עבור לתוכן

איכות השיחה במכשירי סמסונג

Featured Replies

פורסם

היי.

לאחרונה שמתי לב לתופעה הבאה: איכות המיקרופון של מכשירי סמסונג הרבה יותר ירודה מאיכות המיקרופון במכשירים אחרים.

נתחיל בזה שלי יש גלאקסי 1, וכאשר אני נמצא במקום לא שקט גלמרי, כמו רחוב או אוטובוס, אני פשוט לא מסוגל לבצע שיחה בלי לשמוע אין ספור תלונות על כך שכמעט ולא מצליחים לשמוע אותי.

כאשר אני נמצא בבית או מקום שקט ומישהו מתקשר אלי ממכשיר של סמסונג, אני יכול בקלות לשים לב לכך : הקול שלו נשמע עמום ומרוחק, ולפעמים אני נאצל לבקש מאותו אדם לחזור על דבריו.

אני שמתי לב לתופעה הזו בכל מכשיר סמסונג שאי פעם דיברתי איתו, וזה כולל מכשיר פשוט מאוד של סמסונג שייצא בשנת 2003, מכשירי samsung gio, גלאקסי 1 וגלאקסי 2. עוד לא ניסיתי לדבר עם מישהו שיש לו גלאקסי 3.

כאשר מתקשרים אלי ממכשיר אחר כמו אייפון, נוקיה, סוני אריקסון, אני שומע את השיחה מעולה.

כמובן שזה לא קורה אם מבתצע שימוש בדיבורית, אבל לדעתי גם המיקרופון המובנה אמור לעבוד טוב.

האם מישהו שם לב לתופעה הזו?

פורסם

חשבת אולי שזה שלא שומעים אותך טוב נובע מתקלה במכשיר שלך? (והסיבה שבגינה אתה שומע בעיה רק במכשירי סמסונג הינה פסיכולוגית).

בכל מקרה, לי יש גלקסי 2 (מהעבודה) ומעולם לא שמעתי תלונות לגבי איכות השיחה, ואני גם שומע מצוין בשיחות.

גם לאחי יש גלקסי 2 ואני די בטוח שהיינו שמים לב אם הייתה בעיה באיכות של השיחה.

מה גם שבמסגרת העבודה שלי אנחנו מוכרים די הרבה מכשירים של סמסונג באופן כללי ואני לא מרגיש שלקוחות מתלוננים על קשיים בשמע במכשירים של סמסונג יותר מאשר במכשירים אחרים, או בכלל באופן מיוחד.

בקיצור, המכשיר שלך דפוק ואתה גם קצת מדמיין.

פורסם

אכן, נקודה לרעת סמסונג. סינון רעשי הרקע עלוב עד לא קיים במכשירי הגלקסי (לא יודע איך זה עם ה 3). בסביבה שקטה יחסית, אין בעיות מיוחדות. העניין הוא שכיום אנשים לא רוכשים סמרטפון בשביל אשכרה לדבר בו, אלא בשביל כל ה"מסביב", כך שאין כמעט בביקורות כיום התייחסות לאספקט הזה וחבל. אלה שזה באמת חשוב להם מצטיידים ב Jawbone או אייפון, שבכל הנוגע ליכולות סינון רעשי רקע, עושה את העבודה טוב מכל האחרים.

פורסם

סינון רעשי הרקע ב 4S פשוט גרוע, פחות טוב בשנות אור מה I777 שהיה לי (גלקסי S2 של AT&T)

ופחות טוב בעשרות שנות אור מהמכשיר הנוכחי שלי (גלקסי נוט)

אני משתמש במכשיר ברכב שהוא מחובר ל AUX של המערכת, ככה שאת האדם שאני בשיחה איתו אני שומע מהרמקולים, והוא שומע אותי דרך המיקרופון של המכשיר.

שאלו אותי כבר כמה פעמים באיזו דיבורית אני משתמש ואיפה אפשר לקנות אחת כזו כי שומעים אותי מצוין.

הגלקסי S1 באמת היה לא משהו בעניין הזה.

אבל בנוגע לאיכות השיחה, במקום שקט, כל המכשירים בסדרת הדגל (S1/2/3/נוט) מצוינים מהבחינה הזו. אם הייתה להם זבל של איכות שיחה, תהיה בטוח שהם לא היו הופכים למכשירי האנדרואיד הפופולריים בשוק.

פורסם
  • מחבר

חשבת אולי שזה שלא שומעים אותך טוב נובע מתקלה במכשיר שלך? (והסיבה שבגינה אתה שומע בעיה רק במכשירי סמסונג הינה פסיכולוגית).

בכל מקרה, לי יש גלקסי 2 (מהעבודה) ומעולם לא שמעתי תלונות לגבי איכות השיחה, ואני גם שומע מצוין בשיחות.

גם לאחי יש גלקסי 2 ואני די בטוח שהיינו שמים לב אם הייתה בעיה באיכות של השיחה.

מה גם שבמסגרת העבודה שלי אנחנו מוכרים די הרבה מכשירים של סמסונג באופן כללי ואני לא מרגיש שלקוחות מתלוננים על קשיים בשמע במכשירים של סמסונג יותר מאשר במכשירים אחרים, או בכלל באופן מיוחד.

בקיצור, המכשיר שלך דפוק ואתה גם קצת מדמיין.

אולי יש לי תקלה במכשיר, אבל מה הקשר סיבה פסיכולוגית? מן הסתם לא היה לי משהו נגד סמסונג לפני ששמתי לב לזה, כי קניתי מכשיר שלהם.

בן דוד שלי אמר לי היום שהעבודה שלו עשתה הסכם עם אחת מחברות הסלולר והעובדים קיבלו gio, כמעט כולם מתלוננים על בעיות בשיחות.

פורסם

ה Gio הוא דרעק של מכשיר, אבל להשליך מזה על מכשירים אחרים של סאמסונג? ועוד על סדרת מכשירי הדגל שלהם?

בכלליות, "איכות השיחה במכשירי סאמסונג" היא כותרת שגויה מהיסוד, המיקרופון והאפרכסת שנמצאים בשימוש שונים מדגם לדגם, אפילו במכשירים קרובים. הגלקסי נוט לדוגמה הוא S2 מנופח, אבל המיקרופונים שונים, הרמקול באפרכסת שונה, והספיקר שונה.

פורסם

אני חייב לציין, המיקרופונים של סמסונג הם לא גרועים בכלל. הם מעולים ומאוד רגישים. הבעיה היא שסמסונג לא השכילה לכלול מנגנון נורמאלי לסינון רעשים, ולכן המכשיר מגביר את רעשי הרקע כאילו היו השיחה עצמה.

פורסם

מי קונה טלפון בשביל לדבר איתו? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים