עבור לתוכן

פלאפון NOKIA X3 02 לא נדלק

Featured Replies

פורסם

שמעו,למי שמכיר את התוכנה PHONEX היא תוכנה שמעדכנת את הגרסאות של מכשירי הנוקיה אז ניסיתי דבר כזה,,התקנתי RM של C3 01 לפי ייעוץ של מקצוענים והם עוד אמרו לי שיש להם את אותה תוכנה,לשני הפלאפונים אז לא יוכל לקרות כלום.

אחרי שעשיתי זאת,הפלאפון לא נדלק בכלל בכלל ושלחתי ל 3 מעבדות באזורי ולא הצליחו כלל!!!

היום,אחרי שכבר נמאס לי שהפלאפון ככה,חיברתי אותו למטען(רק שתדעו,שהפלאפון לא דלק בכלל ולא משנה מה עשיתי)ואחרי 13 שניות המסך של הפלאפון דלק אבל נראה לעיניי רק רקע לבן ותאורת המקשים גם כן דלקה.

איך אוכל לתקן את הפלאפון שלי?

ומה זה אומר שחיברתי למטען ונראה לעיניי רקע לבן במסך?

חברה,בבקשה עזרו אני באמת חייב את זה!

פורסם

ברוך הבא לפורום.

אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה, דאג לפתוח דיונים עם כותרות שתואמות את חוקי הפורום: ענייניות, מכילות את תמצית השאלה, וללא סימני פיסוק מיותרים. כותרות הכוללות ביטויים כמו "עזרה!!!!" לא יתקבלו. אנא תקן את הכותרת.

אם עוד לא קראת את חוקי הפורום, אנא עשה זאת כעת.

ובאשר לשאלתך, אני חושב שהדבר היחיד שאתה יכול לנסות זה לשלוח למעבדה. יש ככל אצבע בדברים כאלו, אל תעשה מה שאתה לא מבין. אני לא יודע מי הם ה"מקצוענים" איתם דיברת, אבל בפעם הבאה כדאי שתשקול להתייעץ על מישהו אחר, לשאול באינטרנט או ללכת למעבדה.

פורסם
  • מחבר

גיליתי משהו חדש האור נדלק לאחר 13 שניות ונכבה לאיזו 5 שניות ואז נדלק שוב ל 3 דקות וככה זה קורה 5 פעמים...

ולפי מה שאתה אומר אני צריך לרדת מהנושא ולנות ולשלוח לעוד מעבדות נכון?

פורסם

כן, אני בספק רבה שאתה יכול לפתור את הבעיה באמצעים ביתיים.

קח בחשבון שיכול להיות שאין אפשרות להציל את המכשיר כלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים