עבור לתוכן

דרוש מפרט ב-3.5K ללא ציוד היקפי לצורך משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום, קודם כל הפרטים החשובים

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לנצל את התקציב

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 100 ש"ח, ואולי קצת יותר במידה והחריגה באמת תוסיף משמעותית ליכולות המחשב

2. מה שימושי המחשב: משחקים, וצפייה בתכני HD

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW3, BF3,COD BLACK OPS II ומשחקי FPS כבדים בסגנון הנ"ל

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 26'', רזולוציה טבעית 1920X1200

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגבוהות ביותר במסגרת התקציב (ניתן לאמר שזה מחשב מקסימום גיימינג?)

3. האם יש צורך בציוד הקפי : ללא ציוד היקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין לי צורך בכונן קשיח של מעל חצי טרה

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3-4

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי קל

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא אופיס/מערכת הפעלה, כולל הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני גר ברמת גן, לכן אני מניח ש-TMS הם הבחירה הכי הגיונית

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבישל המחשב בעתיד?לא מתוכנן שדרוג מאסיבי בעתיד

שלום לכולם, אז מכל השאלות למעלה אפשר להבין מה אני רוצה, אשמח למפרט שעונה על הקריטריונים למעלה לצורכי האישיים. מחשב למשחקים בתקציב הנקוב.

קראתי את המדריך לבניית מפרטים, חקרתי על הרכיבים השונים והסתכלתי על מפרטים שונים שהציעו כאן, אבל בסופו של דבר הלכתי לאיבוד

בין כל הררי המידע :nixweiss:

בעיקרון ראיתי מפרט שברובו נראה טוב, אבל היו כמה דברים שלא אהבתי

http://www.tms.co.il/preview/spec/4fqdwmyg/1- להלן הקישור, המפרט נבנה ע"י 3DBOOM89

הדברים שלא אהבתי כל כך במפרט- מחוות דעות שקראתי על המארז נראה שיש בעייה עם מקום לחיווט, ואין מקום לעוד מאווררים למטה ו/או למעלה

לוח האם- בגודל MATX, אני מניח שכדאי ללכת על לוח אם בגודל ATX לצורך מרחב תמרון גדול יותר עם הרכיבים? כגון ה- GA-B75M-D3V של GIGABYTE

חשוב לי לציין כי המפרט שהבאתי וההרהורים שלי לגביו הם בגדר הערות בלבד, אין לי שום בעייה לשנות כל רכיב שם, פשוט חשוב לי לדעת מאיזה סיבה נבחר רכיב אחד על פני האחר

אפילו אין לי בעייה לקחת מפרט שונה לגמרי, אם המפרט שהצעתי הוא לא מאוזן או לא יעיל מבחינה כלכלית

אני לא לחוץ על הקנייה, ולא רוצה לקנות מחר. אני רוצה לסיים את כל התהליך בשבוע כדי שהמחירים ישארו אותו הדבר ואחרי דיון פורה בפורום

לגבי איזה מפרט לקחת

אשמח לעזרה בנושא

ותודה מראש לכל העונים העוזרים והמציעים,

פורסם

אני מציע לך בתור התחלה לעבור על הדיונים הקודמים בפורום מפרטים. הדרישות שלך רגילות למדי, גם התקציב, ותמצא שם די והותר הצעות... פשוט חבל להתחיל מאפס.

פורסם
  • מחבר

עברתי כבר על הדיונים הקודמים, ואפילו הבאתי מפרט שנראה לי שעונה

על הדרישות שלי בגוף ההודעה, רק רציתי לדעת האם המפרט הנ"ל מאוזן ואם יש מה לשנות בו, האם כדאי לשנות את הלוח אם

ואיזה מארז איכותי לקחת במסגרת התקציב

תודה מראש

פורסם

מפרט שהצגת בגוף התרד הוא בסדר גמור

פורסם

תכלס מאוזן ,מפרט טוב סבבה

כל דבר אחר יצטרך יותר כסף

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה לכל העונים

לגבי המארז, יש למישהו נסיון איתו? פשוט בביקורות עליו קראתי כמה דברים רעים כגון שהתופסנים של הדיסק הקשיח לא מוצלחים במיוחד

ושאין מקום לחיווט מאחורי הלוח אם

האם למישהו יש הצעה למארז חלופי בעל מוניטין מוכח? שכולל ספק לא יעבור את ה-550-600 ש"ח? מהחנות TMS

תודה מראש!

פורסם

בבקשה:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מארז:

Scythe FenrisWolf Aluminum, 2X 120mm Slip Stream + 4X HD Stabilizer + eSATA

כמות: 1 - מחיר: ₪279

ספק כוח:

SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪273

סה"כ: ₪552

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 541 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/pxd9h4w6

פורסם
  • מחבר

אצל אתר היצרן של הכרטיס מסך כתוב שמומלץ ספק כח של לפחות 500W

האם ספק של 420W יכול לסחוב אותו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים