עבור לתוכן

מחשב (על) שאני מעוניין לקנות צריך חוות דעת

Featured Replies

פורסם

תקציב 9000 ש"ח

תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים האם לשנות משהו אני מחפש מחשב לביצועים למשחקים לסרטי HD קיצר שיטוס ושיפעיל הכל בלי פשרות במסגרת התקציב

הנה המפרט:

86607107.jpg

• תגובות 31
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מפרט מבוזבז.

תענה על השאלון שבחוקי הפורום!

פורסם

אכן לא משהו כלל, וגם חסרים חלקים

פורסם

הנה מפרט פצצה:

מעבד:

[..] INTEL 3770K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1617

לוח אם:

[..] MSI Z77A-G45 ₪686

זיכרון:

[..] ADATA XPG GAMING SERIES 4096MB DDR3 1600 CL9 1.5V ₪125

כמות:4

כרטיס מסך:

[..] GIGABYTE HD7950 "WINDFORCE" 3GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1671

כמות:2

צורב DVD:

[..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪97

מארז:

[..] COOLERMASTER STORM SCOUT w/o PSU - זמין במלאי ₪349

ספק כוח:

[..] SEASONIC M12D 750W - MODULAR ₪581

קרור למעבד:

[..] SCYTHE MUGEN III REVB ₪218

דיסק קשיח:

[..] CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 128GB - זמין במלאי ₪664

דיסק קשיח 2:

SEAGATE 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪463

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 5,500 ש"ח ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪8500

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

פורסם

^ תפסיק לזרוק מפרטים ללא צורך. אתה לא יודע את הדרישות שלו וכבר יודע מה הוא צריך...

פותח הת'רד:

תענה על השאלון שבחוקי הפורום!

פורסם

^ תפסיק לזרוק מפרטים ללא צורך. אתה לא יודע את הדרישות שלו וכבר יודע מה הוא צריך...

פותח הת'רד:

לפי הרכיבים שהוא שם במפרט שם תאמין לי שכבר כולם הבינו מה הדרישות.

פורסם

אתה היחיד, אתה תמיד קופץ למסקנות בלי שהיו לך עוד פרטים, לא ניתן להבין ממפרט כמו שהוא בנה מה הוא צריך, הוא סתם בחר את הכי יקר. יכול להיות שזה גיימיניג כבד, צפייה בתכני 3DHD וכו...

פורסם

אתה היחיד, אתה תמיד קופץ למסקנות בלי שהיו לך עוד פרטים, לא ניתן להבין ממפרט כמו שהוא בנה מה הוא צריך, הוא סתם בחר את הכי יקר. יכול להיות שזה גיימיניג כבד, צפייה בתכני 3DHD וכו...

זה כל כך ברור שהדירשות הם לגיימינג,

אבל אני מעדיף שנעבוד לפי החוקים.

פורסם

אז למה שמת לו I7, ספק 750W מודולרי?

אתה לא מבין בתחום כמו שזה נראה (בכל ההודיות שלך בפורום), תפסיק לבנות מפרטים ללא כל ביסוס.

פורסם

כל עוד התקציב מרשה אז למה לא?

פורסם

תגיד אתה ילד בן 13 שאין לו הערכה לכסף? כמו שזה נראה כן.

לא צריך לזרוק כסף כי יש, אלא צריך לחלק אותו נכון. את כמות הכסף הזו אפשר לשמור לשדרוגים עתידיים, לקניית מחשב נוסף וכו... I7 לא יביא שיפור ביצועים בגיימינג (לפעמים HT אפילו גורע בגיימינג), I5 עם OC עדיף.

תשנן את החומר טוב יותר ותחזור עם ידע בדבר. שתבין שאנחנו כאן להמליץ על המערכות המשתלמות ביותר ולא החזקות ביותר (את זה כל אחד יכול לזרוק).

פורסם

אז למה שמת לו I7, ספק 750W מודולרי?

אתה לא מבין בתחום כמו שזה נראה (בכל ההודיות שלך בפורום), תפסיק לבנות מפרטים ללא כל ביסוס.

שמע אני לא בא להוכיח לך שום דבר, אני בונה מפרטים בצורה הכי מקצועית והכי טובה שיש.

2 כרטיסי מסך של 7950 + I7 3770 ברור שצריך ספק די רציני שיסחוב אותם,

ותספיק כל שניה לערוך את ההודעה שלך.

פורסם

תגיד אתה ילד בן 13 שאין לו הערכה לכסף? כמו שזה נראה כן.

לא צריך לזרוק כסף כי יש, אלא צריך לחלק אותו נכון. את כמות הכסף הזו אפשר לשמור לשדרוגים עתידיים, לקניית מחשב נוסף וכו... I7 לא יביא שיפור ביצועים בגיימינג (לפעמים HT אפילו גורע בגיימינג), I5 עם OC עדיף.

תשנן את החומר טוב יותר ותחזור עם ידע בדבר. שתבין שאנחנו כאן להמליץ על המערכות המשתלמות ביותר ולא החזקות ביותר (את זה כל אחד יכול לזרוק).

שמע בוא נחזור לשאלה שלך הקודמת, אולי פותח הדיון לא רוצה לבצע OC?

אני לא בא להתווכח איתך, ואני לא בא להוכיח לך שום דבר.

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מכיוון שאני קונה מארז + ספק כח + צורב בנוסף מהתקציב של ה9000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל הדרישות שבסוגריים (אני משתמש בהכל)

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סגנון CALL OF DUTY הכי חדש | משחקים ממש כבדים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ רזולוצית HD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כרטיס קול סופר איכותי לחיבור מגבר 5.1 ערוצים תומך וינדוס 7

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? יהיו במחשב 12 מאווררים אני לא מצפה שיהיה שקט

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עושה הכל לבד

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. קונה מחו"ל אז המחירים הם גם משם כך שהמחירים בארץ לא רלוונטיים

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). ESATA + USB 3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא בעתיד הקרוב..

פורסם

ותספיק כל שניה לערוך את ההודעה שלך.

עברה חצי דקה... מה אתה יושב על המחשב ומחכה לעדכונים?

גם ספק 600 איכותי יספיק לא צריך להגזים. מה הסיבה למודולריות, אולי אין לו צורך בזה?

עדיין לא ענית לי למה עדיף I7, על פני I5.

אתה לא בונה מפרטים בצורה מקצועית, אם אתה מסיק מסקנות בצורה כזאת וחושב שלמערך כרטיסים צריך לפחות 750W ולמשחקים I7 עדיף על I5.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים