עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט 10K למשחקים כבדים

Featured Replies

פורסם

שלום שלום :hi:

זה הוא מפרט למשחקים כבדים בהגדרות גרפיות גבוהות, תכני HD, שימוש משרדי

אני משקיע בו בשביל שהמחשב יסחוב לי עוד שנים רבות

התקציב 10K יש אפשרות לחרגיה

יקנה מאייבורי מחשבים מכיוון שאני עובד שם

האם יש חלקים שהייתם מציעים לי להחליף ולשפר?

אין לי צורך בשום ציוד היקפי כמו מסך ואין צורך בדיסק קשיח חוץ מהSSD

אין לי כוונות לעשות לו OC

תודה!

1,690.00- מעבד אינטל 3.6GHz 10MB CORE I7 2011 QUAD 3820

1,400.00- לוח S2011 P9X79 X79 ASUS

945.00- מארז ARMOR REVO BLACK THERMALTAKE

890.00- דיסק CORSAIR FORCE3 2.5" SATA3 180GB SSD

690.00- ספק כח A.PFC NAXN 82+ MODULAR 750W ENERMAX

840.00- X2 זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ

80.00- צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS

2295.00- כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 670 2GB GDDR5

185.00- מאוורר למעבד CORE I7 SOCKET 2011

פורסם

מפרט מאד לא משתלם.

המעבד והפלטפורמה יקרים ללא הגיון וללא תמורה הולמת.

המארז יקר להחריד ללא צורך.

ללא OC, קח מעבד I5 3550 עם לוח מבוסס B75 תחסוך בקלילות 1500 ש"ח ולא תראה הבדל בביצועי משחקים.

מבחינת כ.מסך תלוי ברזולוציה ובמידת המוכנות לפשרות בהגדרות. הכרטיס המשתלם כיום 7850 בד"כ. הכרטיס הבודד החזק, GTX670 ואלא אם ההפרש בינו לבין GTX680 נמוך.

מבחינת מארז, אין טעם בהפרזה הזו, מארזים בסגנון של COOLERMASTER 690 2 יהיו מספקים בהחלט ואפשר למצוא גם דגמים זולים ומשתלמים אף יותר.

פורסם
  • מחבר

מפרט מאד לא משתלם.

המעבד והפלטפורמה יקרים ללא הגיון וללא תמורה הולמת.

המארז יקר להחריד ללא צורך.

ללא OC, קח מעבד I5 3550 עם לוח מבוסס B75 תחסוך בקלילות 1500 ש"ח ולא תראה הבדל בביצועי משחקים.

מבחינת כ.מסך תלוי ברזולוציה ובמידת המוכנות לפשרות בהגדרות. הכרטיס המשתלם כיום 7850 בד"כ. הכרטיס הבודד החזק, GTX670 ואלא אם ההפרש בינו לבין GTX680 נמוך.

מבחינת מארז, אין טעם בהפרזה הזו, מארזים בסגנון של COOLERMASTER 690 2 יהיו מספקים בהחלט ואפשר למצוא גם דגמים זולים ומשתלמים אף יותר.

אני יודע שההבדל בין I5 לI7 לא מצדיק את הפרשי המחירים אבל עדיין אני מתעקש להשאר עם I7 כי הוא קדמת הטכנולוגיה העכשווית ואני קונה מחשב שיחזיק לי כמה שיותר זמן.

לגבי המארז גם בררתי עליו וזה המארז שאני רוצה בדיוק בלי אופציה לשינויים.

אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי לכמה שיותר זמן על הגדרות גבוהות ויתן תמורה טובה למחיר- נראה לי שאסתפק ב670GTX- על מה אתם ממליצים GIGABYTE ASUS או MSI?

פורסם

אין שום קשר לקדמת הטכנולוגיה. הוא בסה"כ כולל תמיכה ב-HT, השאלה היא האם אתה צריך את זה או לא.

תענה על השאלון בסטיקי, אחרת הדיון ינעל.

פורסם
  • מחבר

אין שום קשר לקדמת הטכנולוגיה. הוא בסה"כ כולל תמיכה ב-HT, השאלה היא האם אתה צריך את זה או לא.

תענה על השאלון בסטיקי, אחרת הדיון ינעל.

כן אני צריך את זה

וההודעה הראשית שלי כוללות כל התשובות לשאלות שיש בשאלון שבסטיקי

פורסם

אם אין לך כוונה להקשיב, הפואנטה בדיון הזה מעד מעטה.

אגב, אם אתה רוצה את הקידמה הטכנולוגית, SANDY BRIDGE EXTREME כמו שבחרת הוא פחות מתקדם ממעבד IVY BRIDGE.

פורסם

לא יודע עם יש פה על מה לדון בנושא עם אתה סגור על המפרט .........

תיקח תענה ואחרי כמה שנית שI5 יתחיל להיות כבר לא רלוונטי אתה עם כל הבומבה הזאת תשרוד קצת יותר..

במיוחד הורג אותי המארז לשלם 1.3K על כלום...עם כסף צריך לעשות חישוב טוב אפילו שיש לך 10K למחשב

ואתה יכול מקסימום 7K בקלות להשיג את אותו הדבר..

וסוקט 2011 לא שווה בכלל לקחת

אתה הכשיו קונה פרארי ומתכון לנסוע בו בישראל ????WTF

:screwy:

פורסם

באמת זה לא שווה להקיע כל כך הרבה במחשב.. 7000 זה מספיק להכי טוב עכשיו ואת השאר תשמור :silly:

פורסם

לשימושי משחקים הטעם בI7 3770K מינימלי, עדיף כבר לקחת 2500K ולקבל פוטנציאל OC גבוה יותר.

בפועל כמובן, גם זוג 7850 הוא כבר משהו חזק להחריד, ספק שיש טעם במעבר.

פורסם

כל הודעות הספאם נמחקו.

הבא שיזרוק מפרט בלי טעם וללא הסבר, יקבל אזהרה.

פורסם

^ צריך לעשות את זה תמיד ולא רק בת'רד הזה.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאני לא באמת אנצל אותו בזמן הקרוב ושהדרישות שלי הן דיי מוגזמות-

אבל בהנחה שאני מתעקש לקחת I7 חזק ואת המארז הכי טוב של Thermaltake (כי אני נעול על החברה הזאת)- איך המפרט הזה?

ה670GTX של ASUS הוא הכי חזק בתקציבים האלה(בהנחה שאני רוצה רק NVIDIA) או שיש לכם כרטיס אחר להציע לי?

ומבחינת החלקים האחרים יש לכם חלקים אחרים להציע?

תודה רבה אנשים!

פורסם

אנחנו רק מנסים להוריד אותך מהעץ - מחשב ב-5000 ש"ח יכול לספק את כל הגיימינג שאתה צריך בשנתיים-שלושה הקרובות, כל הוצאה

מעבר לא תאריך יותר מדי את חיי המחשב.

כרטיס מסך כמו 7950 (שגם מעל ומעבר לדעתי) יעלה לך כמה מאות שקלים פחות ויריץ לך כל משחק היום.

אם תיקח מעבד I7 על פני I5 לא תקבל אפילו FPS בודד נוסף במשחקים. לא חבל?

פורסם

אני אישית תומך ב שני דברים שאתה לוקח I7 והכרטיס מסך ,שאר הדברים כמו לוח אם מארז אפשר קצת לחסוך

זה שני דברים שאיתם תוכל לעשות הכל וגם אנחנו לא יודעים מה היה בעתיד אבל המחשב כן ישרוד יותר זמן מאשר

I5 ו 7950 6950 570 זה ברור ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים