עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט, מתכנן לקנות בשבוע הקרוב,עד 7500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מעבד:

[..] INTEL 3770K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1617

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-Z77X-D3H ₪801

זיכרון:

[..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪116

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] GIGABYTE GTX670 "OC" 2048MB GDDR5 - RETAIL ₪2335

צורב DVD:

[..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪97

מארז:

[..] ANTEC ELEVEN HUNDRED w/o PSU ₪566

ספק כוח:

[..] SEASONIC M12II 620W - MODULAR - זמין במלאי ₪433

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA III - FOR INTEL ONLY ₪135

דיסק קשיח:

[..] CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 128GB - זמין במלאי ₪664

דיסק קשיח 2:

HITACHI 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪473

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 5,500 ש"ח ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪7349

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

מה דעתכם? אין שום בעיה עם תאימות רכיבים?

האם הקירור של המעבד מתאים? מה לגבי הזכרון? האם יש טעם לבחור זכרון אחר, או להוסיף עוד 8GB?

האם הספק מספיק חזק, גם בשביל OC קל שאולי אעשה בהמשך או החלפה של הכרטיס מסך בעוד כמה שנים?

המטרה היא מחשב חזק (מאד) למשחקים,גרפיקה ועבודות תכנות.

כרגע לא מתוכנן שדרוג או OC אבל אני רוצה לשמור על אופציה להמשך.

תודה מראש,

עמית

נ.ב, לא ראיתי צורך לענות שוב על השאלון כי כבר פחות או יותר בחרתי מפרט ואני רק רוצה לודא סופית, אם יש צורך אני יכול לענות שוב על השאלון.

פורסם

האם זה מחשב טוב? כן.

האם זו קניה משתלמת? סביר מאד שלא.

למה לא?

כי הלוח יקר הרבה מעבר לנדרש, כנ"ל לגבי המארז, והספק שהוא כן משתלם למדי במחיר, עדיין גדול על צורכי המערכת ואפשר לחסוך גם שם. גם במעבד, 2600K זול יותר וOVERCLOCKER מוצלח יותר. ואם אתה כבר מכוון לOC אז דווקא בקירור המעבד לא השקעת דיו.

במילים אחרות ממש בלי להרגיש ועדיין עם עליה ביכולות הOC אתה יכול לגלח פה בכיף איזה 600-700 ש"ח מהמחיר.

פורסם
  • מחבר

האם זה מחשב טוב? כן.

האם זו קניה משתלמת? סביר מאד שלא.

למה לא?

כי הלוח יקר הרבה מעבר לנדרש, כנ"ל לגבי המארז, והספק שהוא כן משתלם למדי במחיר, עדיין גדול על צורכי המערכת ואפשר לחסוך גם שם. גם במעבד, 2600K זול יותר וOVERCLOCKER מוצלח יותר. ואם אתה כבר מכוון לOC אז דווקא בקירור המעבד לא השקעת דיו.

במילים אחרות ממש בלי להרגיש ועדיין עם עליה ביכולות הOC אתה יכול לגלח פה בכיף איזה 600-700 ש"ח מהמחיר.

בכוונה בחרתי בלוח יחסית יקר, בדגמים האחרים של הZ77 או שהיו חסרות יציאות של הכרטיס קול (אני מחבר רמקולים 5.1) או שלא היו מספיק יציאות PCI,Sata3,USB3, אני רוצה אופציות הרחבה להמשך. אם אתה סבור שיש לוח אם שעולה על הדרישות האלה ועולה קצת פחות אשמח לשמוע.

הOC הוא אופציונלי, אני כנראה לא מתכנן לעשות את זה (חוץ מאולי לצרכי ניסוי) בשנה,שנתיים הקרובות כשהמחשב עדיין חדש.

לגבי הקירור בהתחלה הלכתי על אופציה יותר יקרה ואמרו לי שהגזמתי. אשמח לשמוע על איזה קירור אתה ממליץ.

לגבי המארז, תכננתי בהתחלה לקחת full tower והחלטתי להתפשר על super mid. אני לא רוצה משהו שיהיה קטן מה Aurora 570 3D שיש לי עכשיו. אני לא אוהב מארזים קטנים ודחוסים.

מה לגבי זכרונות?

עריכה: אני רואה שיש את הזכרונות האלה במחיר טוב: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8927

הם לא יהיו לי יותר משתלמים?

או לקחת כבר שניים כאלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8926

תודה מראש,

עמית

פורסם

אתה עובר על חוקי הפורום, אין לפתוח עצים מקבילים המשך בעץ המקורי.

פורסם
  • מחבר

אתה עובר על חוקי הפורום, אין לפתוח עצים מקבילים המשך בעץ המקורי.

איזה עץ מקביל? שיניתי פשוט את הכותרת של השרשור

פורסם
  • מחבר

זה לא מיותר להעלות את זה מהמתים? פתחתי אחד חדש כי התמקדתי פחות או יותר על המפרט ורציתי להסגר על כמה דברים אחרונים כמו הזכרון והקירור למעבד.

פורסם
  • מחבר

טוב, אני לא מבין מה הבעיה (חוסר מקום בDB?) אין לי בעיה לעבור לשם, סתם חבל להקפיץ אותו ואז יהיו שניים למעלה.

יש דרך לאחד אותם?

עריכה: אני חוזר לשרשור המקורי, אם אפשר איכשהו לאחד אותם, אני אשמח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים