עבור לתוכן

מכשירים הנותנים הכי הרבה תמורה למחיר

Featured Replies

פורסם

שלום,

פרופיל השימוש שלי בטלפון כולל, מעבר לשיחות, גלישה באינטרנט ושימוש במצלמה. לא משמש למשחקים עתירי גרפיקה.

חשוב לי מבנה דק יחסית.

לאחר התלבטויות ארוכות וצפייה בהרבה סרטוני השוואות קיבלתי את הרושם

ש- sony arc s במחיר של 1,500 ש"ח הוא הטלפון המשתלם ביותר.

אם אני משווה אותו ל galaxy s2 הוא מעט נופל בביצועי מעבד אך לא בצורה שאפשר להרגיש בגלישה באינטרנט.

מעבר לזה יש לו רק חצי ג'יגה של RAM לעומת 1 ג'יגה ב- GS2, לא ברור לי כמה זה מורגש.

כמו כן, ל-SONY ARC S עיצוב יפה מאוד ואיכות בנייה גבוהה.

מכשיר נוסף שלדעתי נותן תמורה טובה למחיר זה GALAXY NEXUS ב- 2,250 ש"ח.

אם אני משווה את ה-NEXUS ל- GS2, הם כמעט שווים בביצועים ובמחיר, רק ב-NEXUS מקבלים מסך גדול יותר של 4.65 אינץ (חלקו מנוצל ע"י כפתורים) אך עדיין ברזולוציה הרבה יותר גבוהה של 720X1280.

אני מתלבט בין ARC S וה-NEXUS,

העיצוב והמחיר השפוי של ה-SONY ARC S קורצים לי מאוד.

לעומת זאת ה-NEXUS מגיע עם רזולוציית מסך גבוהה אך יקר ב-50%.

מה אתם אומרים?

האם יש למישהו הסתייגויות על מה שרשמתי או הצעות אחרות?

תודה

פורסם

שלום לך,

איזה מכשיר יש לך היום? אני שואל מפני שאולי משחקים כן יקרצו לך כאשר יהיה בידך סמארטפון מתקדם, לפעמים זה תענוג להעביר את הזמן במשחקים שטותיים :)

החסרונות של ה-sony arc s כמו שציינת הוא במיוחד חצי גיגה זיכרון, אם אתה מתכוון להשתמש במספר רב של תוכנות בו זמנית אתה יכול להגיע למצב של איטיות, שים לב שהנפח שלו הוא 1GB, משמע אתה כנראה תצטרך לרכוש כרטיס זיכרון נוסף, גם הסוללה היא די חלשה 1500mah.

אך הוא בהחלט מכשיר טוב עם מצלמה מצויינת.

ה-nexus הוא אחלה מכשיר אבל המצלמה שלו לא משהו, אם הגעת למחיר הזה אני הייתי ממליץ לך על הגלקסי 2, אמנם עם רזולוציה נמוכה מזו של ה-nexus אבל מגיע עם מטריצת FRGB לעומת ה-Nexus שמגיע עם Pentile (לא יודע עד כמה זה משפיע ב-316 ppi)

פורסם

די נו, אני עם One S ואין שום בעיה עם Pentile! רואים מעולה, הצבעים אחלה, השחור שחור, והזווית צפייה היא כמעט 180 מעלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים