עבור לתוכן

פלאפון סיני 5" 3200mAh עם ICS ב145$

Featured Replies

פורסם

למה שלא תקנה אייפוד? ויש גם את המיני טאבלטים של סמסונג שמגיעים בגדלים של 3.6 4 וגם 5 אינטש

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה להסתכל על דברים חדשים, כבר הבנתם את מה שאני מבקש.

התקציב הוא 200 דולר סה"כ (כולל משלוחה).

זיכרון פנימי לא קריטי (אני אסתדר גם עם 4GB)

פורסם

זה הזמן להזמין NEXUS 7 :)

פורסם
  • מחבר

כמו שציינתי, 7" זה גדול מדיי לכיס.

אחרת מזמן הייתי מזמין את המכשיר הזה או קינדל שגם זול יחסית.

פורסם

המכשירים האלה לא תומכים בעברית וגם אם המוכר יגיד לך אחרת, אין לו ממש דרך לבדוק את זה. אמנם ICS אמור לתמוך באופן מלא בעברית אבל במכשירים האלה יש גרסה לא סטנדרטית.

באמת עדיף לך טאבלט.

יש לי מכשיר באותו הגודל מאותו היצרן אך עם מעבד יותר חזק, המכשיר הוא star n8000. יש לו ice עם עברית מלאה ישר מהקופסא.

המכשיר פשוט מעולה, יש לי גם גלאקסי s2, ואני כמעט לא מרגיש בהבדל בביצועים בינהם. אני מעדיף דווקא. את הסיני עם המסך הגדול והוא משמש אותי ביום יום בצורה מופלאה ומפתיעה

פורסם
  • מחבר

עקב זה שיש לך 2 הודעות בפורום אני לא כל כך חש בנוח עם המלצה ממך.

אנא קבל את סליחתי ובבקשה תבין אותי.

פורסם

יש לי מכשיר באותו הגודל מאותו היצרן אך עם מעבד יותר חזק, המכשיר הוא star n8000. יש לו ice עם עברית מלאה ישר מהקופסא.

המכשיר פשוט מעולה, יש לי גם גלאקסי s2, ואני כמעט לא מרגיש בהבדל בביצועים בינהם. אני מעדיף דווקא. את הסיני עם המסך הגדול והוא משמש אותי ביום יום בצורה מופלאה ומפתיעה

אז לך היה מזל ונפלת על יצרן שלא מתקין רום מקוסטם שלו ואני הזמנתי מכשיר שעובד עם שני סימים וכתוב שתומך בעברית והעברית היתה הפוכה. המוכר לא הצליח לעזור והחזרתי לזיכוי- בזבזתי זמן גם ההתעסקות עם זה, גם לארוז ולשלוח וגם כמובן דמי המשלוח.

ועל כל זה נאלצתי לפתוח CASE באיביי כדי שהמוכר לא יסדר אותי ויתחמק ממתן זיכוי.

שורה תחתונה - לא שווה את ההתעסקות ועדיף לקנות מכשיר מוכר יותר או כזה שאתה יודע שאפשר להתקין עליו רום שעובד כמו שצריך. במקרה של המכשירים הסיניים הלא מוכרים האלה, לא יודע אם שווה את ההתעסקות בשביל לחסוך עוד כמה שקלים.

פורסם

זה העניין. לא כל המכשירים הסיניים הם "לא מוכרים" לחלק מהם אפילו יש רומים מקוסטמים בXDA

פורסם

עקב זה שיש לך 2 הודעות בפורום אני לא כל כך חש בנוח עם המלצה ממך.

אנא קבל את סליחתי ובבקשה תבין אותי.

אני עד עכשיו ההיתי פעיל רק בפורום של iandroid.

אני אחד הוותיקים בארץ עם האנדרואיד עוד מימי הg1 שההינו מכניסים עברית למערכת באופן ידני. מאז היו לי 6 טלפונים אנדרואידים ו 4 טאבלטים אנדרואידים. היום יש לי את ה star n8000 והוא לדעתי הטלפון הכי טוב שהיה לי בעיקר בגלל גודל המסך החומרה המצוינת וה ice. היום יש לי גם את הגלאקסי טאב 2 בגודל 7 אינץ ומייד שיהיה זמין בארה"ב הנקסוס 7 יהיה לי גם אותו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים