עבור לתוכן

התייעצות בנוגע לרכישת סמארטפון

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני טסה לארה"ב ומזמינה לעצמי סמסונג גלקסי ס3 (דרך האינטרנט).

אבא שלי מעוניין בסמארטפון גם. מה שחשוב לו: מצלמה טובה, ממשק הפעלה נוח ופשוט, התאמה לאפליקציות של בנק, חנייה וכו'. מבחינת מחיר- התקציב עד 700 דולר.

אשמח לשמוע המלצות שלכם- האם לקנות לו אייפון? או אולי כדאי ללכת על סמארטפון של HTC? או מוטורולה? או משהו אחר שאני לא מכירה?

תודה!

פורסם

גלקסי ס 2 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אם כבר אז למה לא סמסונג ס3? הוא עולה 700 דולר בארה"ב.

ומה לגבי אייפון? יש לו משק נוח יותר, מה דעתכם עליו בתור מכשיר? (בלי קשר לזה שזה של אפל- אני לא אוהבת את אפל אבל אני שואלת באמת באובייקטיביות לאור הצרכים של אבא שלי).

פורסם

הבעייה באייפון היא המחיר. אני מניח שהוא לא גיימר ולא הולך להוציא את המיץ למכשיר, לכן אמליץ על אנדרויד זול יותר - את הגלקסי השני

ניתן למצוא במחירים לא רעים.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי סמסונג ACE2?

אני יודעת שזה מעט לא קשור- אבל האם אפשר לפתוח חשבון באמאזון פיימנטס דרך ישראל? תודה.

פורסם

ה-Ace 2 הוא מכשיר שמיועד לשוק הנמוך. אם התקציב מאפשר, לדעתי כדאי לקנות מכשיר מהשוק הבינוני +.

אפשר לפתוח חשבון באמאזון פיימנטס דרך ישראל, אבל הם לא שולחים פלאפונים לארץ. אפשר להשתמש בשירותים כמו Mustop או TNT, אבל הם מבטיחים מעבר במסלול האדום ותשלום של עוד 34% מערך המוצר (כולל משלוח). במקום, כדאי להזמין מבריטניה, מ- www.clove.co.uk או מ- www.handtec.co.uk .

אני חושב ש- HTC One S הוא המכשיר המשתלם ביותר כיום: הוא אחד החזקים בשוק ומגיע עם תג מחיר מפתה (300 פאונד = 1800 ש"ח, ללא מיסים).

פורסם

מחזק, ה S מדהים (יש לי כזה) ובגודל סביר (קטן יותר מה SGS2) ואפשר לשקול גם את ה X אם לאבא שלך אין בעיה עם 4.7".

פורסם

אי רואה שאת "מפוזרת" בדרישות שלך, ולא ממש יודעת מה אתר רוצה מהפלאפון (כל מה שרשמת על ממשק או אפליקציות חניה זה לא מקדם לשום מקום). לעניות דעתי העניין היחידי שיוכל לקדם אותך הוא הגודל הפיזי, גאלאקסי S2\3 או ONE X הם פלאפונים ענקיים, אם הדבר מתאים לך אז זה הכיוון. אם לא אז אייפון או ONE S כמו שהוצע כאן יהיו הכיוון.

פורסם

one s ו- SGS2 הם בעלי אותו גודל מסך. לגלאקסי יש אפשרות לכרטיס SD ול-HTC לא.

הייתי קונה את SGS3 אם יש צורך למסך הגדול שלו אבל אם לא, לא רואה סיבה לא לקנות את SGS2 שמעט זול יותר מ -ONE S אבל גם חלש ממנו (אבל כאמור, בעל אפשרות לכרטיס SD).

פורסם
  • מחבר

אני לא חושבת שאני מפוזרת בדרישות שלי.

יש פלאפונים בהם אפליקציות מסוימות לא פועלות, לכן לדעתי זו לא דרישה מפוזרת או בלתי הגיונית.

1. מבחינת גודל המכשיר-

הגודל אכן חשוב. אבא שלי לא רוצה מכשיר גדול כמו סמסונג גלקסי ס2\ס3, אלא מכשיר בערך בגודל של אייפון ואולי אפילו קטן יותר.

גם מאוד חשוב שתהיה אפשרות להרחבת הזיכרון (כניסה לכרטיס מיקרו SD).

2. מבחינת ההמלצה על HTC-

מה חוות הדעת על HTC SENSATION XR?

3. מבחינת החשבון אמאזון פיימנטס- אני שואלת כי יש אתרים בארה"ב שלא מאפשרים לשלם באשראי אם כתובת המשלם שונה מכתובת המשלוח אבל כן מאפשרים לשלם דרך אמאזון פיימנטס. ניסיתי לפתוח אבל זה לא הצליח לי כי זה לא נותן לי לשנות את המדינה לישראל.

פורסם

יש שלושה דגמים של סנסיישן: רגיל, XL, XE.

הראשון והשני באותו גודל כמו SGS2 עד כמה שזכור לי. XL גדול משמעותית וגם חלש יותר ואם את או אבא שלך לא אודיופילים לא ממליץ ללכת עליו.

לגבי גודל המכשיר, יצא לכם פעם להשתמש לאורך זמן בסמארפון עם טאץ' בגודל של 3.5 אינץ' ומטה? אני לא ממליץ על פחות מ -4 אינץ'. אני עם SGS2 ואפילו ה- SGS של ההורים מרגיש לי קטן מידי במקלדת וזה הבדל של שליש אינץ'.

אבל היי, אתם תשתמשו בטלפונים בסופו של דבר אז.......... ::) בהצלחה

פורסם
  • מחבר

מעניינים אותי הנתונים הטכניים של המכשיר. נוחות שימוש זה עניין אישי. מה שלך מתאים או לא מתאים - לא מעיד על טיב המכשיר כלל וכלל.

סה"כ HTC ONE S הוא מכשיר לא רע, אך עם הגבלת זיכרון של עד 16GB (ממה שקראתי) שזה חיסרון.

אשמח לשמוע עוד המלצות, אם יש כאלו, על מכשירים נוספים.

תודה.

פורסם

אם את רוצה מסך קטן יותר מ 3.5 האיתי ממליץ על Xperia ray

אם אפשר טיפה יותר גדול מ 3.5 אז GALAXY W

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים