פורסם 2012 ביולי 213 שנים שלום לכולם,כרגע דיברתי עם נציג של אורנג והוא אמר לי שלא יהיה עידכון לרייזר דרך המפעילות...האם מישהו יודע איך אפשר לקבל את העידכון ota בכל את ואם זה בכלל קשור לחברת סלולר?
פורסם 2012 ביולי 213 שנים בזמנו מוטורולה ישראל התחייבו בפני שיהיה עדכון למכשיר. (נרכש בחברה דרך סלקום)בכל מקרה, בינתיים בכלל עדיין לא יצא ICS למכשיר הזה, והחל ה test phase רק בארה"ב. (לגרסת ה droid razr) אז יש לנו עוד זמן.זה היה טעות לבחור במוטורולה. (הובטח במקור שיצא עד סוף פברואר....)
פורסם 2012 ביולי 213 שנים מחבר אתה טועה ומטעה. חבר שלי קיבל עידכון אתמול יש לו גירסת אסיה.. קיבל הודעה וישר הוריד עידכון otaקראתי ברשת ובאתר מוטורולה שכבר התחילו לצוץ עידכונים... השאלה עם שוב פעם יחזור מקרה גלאקסי 2 שבארץ ידפקו אותנו
פורסם 2012 ביולי 1013 שנים יש הבדלים משמעותיים בין הגסאות?היום קבלתי התראה שהעדכון זמין.. (סוף סוף)ומה לגבי חיי סוללה?
פורסם 2012 ביולי 1113 שנים המכשיר נקנה מחו"ל הרום הוא אסיה retail.ועדכני. האמת שחוץ מהעיצוב החדש וזה שעכשו הוא קצת מהיר יותר לא שמתי לב להבדלים משמעותיים...אגב איך אני בודק שעכשו באמת 2 הליבות פועלות לי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.