עבור לתוכן

מתלבט בקניית מחשב נייד במחיר משוער של 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

אני רוצה לקנות מחשב נייד והנה המפרט הרצוי:

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(כולל HD),ריבוי משימות

* גודל המסך לא משנה

* משקל רצוי? משקל שיהיה מיועד לניידות טובה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שחיזיק 4-5 שעות או אפילו יותר

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,יציאת HDMI+USB+יציאה למיקרופון+אוזניות+חיבור VGA+RJ-45

* בלוטות? לא משנה

* גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה

* כונן CD/DVD? שיהיה לו צורב DVD

* כונן Bluray? לא משנה

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן לפחות 3 שנים או יותר

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על HP

*תוספות:שיהיה לו קישוריות wifi בתקן N בעוצמה חזקה כי אני יהיה איתו נייד בעיקר בחוץ ושיהיה בעל מצלמת אינטרנט

נ.ב חשבתי על הדגם הזה של HP Pavilion dv6-6150ej געל מעבד i7

תודה רבה על עזרתכם :)

פורסם

Dell vostro 3460 או hp probook 6470b

הhp עדיף לטעמי...

חפש אחד עם מעבד חזק במפרט... I5 או i7... מדובר בדגמים חדשים עם ivy bridge ככה שהi5 לא נופל בהרבה מi7 מהדור הקודם..

כרטיס מסך מובנה יספיק לך לפי התיאור שלך..

ואם אתה רוצה שדרוג נחמד, קנה ssd 128 ותחליף את הכונן שמגיע עם המחשב

לפחות 4gb זיכרון 6 בסדר, 8 כבר קצת מיותר.

Hp עדיין לא הגיע לארץ לפי מה שידוע לי, אבל מדובר בזמן קצר עד שהם יגיעו

פורסם
  • מחבר

Dell vostro 3460 או hp probook 6470b

הhp עדיף לטעמי...

חפש אחד עם מעבד חזק במפרט... I5 או i7... מדובר בדגמים חדשים עם ivy bridge ככה שהi5 לא נופל בהרבה מi7 מהדור הקודם..

כרטיס מסך מובנה יספיק לך לפי התיאור שלך..

ואם אתה רוצה שדרוג נחמד, קנה ssd 128 ותחליף את הכונן שמגיע עם המחשב

לפחות 4gb זיכרון 6 בסדר, 8 כבר קצת מיותר.

Hp עדיין לא הגיע לארץ לפי מה שידוע לי, אבל מדובר בזמן קצר עד שהם יגיעו

השאלה אם שווה לחכות למחשב HP הנ"ל שהזכרת פה ואיך אני יודע שהתג מחיר שלו יהיה בסביבות 5000 ש"ח...או אפילו יותר או פחות ?

ואתם חושבים שזה הקנייה שהתמורה שלה שווה למחיר..ביחס לשימושים שלי..?

פורסם

המלצתי לך על מחשבים עם המעבדים הכי חדשים, הם קרירים יותר, חסכוניים יותר בסוללה, וחזקים יותר.

יש דגמים עם מעבדים מדור קודם, בעיקרון, הם גם אופצייה מצויינת.

תוכל לראות דל וסטרו 3450 או HP 6460B שהם הדגמים מהדור הקודם.

הדגמים האלו לא הכי קלים שיש, 2.2 קילו

המחירים של המחשבים האלו נעים בין 3500-6000, יש מגוון מפרטים, לכל מפרט מחיר אחר.

לגבי האם משתלם, ככל שמחשב יקר יותר הוא בדרך כלל פחות משתלם, אבל בכללי, אלו המחשבים שמתאימים לדרישות שלך.

הייתי מציע לשקול מחדש את הצורך בכונן DVD, באמת נחוץ? כי מחשבים עם כונן הם עבים יותר וכבדים יותר. מחשבים קלים עם כונן הם גם יקרים בדרך כלל.

עם מוותרים על הכונן אפשר לקנות מחשב כמו דל וסטרו V131 שהוא מאוד נייד והמחיר שלו זול יותר, ויש עוד מגוון של אחרים שיכולים להתאים.

אם מסתכלים על מעבדים דור קודם אז יש גם את האופציה ל THINKPAD 420S היתרון שהמחשבים האלו שוקלים 1.8 קילו ובכללי הם סוסי עבודה.

יש גם טושיבה פורטרג' במחיר, אבל הנסיון האישי שלי עם טושיבה לא משהוא אז אני נמנע מלהמליץ עליהם.

ולגבי אחריות אני יכול להגיד שהאחריות של דל בארץ עדיפה על של HP במקצת, אבל לא הייתי לוקח את הדל רק בגלל זה.

לי אישית יש HP ואני מאוד מרוצה ממנו, ויש לי נסיון עם כל המחשבים המדוברים, הלנובו גם מצויין, והדל סבבה אני פשוט אישית לא חובב דל.

תגיד מה אתה חושב פחות או יותר ואולי נתמקד לדגם יותר ספציפי.

פורסם

* גודל המסך לא משנה

* משקל רצוי? משקל שיהיה מיועד לניידות טובה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שחיזיק 4-5 שעות או אפילו יותר

מעבר לדרישות החומרה, למאפיינים האלו מרכיב קריטי בהמלצה על מחשב נייד - כי הם אלו שמכתיבים את הנישה בשוק אליה מומלץ לפנות.

הגדרת המשקל שלך ובעיקר גודל הנייד בעיתיים ולא עוזרים לך ולנו להבין איזה מחשב ישרת אותך בצורה הטובה ביותר.

ההמלצה שלי, לפני שתתחיל לחפש מפרטים מבוססי מעבד זה או אחר, לגשת לחנות ולהסגר על הפרטים הפיסיים של הנייד שאתה רוצה.

לפני הכל תחליט מה גודל המסך הרלבנטי לך, ומה משקל המחשב שאתה מוכן לחיות איתו. לאחר מכן לפי אופי השימוש והקרבה לשקע מומלץ לקבוע מה הזמן המינימלי שהמחשב יעבוד ללא הטענה, ורק בסוף ניכנס למפרט ממש עם כל הויתורים שזה כולל.

נ.ב. אל תסגר בשלב הזה על חברה אחת, חבל שתסגור אופציות שיכולות לעלות מאוחר יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים