עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט 10K למשחקים כבדים

Featured Replies

פורסם

...אבל המחשב כן ישרוד יותר זמן מאשר I5 ו 7950 6950 570 זה ברור ...

לא ברור בכלל.

פורסם

סבבה אני ישלח את התענה שלך ל NVIDIA למה להוציא כרטיסים בדרגה יותר טובים שהיה נגיד 570 וזהו

ואנחנו לא צריכים כרטיסים יותר חזקים שיריצו לאורך יותר משחקים וכו'...עם איכות נהדרת של תמונה ומעבד חזק

יותר ואז מתי ש 570 כבר לא היה כרטיס טוב נחשב ולא יריץ בצורה חלקה דברים כמו היום היה עוד את 670 וכו' נכון אתה צודק למה :nixweiss:

וגם לאניטל הוציאו I5 נו וסבבה נחיה עם זה למה לעשות מעבד יותר חזק סתם בזבוז של זמן ומיליוני דולרים.

בקיצור זה כמו QUAD ו DUAL CORE ה QUAD עוד כבר לא כלכך....

למה אני טורח בכלל להסביר לך את זה ........ :screwy:

פורסם

חשבת על ייעוד שונה למעבדי I7 לעומת I5? האם לא חשבת על המקרים שאנשים משתמשים בשלושה מסכים לגיימינג?

חלקי חומרה לא נועדו לשרוד זמן ממושך מבחינה טכנולוגית. אבל למה אני מתווכח איתך בכלל...

פורסם

נו למה נועד כל מעבד זה לא אומר שלא צריך לקחת בחשבון שכן אפשר להישתמש בו לצרכים יותר פחותים....

"חלקי חומרה לא נועדו לשרוד זמן ממושך מבחינה טכנולוגית".למה לא ?

אני קניתי מחשב לפני 7 שנים ורק עכשיו החלפתי אותו.לא כל אנשים רצים אחרי טכנולוגיה חדשה.

פורסם

לא צריך לרוץ אבל גם לא צריך לקנות את ההכי יקר כדי שיחזיק זמן רב יותר. שדרוג יהיה חכם יותר ולעיתים זול יותר.

פורסם

^^^מחזק, ההזדקנות הרבה יותר דומיננטית מאשר הפרש היכולות בזמן הקנייה.

אם תקנה עכשיו GTX570 / 7850 וI5 תקבל ביצועי גיימינג מצויינים במחיר יחסית נמוך. אם תקנה עכשיו I7 3770 וGTX670, אז אתה תשלם כרגע יותר בסדר גודל של 1000 ש"ח אם לא יותר. האם כרגע תקבל יותר ביצועים (לגבי המעבד בגיימינג לא, אבל מGTX670 כן) אלא ששניהם כרגע ייתנו ברוב המקרים ביצועים מצוינים.

רוץ קדימה שנתיים בזמן, אם אתה חושב שאז מי שיש לו GTX670 עדיין יריץ כל משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר, ולעומתו מי שיש לו GTX570 יהיה לו מחשב צולע, אתה טועה בשני המקרים. הפער בין הכרטיסים ילך ויצטמצם עם הזמן. ייתכן ושניהם עדיין "יתנו בראש" וייתכן ושניהם יהיו צולעים, ויהיו אפילו מקרים שבהם GTX570 כבר ייתן FPS 15 בעוד GTX670 ייתן FPS 40 אבל זה בדרך כלל לא הרוב. אתה לא מדבר כאן על ההפרש בין 6600GT ל8800GTX.

בסופו של דבר זה שיקבל הכי הרבה ביצועים יהיה זה שקנה עכשיו 2500K ו7850. ובעוד שנתיים יבצע OC של 1.2GHZ למעבד ויחליף לכרטיס בסדר גודל של 1300 ש"ח אז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים