עבור לתוכן

שדרוג מחשב ב4000 ש"ח לצורך משחקים

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין בכל העסק הזה של סוג החיבור והיצרן אז אני צריך עזרה. אני מעוניין לשדרג את הזיכרונות ל16 GB ואת המעבד לi7.

סתם שאלה היום יש צורך ב32 GB ? ובמעבד עם 6 ליבות ?

עם יש צורך אני ילך על זה.

מפרט נוכחי:

מעבד - Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray

קירור למעבד - Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only

לוח אם - Biostar TH67B H67 Chipset - B3 for 1155

זיכרונות - Kingston 4GB DDR3 1333

כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E

מארז + ספק כוח - Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Max Payne 3 , L.A. Noire וכו'

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

Dell u2412m LED ''24 - 16:10 - 1920x1200

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP אזור המרכז . לא מTMS !

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כרגע לא.

תגידו לי אם שכחתי לציין משהו

תודה לעוזרים .

• תגובות 31
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכי שווה לך לעשות זה לאוסיף זכרון 8 גיגה לא תצטרך יותר ספק יש לך סבבה

אז תוכל לקחת 570 או 7850 ומעבד I5 יספיק

תוכל לצאת עם נזק של 2600 ש"ח מקסימום.

פורסם

למה אתה רוצה לשדרג? למשחקים שדרוג מעבד וזיכרון לא יתרמו לך דבר.

פורסם

עם רק מדובר על משחקים לא היה הבדל אבל חוץ משה המחשב היה יותר זריז עם I5 ו8 גיגה...

פורסם

מה זה "המחשב" יהיה יותר זריז? למשחקים אין לו צורך כ"כ מעבר ל-I3 2100, בטח לא משהו ששווה שדרוג.

פורסם
  • מחבר

תשמעו אבל ARMA 2 מרקטע לי ניסיתי פאצי'ם וזה עדיין מקרטע , אז זה אומר שאני צריך לשדרג משהו , לא ?

אז מה אני צריך לעשות ?

פורסם

ARMA II משחק קצת תובעני, אתה לא חייב לשחק על ההגדרות הכי טובות. אם אתה כן, תשדרג כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

יודע מה עזוב את ARMA II . אני רוצה לדעת דבר אחד : המחשב שלי יוכל להריץ את MAX PAYNE 3 ברזולוציה 1920x1200 על הגדרות גבוהות ?

פורסם

אני לא בטוח במה שאתה אומר כי ככל שהמשחק יותר גדול ויש לו יותר גרפיקה וכן הכרטיס מסך לוקח פה

משקל רב אבל המעבד עובד עם כל המידע הזה וככל שהוא יותר עמוס כך גם המשחק היה עם תקיועת וכאלה...

סתם דוגמה מעבד D945 עם כרטיס 570 מרץ Crysis סבבה לגמרי אבל מתי שיש הרבה יריות יותר מדי הכל שם וכו.. אז הוא קצת נתקע למה כי המעבד לא מספיק לעבוד עם המידע.וגם עם E6500 ככה ...

עם QUAD 6600 לא והמשחק רץ סבבה בלי שום בעיה.

אני יודע שזה דוגמא לא משהו מדובר פה על מעבדים ישנים יותר אבל 4 ליבות בעבודה כולה של המחשב.

כן נותן אז למה לא :)

מה אתה אומר ?

פורסם

וכן חברה המשחק יצא נחמד נחמד אהבתי את הראשון הכי :lol: הרבה

היו זמנים.....

פורסם

מה אתה אומר ?

שאם אתה לא סגור על החומר אל תענה לאנשים

2100 מעבד נהדר לגיימינג ואין סיבה אמיתית להחליפו.

פורסם

מה הדיקטטורה הזו!!!! :o

אל תענה על מה שאתה לא סגור...

סגור נתתי דוגמא לזה.

פורסם

אולי, וסביר שCRYSIS ירוץ טוב יותר על Q6600 מאשר עלE6500 וPD945 בכלל, אבל I3 2100 הוא מעבד חזק יותר בגיימינג משניהם.

ואכן, אין טעם אמיתי להחליפו אם השימוש הוא גיימינג.

תגיד PREMIERE וAFTER EFFECTS ניחא, אבל עבור גיימינג... חסר טעם.

אגב, לא פעם הבעיה היא לא המעבד ולא כרטיס המסך אלא מנוע המשחק עצמו. קח לדוגמא משחק ישן נושן, RED ALERT2. אם אתה משחק בו בSKIRMISH, למרות שזה לא משחק תלת מימדי בכלל (לא מעמיס על הGPU בכלל) וברזולוציה מצחיקה של 1024X768, על E2160 עם ובלי OC ל3GHZ, עם Q6700, אחריו Q9550 ואחריו גם על I7 2600, עם 2GB, אחרי זה 3GB ואז 4GB ואז 6GB ואז 8GB, כשרץ מקשיח מיושן קשיח חדש ומSSD כאשר כמות היחידות עולה מאד, ויש מספר צבאות על המסך, המשחק מקרטע.

בדקתי LOG עומס GPU כלום, בדקתי LOG שימוש CPU, בקושי משהו, LOG שימוש בקשיח, כלום...

בקיצור, לפעמים ביצועים נמוכים זה המשחק עצמו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים