עבור לתוכן

מחשב (על) שאני מעוניין לקנות צריך חוות דעת

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי, אתה רוצה שנכלול מארז, ספק, צורב או שלא? בקשר לכרטיס קול תתייעץ בפורום אודיו וקולנוע בייתי.

יש דרישה לכמות מסוימת של חיבורי USB3 (כולל קדמיים)? אם כן עדיף שתציין כמה.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סגנון CALL OF DUTY הכי חדש | משחקים ממש כבדים

צר לי לאכזב אותך, אבל MW3 הוא משחק שנחשב לא כבד בכלל, גם HD6870/GTX560 מריצים אותו בלי בעיה.

• תגובות 31
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

12 מאווררים לול, הולך להיות משעשע פה

פורסם
  • מחבר

למארז, ספק וכוננים אני אדאג כבר

SATA3 שיהיו 1 או 2 בלוח אם מאחורה ועוד אפשרות בלוח אם לחיבור מהמארז

תודה !

פורסם
  • מחבר

אתם מבינים אותי לגבי המשחקים מה שהכי חדש היום שהכי כבד גם אם אני אפעיל אותו על הרזולוציה הכי גבוהה על האיכות הכי טובה הוא ירוץ בלי מאמץ

פורסם

אתה יודע מה הספק כבר עכשיו או שאתה מעוניין לשמוע המלצות? אם אתה יודע מה הוא יהיה תגיד, בשביל שנוכל להביא מערכת במסגרת היכולת שלו.

פורסם

הכיוון הוא:

I5 3550

לוח מבוסס H77/B75 (חסר מידע בשביל להיות יותר מדויק, למשל כמות חיבורי USB3, חיבור ESATA קדמי או רק אחורי וכו... אתה רשמת על SATA3).

כרטיס GTX680 למרות שיש לך בחו"ל (אם מדובר על ארצות הברית) GTX670 שיוצא משתלם יותר וההבדל קטן (10%).

פורסם
  • מחבר

אני קונה 800W שיחזיק את כל הבית :)

פורסם

לפי הבנתי אתה לא מבצע שום OC, והמחשב מיועד לגיימינג.

אז מה שהכי נכון בישבילך:

מעבד:

[..] INTEL 3450 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪881

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-H77-D3H ₪541

זיכרון:

[..] ADATA XPG GAMING SERIES 4096MB DDR3 1600 CL9 1.5V ₪125

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] GIGABYTE HD7950 "WINDFORCE" 3GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1671

צורב DVD:

[..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪97

מארז:

[..] COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) w/o PSU + ENERMAX NAXN 550W - זמין במלאי ₪500

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA III - FOR INTEL ONLY ₪135

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪446

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪55

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4576

מפרט זה הורכב באתר: http://www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

פורסם

עכשיו אתה חוסך במעבד (בארצות הברית ההבדל קטן מאוד בינם, אז ה-3550 יוצא משתלם יותר)...

קירור מעבד טוב ואיכותי (יש לי אותו, מפרט בצד), אבל אין דרישת שקט, אזה זה סתם בזבוז.

לוח מצוין.

זיכרון טוב.

הכרטיס הזה לא יענה על הדרישות שלו לאורך זמן (כבר היום יש משחקים שבהם הוא לא יספק את זה).

הוא אמר שאין צורך לכלול ספק, מארז וצורב.

אני קונה 800W שיחזיק את כל הבית :)

תביא את הדגם המדויק(זה חשוב מאוד).

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להרחיב לי קצת על המעבד והלוח אם? הלוח אם לא תומך QUAD CHANNEL (של הזיכרון)

והאם הזיכרון הוא QUAD CHANNEL?

פורסם

זה לא לוח זול אלא לוח מפוצ'ר מאוד, יש בו כל מה שאתה צריך.

מעבד I5 כולל 4 ליבות כמו I7 רק ללא HT (ליבות וירטואליות), במשחקים מומלץ לעבוד בלעדיהם, כך ש-I5 עדיף. ה-I5 3550 כולל ליבות חזקות יותר משל ה-I7 3960X (כולל 6 ליבות, אבל במשחקים אין שימוש ביותר מ-4 וכנראה שבשנים הקרובות זה לא ישתנה), בגלל שהוא מבוסס IB בעוד ה-3960X מבוסס SB (דור ישן יותר).

פורסם

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5786 זה הספק

לא הייתי הולך עליו, סתם בזבוז ויש איכותיים ועדיפים יותר. כמו ה-S12II 620W של סיסוניק, יחזיק לך גם זוג GTX680.

יש כרטיסי מסך יותר טובים ?

כמובן שיש עדיפים על ה-7950 (יש את ה-GTX670 וה-GTX680. יש גם את ה-HD7970, אבל הוא יקר מה-GTX670 ועולה יותר ממנו).[/

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אתה עוזר לי מאוד אני מגיע לתובנות חדשות!

מעבד: אז אני לוקח I5 כפי שהמלצת

כרטיס מסך: אני לא מתפשר מה אתה אומר על ה GTX 680? שווה השקעה? או לקחת משהו של ATI? חשוב לי מאוד רמת גיימינד גבוהה ותכני HD

לוח אם: חשוב לי מאוד שיתמוך בQUAD CHANNEL (ארבע ערוצים של זיכרון) ויתמוך ב1600MHZ ועד 16 GB או יותר ..

שיתמוך במעבד I5 ושיהיה לו USB 3 (מה אתה אומר על Asus RAMPAGE IV GENE? )

זיכרון: שווה בדיקה? http://www.corsair.com/vengeance-16gb-quad-channel-ddr3-memory-kit-cmz16gx3m4x1600c9.html/

שוב תודה !

פורסם

הלוח לא תומך סוקט 1155, אלא 2011. הלוח שהוצא לך טוב מאוד, אין סיבה לא לקנות אותו (אלא אם יש לך דרישות נוספות).

איזו תועלת תקבל מ-dual channel לאומת quad channel? סוקט לא תומך בערות מרובע אלא רק כפול, ההבדל בביצועים גם ככה זניח (לא תרגיש הבדל בין ערוץ בודד למרובע). למה חשוב לך 16GB RAM? מספיק 8GB למשחקים (אין משחק שמגיע לניצול של יותר מ-5GB מקסימום 6GB) היום קונים 8GB כי זה זול, שתצטרך עוד תוסיף שני סטיקים של 4GB. גם ההבדל בין 1600 ל-1333 לא מורגש, למרות שבחו"ל ההבדל במחיר קטן, אז כבר עדיף 1600.

לפי מראה הלוח לא ניתן לדעת את איותו. כמאת כל הלוחות של גיגבייט כחולים, אני באופן כללי אוהב את הצבע הזה ולכן יש לי כזה. אם הצבע הוא הבעיה, יש הרבה אלטרנטיבות, שיכולות להחליף אותו.

השבוע יצא לי לשחק אצל חבר BF3 על 680 בהגדרות הכי גבוהות, פשוט תענוג. אם אין לך פשרות תיכך אותו, למרות שאני ממליץ לך לחשוב על מערך כרטיסים (למשל זוג 7850 יביא לך ביצועים עדיפים).

היום אין יותר ATI הם נקנו ועכשיו זה AMD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים