עבור לתוכן

מחשב לbitcoin mining

Featured Replies

פורסם

שלום קוראים לי מתן

אני רוצה לעשות bitcoin mining עכשיו אני צריך מחשב חזק מאוד

אין בעיה כספית מה שצריך שיהיה בו 4 כרטסי מסך שהמעבד שלהם ביצועיו גבוה והכרטיס לא צריך להיות

עם הרבה ג'גיה עכשיו הכרטיסי מסך צריך לפעול באופן פסיבי ושהמהיררות של התחממות שלהם לא תיהיה גבוה אלה

נמוך עכשיו אני רוצה 4 כאלה שבינהם גופי קירור ומאווררים שקטים והלוח אם יוכל לקבל 4 כרטיסי וגופי קירור אחד בן השני

שאר הדברים פחות קריטים

לכל העוזר תודה

פורסם

בתקופה שאני התעניינתי בזה, לפני יותר משנה, כרטיסים של ATI התאימו יותר מכרטיסי NVIDIA מבחינת יחס עלות/ביצועים. זה פשוט עניין של מבנה ה- GPU והעובדה שהוא יותר מתאים לחישובי BITCOIN מאשר זה של NVIDIA. אם אני זוכר נכון, ל-ATI היו הרבה מעבדים פשוטים, שמתאימים לחישובי INTEGER, כמו שצריך ב- BITCOIN בניגוד ל- NVIDIA שבכרטיסים שלה יש פחות מעבדים אבל חזקים יותר בחישובי נקודה צפה, שזה לא רלוונטי ל- mining.

באופן כללי, לא ברור עד כמה כל הסיפור של BITCOIN MINING כלכלי. אתה צריך לבדוק את צריכת החשמל שלך, עלות הציוד, השער הנוכחי של ה- BITCOIN ותוך כמה זמן אתה מחזיר את ההשקעה (אחרת אם תשים את הכסף בבנק שאתה משקיע בציוד, תקבל יותר).

מעבר לכך, התחום מלא סיכונים, החל משער המטבע שהוא בלתי צפוי, וכלה בסיכוי שיפרצו לך למחשב או ל-exchange שבו אתה מחזיק את ה- BITCOIN שלך ויעתיקו את הארנק שלך (והיו דברים מעולם, לא פעם ולא פעמיים).

פורסם

יצא לך נורא יקר מחשב עם בקשות כאלו, סביב ה30,000 שקל.

פורסם

איזה סוג כרטיס של gpu לא של NIVDA כי הם מתחממים אני שמעתי שיש כרטיסים שלא מתחממים כמוו כרטיס רגיל

שאני מריץ mining בNIVIDA הכרטיס לוהט לכן אני חיייב כרטיס שלט מתחמם מהר שומר על טמפרטורה יותר נמוכה יכול להיות

שזה מסוג pci? ומי שיוע על כרטיס שיציעה

פורסם

בתקופה שאני התעניינתי בזה, לפני יותר משנה, כרטיסים של ATI התאימו יותר מכרטיסי NVIDIA מבחינת יחס עלות/ביצועים. זה פשוט עניין של מבנה ה- GPU והעובדה שהוא יותר מתאים לחישובי BITCOIN מאשר זה של NVIDIA. אם אני זוכר נכון, ל-ATI היו הרבה מעבדים פשוטים, שמתאימים לחישובי INTEGER, כמו שצריך ב- BITCOIN בניגוד ל- NVIDIA שבכרטיסים שלה יש פחות מעבדים אבל חזקים יותר בחישובי נקודה צפה, שזה לא רלוונטי ל- mining.

באופן כללי, לא ברור עד כמה כל הסיפור של BITCOIN MINING כלכלי. אתה צריך לבדוק את צריכת החשמל שלך, עלות הציוד, השער הנוכחי של ה- BITCOIN ותוך כמה זמן אתה מחזיר את ההשקעה (אחרת אם תשים את הכסף בבנק שאתה משקיע בציוד, תקבל יותר).

מעבר לכך, התחום מלא סיכונים, החל משער המטבע שהוא בלתי צפוי, וכלה בסיכוי שיפרצו לך למחשב או ל-exchange שבו אתה מחזיק את ה- BITCOIN שלך ויעתיקו את הארנק שלך (והיו דברים מעולם, לא פעם ולא פעמיים).

הבנתי גם שהיו הרבה פריצות של המטבע הזה והערך שלו נפל בצורה דרסטית וכבר לא כ"כ משתלם לייצר אותו.

• 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם

1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים