עבור לתוכן

המלצה על מקלדת ועכבר חוטיים, עד 600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום, אני כבר שעתיים עובר על דיונים דומים כאן להמלצות על מקלדת ועכבר ואני מתחיל לאבד את השפיות שלי, יש יותר מדי דגמים ואני לא בטוח מה יהיה מתאים לי.

אני מחפש עכבר טוב שיישאר איתי לכמה שיותר זמן, אז אני מעדיף לא להתקמצן בקניה עכשיו.

בגלל שלאחרונה יש לי כאבים באגודל ימין, אני רוצה עכבר שיבלוט קצת מצד שמאל במקום של האגודל כדי שלא אצטרך לקפל אותו כדי לאחוז בעכבר. אני בכלל אשמח אם זה יהיה סימטרי גם לצד השני כי לפעמים אני מעביר את העכבר ליד שמאל.

אני אשחק לא מעט, אבל לא דברים תחרותיים שדורשים דיוק קיצוני.

אשמח גם לפד נוח לעכבר.

לגבי המקלדת, יש לי פחות דרישות, אבל בעיקר כי אין לי מושג למה לצפות. מן הסתם אני ארצה שהיא גם תהיה נוחה להקלדה מרובה (יש אופציה גם לפד למקלדות? הדברים הרכים האלה שמניחים עליהם את כריות כף היד), אבל אני לא חושב שאני חובב של הצורות המעוקלות של מקלדות. משהו ישר וסטנדרטי.

פורסם

מה שאתה מחפש זה את הsteelseries sensi עכבר שמתאים גם לימין וגם לשמאל , אין לי משקע לאגודל והוא מאוד סימטרי ומתאים גם לגיימינג כבד וגם לגלישה קלילה באינטרנט

פורסם
  • מחבר

אני חושב שדווקא הייתי מעדיף משקע לעכבר (אם אני מבין מה זה), כמו שאני רואה שיש ל-ikari. איך הוא בהשוואה עליו, ובכלל?

פורסם

לא ביקשת בהודעה הראשונה שלא יהיה משקע ליד? אמרת "

אני רוצה עכבר שיבלוט קצת מצד שמאל במקום של האגודל כדי שלא אצטרך לקפל אותו כדי לאחוז בעכבר" ,

בקיצור לא הבנתי מה אתה רוצה

,

ברגע שתדע מה אתה רוצה תנסח מחדש את הבקשה שנוכל להבין אותך

פורסם
  • מחבר

אולי גם אני לא הבנתי למה התכוונת. אבל שים לב שה-ikari מכיל בליטות משמאל ומימין בהשוואה ל-sensei. אני חושב שזה יהיה לי יותר נוח כי בעכברים צרים שהשתמשתי בהם הייתי צריך לקפל את האגודל כדי לאחוז טוב בעכבר, וזה די מכאיב לי בגלל מכה חזקה שקיבלתי שם.

או שלא הבנתי למה אתה מתכוון במשקע.

פורסם

בסטיקי מומלצים יש שני עכברי גיימינג סימטריים שיכולים לבוא בחשבון, Logitech G300 ו-Zowie AM GS ולשלב אותם עם עם פד Steelseries QCK.

לגבי מקלדת, אתה יכול לקחת את ה-Razer Black Widow, מקלדת מכנית מומלצת ונוחה להקלדה. מוכרים אותה באייבורי עם חריטה בעברית.

משענת למקלדת אפשר להשיג באופיס דיפו בזול.

פורסם

אולי גם אני לא הבנתי למה התכוונת. אבל שים לב שה-ikari מכיל בליטות משמאל ומימין בהשוואה ל-sensei. אני חושב שזה יהיה לי יותר נוח כי בעכברים צרים שהשתמשתי בהם הייתי צריך לקפל את האגודל כדי לאחוז טוב בעכבר, וזה די מכאיב לי בגלל מכה חזקה שקיבלתי שם.

או שלא הבנתי למה אתה מתכוון במשקע.

בכללי הikari זה העכבר הכי נוח שיש אבל ממש לא מתאים ליד שמאל , מצד שמאל יש קימור בשביל שהאגודל תוכל לנוח ומצד ימין זה בשביל הקמיצה והזרת והוא ממש אבל ממש לא סימטרי , בקיצור אני באמת מנסה להבין אותך אבל לא מצליח , אולי עדיף שתראה סרטונים ביוטיוב בשביל לוודא שאתה משיג את האחיזה שאתה רוצה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים