עבור לתוכן

כמה המחשב שלי שווה? - מעוניין למכור

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני רוצה למכור את המחשב של אחותי על מנת לעשות סוויץ'..

פרטי המחשב :

מעבד E6300

לוח אם GIGABYTE p65p-S3

כרטיס מסך PowerColor HD4850 512MB GDDR3 HDMI

HD 320GB Seagate SATA II

זכרון ארבע חתיכות של 1GB ddr2 667Mhz של Corsair

מארז GIGABYTE Poseidon - קטלני! :)

צורב סטנדרטי

ספק בן 3 שבועות : Antec VP-450P 450W

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה ,

אבל משום מה לכולם פה עונים חוץ מלבקשה להערכת מחיר שלי :s05:

פורסם

450-500 ש"ח. בעיקר בגלל הספק וכרטיס המסך. המעבד ב-OC?

פורסם
  • מחבר

450-500 ש"ח. בעיקר בגלל הספק וכרטיס המסך. המעבד ב-OC?

מה??

הספק אומנם לא רציני או משהו כזה אבל עדיין חדש ועלה 200 ש"ח.

ביד 2 אני רואה מודעת מכירה רק של כרטיס המסך ב 400 ש"ח.

המארז עדיין נמכר היום ב 400 ש"ח..

המעבד לא ב OC.

אני חושב שהערכת המחיר שלך קצת נמוכה , כמובן שאני מודה לך על ההתייחסות.

פורסם

כרטיס המסך הזה לא שווה 400 שקל. אולי 200.

כל המחשב אולי שווה 700 שקלים כמשומש.

זה לא אומר שאי אפשר למכור אותו ביותר, אבל זה מה שהוא שווה היום לדעתי.

פורסם

המעבד הזה פועל בתדר של 1.86GHz, תוסיף את העובדה שהוא ישן, תקבל מעבד חלש מאוד שיתקשה להתמודד עם הרבה פעולות.

הספק חדש, אבל משומש, לא אכפת לאף אחד מתי קנית אותו (בעיקר עם הוא במערכת שלמה, שם הערך יורד).

המארז הזה אצלך כבר שנים רבות, אני צודק? תחשוב על זה, זה מוצר יש משומש, אנשים רוצים לשלם על חדש... אז למה שיקנו את שלך, אם אתה רוצה לדרוש עליו 300 ש"ח, הוא לא עדכני, לא כולל USB3, הוא לא במצב חדש, המאווררים שלו לא באותו המצב, והכי חשוב, הוא יד שנייה.

לקשיח יד שנייה לפי דעתי, אין ערך. הוא יכול להתקלקל ברגע.

הכרטיס מסך שלך שווה 200 ש"ח, בגלל שזו מערכת שלמה, אז הערך יורד. זה שראית גנבים מוכרים אותו ב-400 לא אומר שהוא שווה כך. עד לפני כמה חודשים יכולת לקנות כרטיס חדש של NVIDIA שחזק ממנו ב-350 ש"ח.

אני מאמין שמערכת ההפעלה שלך היא 86x/32bit, מה שאומר שרק 3GB ינוצלו, והסטיק הנוסף לא שימושי.

תזכור שזה מחשב יד שנייה, מי שרוצה להוציא 1000 ש"ח, יקנה מחשב חדש. הערך של מערכת שלמה הוא פחות מהערך של מכירת כל רכיב מנפרד.

פורסם
  • מחבר

המעבד הזה פועל בתדר של 1.86GHz, תוסיף את העובדה שהוא ישן, תקבל מעבד חלש מאוד שיתקשה להתמודד עם הרבה פעולות.

הספק חדש, אבל משומש, לא אכפת לאף אחד מתי קנית אותו (בעיקר עם הוא במערכת שלמה, שם הערך יורד).

המארז הזה אצלך כבר שנים רבות, אני צודק? תחשוב על זה, זה מוצר יש משומש, אנשים רוצים לשלם על חדש... אז למה שיקנו את שלך, אם אתה רוצה לדרוש עליו 300 ש"ח, הוא לא עדכני, לא כולל USB3, הוא לא במצב חדש, המאווררים שלו לא באותו המצב, והכי חשוב, הוא יד שנייה.

לקשיח יד שנייה לפי דעתי, אין ערך. הוא יכול להתקלקל ברגע.

הכרטיס מסך שלך שווה 200 ש"ח, בגלל שזו מערכת שלמה, אז הערך יורד. זה שראית גנבים מוכרים אותו ב-400 לא אומר שהוא שווה כך. עד לפני כמה חודשים יכולת לקנות כרטיס חדש של NVIDIA שחזק ממנו ב-350 ש"ח.

אני מאמין שמערכת ההפעלה שלך היא 86x/32bit, מה שאומר שרק 3GB ינוצלו, והסטיק הנוסף לא שימושי.

תזכור שזה מחשב יד שנייה, מי שרוצה להוציא 1000 ש"ח, יקנה מחשב חדש. הערך של מערכת שלמה הוא פחות מהערך של מכירת כל רכיב מנפרד.

האמת שהוא מריץ חלק win7 64bit ולכן כל ה 4 מנוצלים היטב.

כל מה שאמרת נכון , אבל עדיין לדעתי אני חושב שאתחיל מ 1000 ש"ח.

מדהים כמה הערך של המחשבים נופל לאחר כמה שנים... :-\

פורסם

אל תשכח שאתה רואה אנשים שמבקשים מחירים גבוהים עבור החומרה שלהם, זה לא בהכרח אומר שהם מוכרים במחיר הזה.

תתחיל מ1000, אין לך מה להפסיד...... (חוץ מזמן)

פורסם
  • מחבר

אמת ,

אוקיי תודה לכל המגיבים.

ואם מישהו מעוניין במקרה , שיפנה אליי בפרטי :)

שבת שלום

פורסם

אתה יוצה גנב אם תמכור את זה באלף. למה אתה חושב שצריך לשלם לך 400 על המארז, 200 על הספק ועוד 400 על המארז, אבל אז אתה מוריד 100 מכל אחד מהם מתפנים לך 300 ש"ח ואז אתה מוסיף את שאר הרכיבים? זו חומרה ישנה שיכולה להתקלקל כל רגע.

מה ההיגיון למכור את זה בכל כך הרבה? אנשים רוצים לקנות יד שנייה כי זה יותר זול.

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא יוצא גנב ,

החומרה שיש במחשב הזה איכותית מאד ,

לא פחות חשוב זו העובדה שהמחשב טופל כמו שצריך , נשאב מאבק בתדירות גבוהה (לא מובן מאליו) ובנוסף ב3 השנים האחרונות הוא לא עובד הרבה בכלל במהלך היום.

אני לא רואה סיבה שמשהו במחשב הזה יתקלקל ולכן נראה לי הגיוני ביותר לשלם 1000 ש"ח עבור כזה מחשב שבכיף יכול להריץ קצת משחקים (אמנם לא הכי חדשים אבל בכל זאת ) , יכול לשמש לצפייה בסרטים באופן איכותי מאד כולל יציאת HDMI וכמובן ליישומי אינטרנט ואופיס הוא מספיק ביותר. וכל זה עם מארז מאד איכותי וכמובן יפה מאד.

בקיצור אולי אתה לא היית משלם עליו 1000 ש"ח , גם אני לא הייתי משלם 1000 כי אני לא קונה אף פעם מחשבים ביד 2 , אבל אל תגיד שאני יוצא גנב.

פורסם

"גנב" לא כי זו מילה חזקה מדי, אבל אם תצליח לקבל עבור המחשב הזה 1000 שקל בעצם תנצל את תמימותו של הקונה. המחשב הזה, איך שלא תסתכל, לא קרוב ללהיות שווה 1000 שקל. המעבד ולוח האם לא שווים הרבה (לוח אם ישן בלי אחריות לא שווה כמעט כלום, והמעבד סתם חלש) - אולי יש להם שווי מסויים כחלקי חילוף, אבל לא כמחשב מורכב. כרטיס המסך בינוני מינוס במונחים של היום וניתן למצוא אותו ביד-2 בכ250 שקל (מה שאומר שבפועל לקנות אפשר בכ200). הספק שווה אולי 60% ממחירו כחדש, אם הוא באמת בן חודש. הארד דיסקים אמנם עולים הרבה בימינו, אבל שלך קטן למדי, מה גם שבעייתי מאוד לקנות הארד דיסקים ישנים. בקיצור, אולי 100 שקל בלחץ...

וכמובן, כל אלה מתייחסים למכירת החלקים בנפרד. בעסקת חבילה הקונה יצפה לשלם פחות. בקיצור, 1000 שקל זו הערכת יתר מטורפת...

פורסם
  • מחבר

טוב , אין לי מה להמשיך להתווכח איתכם ולנסות לשכנע...

אולי לא הייתי צריך לשאול פה מלכתחילה כי אתם הולכים לפי "מעבד ישן" "הארד דיסק קטן" וכו' , אני מסתכל על התמונה הגדולה יותר . והתמונה הגדולה יותר היא מחשב יפה , שקט , גם יחסית להיום הוא לא ממש פראייר , הכל עובד ותקין , מריץ win7 64bit בלי הרבה בעיות ומנגן סרטים ב FULL HD בכיף. זה שווה 1000 ש"ח לדעתי ובכיף.

זה כמו שיש לי רכב מבוקש ברמות שיש רק כ 14 כאלה בכל הארץ , המחירון שלו זה בסביבות ה 37000 ש"ח אבל בפועל הוא נמכר כיום ב 60000 ש"ח . ואני מקבל הצעות קניה על בסיס שבועי.

יש מקרים שלא מסתכלים רק על שווי יבש אלא מסתכלים על כל התמונה.

בכל מקרה אין מה לקפוץ , יש כמובן סיכוי גדול מאד שלא אצליח לקבל עליו 1000 ש"ח ואז אצטרך להוריד במחירו.. יש גם איזה חודש עד שאקנה את המחשב החדש ורק אז אמכור את המחשב הזה...

פורסם

זה היה שווה 1400 ש"ח אם היה מחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

זה היה שווה 1400 ש"ח אם היה מחשב חדש.

כן אבל אם תהיה ראלי , אין כזה מחשב חדש לקניה עכשיו... במונחים של לפני 6 שנים כשקניתי אותו , הוא היה שווה 5500 ש"ח ... אני מחליף מחשב כל 3 שנים וכמעט תמיד זה בסכום של 5-6K לא כולל מסך , כולל המחשב הנוכחי שלי שיעבור הלאה בקרוב...

הפעם אולי תהיה הפעם היחידה שהמחשב שאקנה יצא בסביבות ה 4.5K אבל זה רק כי את ה SSD ואת הזכרונות כבר קניתי בנפרד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים