עבור לתוכן

שווי מחשב

Featured Replies

פורסם

נקנה לפני שנתיים

AMD 955

SCYTHE MUGEN II

GIGABYTE GA-790XT-usb3

4GB DDR3 1333mhz kingston

SAPPHIRE HD5850

1 TB SAMSUNG F3

750 GB SAMSUNG F3

cm590 + more 3 1600RPM fans

seaSonic 520w

כונן אופטי פשוט בשווי 100 שקל

כמה המחשב שווה?

פורסם

הייתי מעריך ב-1800 בערך. למה למכור?

פורסם
  • מחבר

חוסר בכוח עיבוד,חילוץ רארים לוקח הרבה זמן,משחקים לא עובדים בצורה הטובה ביותר,קידוד לוקח שעות וגם רינדור לוקח הרבה זמן.

פורסם

שווה הביצועים שיהיה חזק יותר בגיימינג, יכלול זוג קשיחים של 1TB מעט מהירים יותר, יהיה שקט בהרבה ויכלול 8GB זיכרון. זה מה שאתה מקבל כיום ב3600:

I3 2120 + קירור שקט + לוח מבוסס B75 + זיכרון בנפח 8GB + זוג קשיחים של 1TB + צורב + כרטיס 6870 + מארז וספק מותגיים טובים.

שתי הבעיות פה הן כאלו:

1. בעוד שהמחיר של "שווה הביצועים" הוא כרגע כ3600, או 3500 עם 4GB ראם, חשוב לשים לב שהוא מנופח נורא מעלות הקשיחים שבזמנו הייתה נמוכה בהרבה, זוג קשיחים של 1TB עולה כיום כמעט אלף שקל לפני שניים היה מדובר במאות שקלים פחות, סדר גודל של 400 ש"ח פחות. כך שאני הייתי מתמחר את "שווה הביצועים" בכ3000 ש"ח בפועל. כך שאת ההערכה שמתחילה ב1800 הייתי מקצץ ל1500. וזה כאשר מתעלמים מזה ש"שווה הביצועים" צריך רק קשיח אחד בכל מקרה.

2. עוד בעיה היא, האם הייתי קונה כזה דבר ב1800 ש"ח? והתשובה היא שסביר שלא. מדובר בחומרה שרובה נמצאית בשנת האחריות האחרונה שלה אם בכלל.

פורסם

ובכל זאת לבעלי תקציב מצומצם מאוד זה יכול להיות מחשב גיימינג לא רע.

חוסר בכוח עיבוד,חילוץ רארים לוקח הרבה זמן,משחקים לא עובדים בצורה הטובה ביותר,קידוד לוקח שעות וגם רינדור לוקח הרבה זמן.

מוזר, מדובר עדיין במעבד מרובע ליבות לא רע בכלל, גם כרטיס המסך לא רע בכלל.

אם הדרישות שלך גבוהות בצורה חריגה, זה משהו אחר. ניסית OC למעבד?

פורסם
  • מחבר

המעבד נמצא על 3.8 GHZ

לא ניתן להמשיך עוד בגלל הלוח...

הכרטיס גם בOC,אין אפשרות לעלות מתח,ולכן הוא בOC לא גדול,שיפור של 5FPS בערך...

החולשה בעיקר במשחקים חדשים,BF3 רץ בצורה דיי גרועה על med-high

הghost recon החדש לא עולה מעל 40-35 fps

minecraft שזה משחק לא כבד,עובד ברובו בתקיעות,דרופים וכ"ו...

פורסם

מבחינתי 40FPS זה די טוב. אם minecraft לא עובד לך טוב, כנראה יש בעייה אחרת - בן דוד שלי משחק בו על הלפטופ שלי.

פורסם
  • מחבר

מבחינתי זה לא כל כך טוב,כניראה שהתרגלתי לשחק על מעל 60 פריימים וזה פשוט נהפך להרגל לראות הכול בצורה חלקה לגמרי.

אני כניראה אחסוך כסף ואקנה מחשב חדש\אשתדרג בחודשים הקרובים.

פורסם

יותר משתלם להעביר את הקשיח של 1TB למחשב החדש, מאשר למכור.

לגבי הביצועים של הנוכחי, כדאי גם לשקול שדרוג כרטיס מסך והוספת SSD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים