עבור לתוכן

מחשב (על) שאני מעוניין לקנות צריך חוות דעת

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הלוח לא תומך סוקט 1155, אלא 2011. הלוח שהוצא לך טוב מאוד, אין סיבה לא לקנות אותו (אלא אם יש לך דרישות נוספות).

איזו תועלת תקבל מ-dual channel לאומת quad channel? סוקט לא תומך בערות מרובע אלא רק כפול, ההבדל בביצועים גם ככה זניח (לא תרגיש הבדל בין ערוץ בודד למרובע). למה חשוב לך 16GB RAM? מספיק 8GB למשחקים (אין משחק שמגיע לניצול של יותר מ-5GB מקסימום 6GB) היום קונים 8GB כי זה זול, שתצטרך עוד תוסיף שני סטיקים של 4GB. גם ההבדל בין 1600 ל-1333 לא מורגש, למרות שבחו"ל ההבדל במחיר קטן, אז כבר עדיף 1600.

לפי מראה הלוח לא ניתן לדעת את איותו. כמאת כל הלוחות של גיגבייט כחולים, אני באופן כללי אוהב את הצבע הזה ולכן יש לי כזה. אם הצבע הוא הבעיה, יש הרבה אלטרנטיבות, שיכולות להחליף אותו.

השבוע יצא לי לשחק אצל חבר BF3 על 680 בהגדרות הכי גבוהות, פשוט תענוג. אם אין לך פשרות תיכך אותו, למרות שאני ממליץ לך לחשוב על מערך כרטיסים (למשל זוג 7850 יביא לך ביצועים עדיפים).

היום אין יותר ATI הם נקנו ועכשיו זה AMD.

שוב תודה על התגובה המהירה!

אתה יכול להסביר לי מה ההבדל בין סוקט 1155 ל2011? (הבנתי ש2011 זאת הסדרת מעבדים החדשה)

הזיכרון הוא זול מאוד אז אם אפשר QUAD CHANNEL למה לא ? (אני קונה מחו"ל שם ההבדל הוא בדולרים ספורים..)

מה המחירים של 7850?

והלוח אם מצידי שיהיה בצבע ורוד זה לא מה שמפריע לי

הנה הפרט של הASUS תגיד לי מה אתה חושב ..(חשוב שיתמוך במעבד החדש שבחרנו I5 :) )

http://www.ebay.com/itm/ASUS-Rampage-IV-Gene-LGA-2011-Intel-X79-SATA-6Gb-s-USB-3-0-NEW-/221056932002?pt=Motherboards&hash=item33780518a2

• תגובות 31
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סוקט 1155 מיועד למעבדי ה-SB וה-IB. בסוקט עצמו יש 1155 פינים.

סוקט 2011 תומך במעבדי האקסטרים או בקיצור SB-E (מבוססים על ארכיטקטורת ה-SB). בסוקט יש 2011 פינים.

סוקט שונה לא מתאים למעבד שונה (כך זה אצל אינטל, ב-AMD זה שונה).

היום מעבדי ה-IB עדכניים יותר, זה אומר שהם חדשים יותר ממעבדי SB-E (כוללים את ה-3960X). הם חסכוניים יותר בחשמל וחזקים יותר (ביחס לדור הקודם).

זה לא קשור לתמיכה של הזיכרון אלא ללוח ולמעבד. רק מעבדי האקסטרים תומכים בערוץ מרובע, מעבדי ה-SB וה-IB תומכים בערוץ כפול. אין תועלת בשימוש בערוצים האלו (פרט למקרים מסוימים). במקרה ואתה לוקח 4 סטיקיקים יהיו לך 2 ערוצים כפולים (כל זוג זיכרונות יעבדו בערוץ כפול). רק תוכנות בנצ'ים יראו הבדלים (במערכי הזיכרונות), אבל לך, לי ושאר הגיימרים זה לא ישפיע על החוויה.

הכרטיס עולה 250$~ (תלויי בדגם).

כמו שהסברתי למעלה, הוא לא תומך (וסתם יקר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים