיד DESKTOP יהיה יותר מהיר מ LEPTOP עם הם אותו מפרט פחות או יותר,איך זה עובד עם המחשב הזה לדוגמא :

http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23%22+Touch-Screen+Series+7+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/3424662.p?id=1218401492145&skuId=3424662&cmp=RMX&ky=2oh0NrwOl4j1qjMx3Oy2gXfVGhMUl0WiJ&utm_campaign=bazaarvoice&utm_medium=SearchVoice&utm_source=RatingsAndReviews&utm_content=Default

פורסם

ההנחה שלך שDESKTOP יעבוד יותר מהר מלפטופ שגויה

פורסם

היי

הוא יעבוד כמו I3 עם 6 גיגה זכרון וזה לא משנה נייד או נייח.

לפטופ יכול להיות פחות מהיר עם יש לו דיסק קשיח איטי יותר פחות זכרון,ואולי מעבד חלש יותר.

עם כל הרכיבים זהים לא משנה מה זה היה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי... אני שם לב שמחשב desktop תמיד עובד יותר מהר,אבל כנראה רק אני שם לב לזה

פורסם

אולי המחשב DESKTOP שלך יותר מהר מהנייד שלך... אבל זה ממש לא גורף על כל הניידים...

פורסם

למה ההנחה שגויה?

אני לא רואה איך מחשב לפטופ יכול להתחרות בנייח. ואיך אפשר לקחת מחשב נייח ולהכניס את כל הרכיבים שלו ללפטופ. תחשבו שאת כל הגודל הזה צריך להקטין ולהפוך אותו ללפטופ דקיק. מה תעשה עם כל המאווררים\ הגדלים של כל הרכיבים?

תמיד יש לכל מעבד גרסאות מסויימות שמשווקות לניידים ואחרות שמשווקות לנייחים. אף פעם לא ראיתי מחשב נייד עם i5 2500 כרטיס מסך 570gtx וכו'.. ואני מניח מהסיבה שאי אפשר להכניס במקום כל כך קטן מחשב כזה חזק ולוותר על מאווררים גדולים(שתופסים מקום מן הסתם)

כל פעם שקונים נייד עם מעבר I5 זה חרטה זה רק מיתוג. בתכלס המעבד מעפן יותר ממעבד 3 דורות אחורה.

פורסם

וסרטון שעשיתי מזמן על מחשב נייד I7 דור שני שנותן בראש למחשב ביתי I7 דור ראשון ברינדור סרט...

פורסם

00Amir אתה יודע טוב מעוד שהנייד הציג תוצאה עדיפה רק בגלל QuickSync ולא המעבד

פר תקציב ברכישת מחשב חדש לאף נייד אין סיכוי מול נייח

פורסם

ברור שפר תקציב לרכישת מחשב חדש למחשב נייד אין סיכוי, למחשב נייד יש את המטרות שלו ולמחשב ביתי יש את המטרות שלו,

אבל, אין ספק שהמעבדים של הניידים מעולים! המחשב נייד שלי מקבל אותה תוצאה ב 3D mark בתוצאת CPU כמו בI7 הבייתי שלי (ללא OC)

ברמת הכרטיסי מסך השיפור בשנים האחרונות הצליח להכניס מערכי CF ו SLI לניידים.

אי אפשר לומר חד משמעי שמחשבים ניידים הם עגלות לעומת מחשב ביתי.. ולכן זה לא גורף...

אני יכול למצא מחשב נייד עם מעבד I7 חזק וצמד כרטיסי מסך שיגרמו להרבה מחשבים בייתים לקנא :) כמובן שהעלות תהיה בהתאם :)

פורסם

ברור שאם תיקח מחשבים מתקופות שונות בתקציבים שונים תמצא דוגמאות לניידים עדיפים

איזו מן השוואה זו? זה מעקר כל אפשרות לצאת עם מסקנה הגיונית

הבסיס חייב להיות זהה - אותו דור חומרה אותו תקציב

פורסם

אתה בהחלט צודק.

רק לא הסכמתי עם הטענה שכל מחשב DESKTOP יותר מהיר מנייד...

אם אני מתייחס לנתונים של המחשב שפותח הפוסט רוצה:

המחשב יעבוד כמו כל מחשב I3 עם כרטיס מסך אינטל HD אל תצפה לביצועי משחקים יותר מידי.

מגיע עם מעבד i3-2120T שהוא 2 ליבות ו4 נימים שזה מספיק למשחקים אבל עם כרטיס מסך פנימי של אינטל HD2000 שאין מצב שהוא יריץ משחקים ברזולוציית המסך (FHD).

הכל תלוי לאיזה מטרה מחשב מיועד..

פורסם

אם זה אפשרי מבחינה פרקטית להכניס למחשב נייד חומרה ברמה של מחשב נייח אני לא רואה סיבה למה אני צריך מארז כל כך גדול עם כל כך הרבה מאווררים

חוץ מזה שהדוגמאות שהבאת לי אני חושב שהם עדיין לא ברמה של הגרסאות למחשב הנייח

נתת לי כרטיס מסך GTX570M שלא משווק לנייחים. שוב-הוציאו גרסה כנראה מוחלשת לנייח.

מעבד I7 2630QM שוב גרסה שלא משווקת לנייחים ומוחלשת.

פורסם

יש הרבה סיבות לקנות נייח

כמובן לא צריך להשוות את הטופ שבטוב בכל תחום,

אבל אם תיקח מחשב נייח מעל הממוצע, עם i5 וכרטיס mid+ קלאסי כמו הhd7770, אז אין בעיה למצוא מחשב נייד עם אותם ביצועים

פורסם

הנה בוא קח את המחשב שלי שהוא לא הטופ שבטופ וגם לא הכי חדש

HD5870

I5 2500K

8GB RAM

SSD 60GB AGILITY 3

SAMSUNG T3 1TB

אם את כל זה היה ניתן לדחוף למשטח דק בעובי של כמה ס"מ במקום ה-P183 שלי אתה חושב שמישהו היה מחזיק מארז גדול?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים