עבור לתוכן

מחשב לעריכת ווידאו

Featured Replies

פורסם

מה התקציב לספק?

גם עם קירור סטוק לא אמורות להיות טמפ' כאלה, הכל נקי מאבק? הוא מותקן כראוי+משחה טרמית?

פורסם
  • מחבר

מה התקציב לספק?

גם עם קירור סטוק לא אמורות להיות טמפ' כאלה, הכל נקי מאבק? הוא מותקן כראוי+משחה טרמית?

אין תקציב לספק פשוט הספק הכי טוב שיתאים למפרט הזה ועם אופציה לשדרוג עתידי במחיר הנמוך ביותר לא צריך משהו מפלצתי

אבק לפי מה שזכור לי אין אבל בנוגע לאם הוא מותקן כראוי והמשחה טרמית אני פשוט לא מבין מספיק כדי לבדוק את זה

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

המארז ג'נרי גם כן אז מומלץ להחליף אותו נכון?

פורסם

למחשב בסדר גודל הזה, שעובד קשה, זה די נדרש.

מארז סטנדרטי איכותי + ספק איכותי + קירור יעיל יותר למעבד לא רק שכמעט בטוח יפתרו לך את הבעיות אלא גם יבטיחו לך שקט תעשייתי.

דוגמה ל"שילוש" כזה:

מארז:

[..] NZXT SOURCE 220 (BLACK) w/o PSU ₪266

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12II 430W - BULK ₪286

קרור למעבד:

[..] COOLERMASTER HYPER 101 - זמין במלאי ₪78

פורסם
  • מחבר

למחשב בסדר גודל הזה, שעובד קשה, זה די נדרש.

מארז סטנדרטי איכותי + ספק איכותי + קירור יעיל יותר למעבד לא רק שכמעט בטוח יפתרו לך את הבעיות אלא גם יבטיחו לך שקט תעשייתי.

דוגמה ל"שילוש" כזה:

מארז:

[..] NZXT SOURCE 220 (BLACK) w/o PSU ₪266

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12II 430W - BULK ₪286

קרור למעבד:

[..] COOLERMASTER HYPER 101 - זמין במלאי ₪78

לא מצאתי בדיוק את אותם חלקים באייבורי ושם הכנראה תתבצע כנראה אז אתה יכול להמליץ לי על חלקים משם?

הספק שהצאת יתאים לאם בעתיד נרצה לעשות איזה שדרוג למחשב?

פורסם
  • מחבר

הקפצה

בדקתי קצת מתוך המבחר של אייבורי ואין את המארז המומלץ אז חשבתי על האנטק 200 עכשיו הקירור שנתת לי כן נמצא באייבורי והוא מאוד זול ולא יהיה לי אכפת להוציא עד 200 שקל על המאורר כדי שיהיה מעבד כמה שיותר קר ומאורר כמה שיותר אמין ועכשיו אם אני באמת לוקח מאורר חזק יותר לא צריך ספק חזק יותר?

פורסם
  • מחבר

לא

אוקי אז איזה מאורר מומלץ עד מחיר של בערך 150שקל? פקטור של רעש הוא לא רלוונטי מצידי שירעיד את החדר כל עוד הוא מקרר כמו שצריך

פורסם

ה-KATANAIII של SCYTHE גם יקרר מעולה וגם יהיה שקט להפליא.

פורסם
  • מחבר

ה-KATANAIII של SCYTHE גם יקרר מעולה וגם יהיה שקט להפליא.

לא נמצא באייבורי

ד''א אתה ממליץ לקנות משחה טרמית?

נ.ב ראיתי עכשיו בלאנטק 200 אין חורים לארגון החוטים מהספק ללוח אם ושאר אז איזה מארז כן מומלץ שיהיה בו סירקולציה טובה ויהיה קל לארגן בו חוטים וכדו מאייבורי באותה מסגרת תקציב?

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה ומכיוון שרק המעבד עושה בעיות בהתחממות יתר ולא שאר הרכיבים אולי יהיה אפשר כרגע לא לקנות מארז חדש אלא לקנות קירור מים ALL IN ONE זול כמו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6251 ורק אם אני אראה שזה לא מספיק אז רק אז להחליף את המארז?

פורסם

בשביל מה להתעסק עם קירור מים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים