פורסם 2004 בינואר 821 שנים שלום!יש לי ווינדוס אקס פי.כמות הזיכרון שלי אינה מספיקה להפעלת הווינדוס כראוי (128MB).ניסיתי להתקין ווינדוס ME אבל הווינדוס אקס פי ידוע שעושה בעיות להתקנת גרסה קודמת של ווינדוס. (לא הלך לי...)מישהו יודע איך להתקין שבבקשה יעזור ליאם יש מדריך גם טוב (עברית או אנגלית)[glow=red,2,300]תודה לכל העוזרים [/glow] ;D
פורסם 2004 בינואר 821 שנים מחבר איך אני מפרמט דרך ההתקנה של הווינדוס?בדיסק של הווינדוס אקס פי אני פשוט מכוון בBIOS שיקרא מהסידירום ואז הפירמוט מתחיל לבד.זה כה גם בווינדוס מילניום?תודה!
פורסם 2004 בינואר 821 שנים אם הדיסק שלך יכול לעשות בוט אז זה אמור להיות בדיוק אותו דברבהתחלת ההתקנה של ME יש אפשרות לפרמט את המחיצות שאתה רוצה. תפרמט את המחיצה כרצונך ותתקין מחדש מערכת
פורסם 2004 בינואר 821 שנים מחבר אני בכלל לא מצליח להפעיל את ההתקנה של הווינדוס מילניום.בתוך הווינדוס אקס פי הוא לא עובד.איך אני אמור להפעיל את ההתקנה?
פורסם 2004 בינואר 821 שנים תעשה ריסטארט למחשב שלך כשהדיסק של אם אי בכונן ואם הביוס שלך מוגדר נכון תעלה לך התקנה שלך וינדוז אם אי
פורסם 2004 בינואר 821 שנים אתה צריך להפעיל את ההתקנה דרך הBOOT של הדיסקאו, להפעיל את המחשב דרך דיסקט אתחול, לצאת לדוס ודרכו להפעיל את ההתקנה
פורסם 2004 בינואר 821 שנים דרך DOS. תשיג דיסקט הפעלה של ME והפעל את המחשב באמצעותו. שם תוכל לפרמט אם תרצה - למרות שישנה אפשרות להשאיר את ה-XP ולעבוד עם שני המערכות אם תרצה. (כמובן שתצטרך מחיצה נפרדת...).
פורסם 2004 בינואר 821 שנים מחבר הקטע הוא שניסיתי פעם להפעיל את המחשב בדיסקט אתחול של ווינדוס מילניום.אז רשמתי לוformat c:והוא פירמט את כונן C אבל המחשב שלי החליף כוננים.כונן C "לא היה קיים" וכונן D היה כונן Cתסבירו לי בבקשה איך מפרמטים את כונן C דרך הדיסק של הווינדוס מילניום?
פורסם 2004 בינואר 821 שנים כונן C שלך הוא NTFS זה למה...הדרך היחידה היא לגשת דרך מערכת הדוס של ווינדוס XP שנקראת "microsoft recovery console". תוכל לעשות זאת ע"י הכנסת דיסק ה-XP וביצוע הבוט ממנו. בשלב מסוים תצטרך להקיש R (או מקש אחר - די בטוח שזה R). א"כ הכל רגיל.
פורסם 2004 בינואר 921 שנים בגלל שהיה לך סוג קבצים של NTFS ככל הנראה יש לך שתי אפשריות:1.להשתמש ב fdisk ואז ליצור מחיצות מחדש ולהגדירם כ fat32.2.להתחיל את ההתקנה מהדיסק של חלונות xp ליצור מחיצות חדשות ולעשות את הפירמוט על בסיס fat32 לאחר הפירמוט המחשב מבצע ריסטרט וזה הזמן שבו תוכל להוציא את התקליטור ולהכניס במקומו את חלונות מילניום או להשתמש בדיסקט איתחול.בהצלחה
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר אתם צודקים הכונן שלי באמת על NTFSאני יעשה מה שאמרתם ונקווה שזה יעבוד.[glow=red,2,300]תודה לכל העוזרים![/glow]
פורסם 2004 בינואר 921 שנים אני מתפלא שעדיין אף אחד לא אמר כלום על העובדה ש-TheWave מתקין Windows ME!TheWave, למה אתה עושה את זה לעצמך??למה אתה עושה את זה למחשב שלך?? אתה שונא אותו? הוא התעלל בך? אז למה אתה מתעלל בו?!Windows ME הוא הווינדוס הכי דפוק (סליחה על המילה) עלי אדמות!מייקרוסופט בעצמם הוציאו צו איסור מכירה על הדבר הזה.כ"כ הרבה באגים ובעיות בווינדוס אחד...תעשה לעצמך ולמחשב שלך טובה, ותתקין ווינדוס אחר. כל ווינדוס אחר. כל דבר יהיה יותר טוב מהווינדוס הזה.המחשב שלך לא סוחב טוב XP, תתקין 2000. תתקין 98 אפילו. רק לא ME.
פורסם 2004 בינואר 921 שנים זכותו של כל אחד להתקין מה שהוא רוצה כל עד יש לו מערכת הפעלה ברישיון,כלומר אם רוצה מילניום זה אומר שיש לו רישיון למילניום,אחרת הוא היה מבקש להתקין חלונות 98.בכל מיקרה ההמלצה שנתתי לו תקף גם להתקנת חלונות 98
פורסם 2004 בינואר 921 שנים לא אמרתי לו שאין לו זכות להתקין ווינדוס ME.פשוט המלצתי לו להתקין כל ווינדוס אחר מלבד הווינדוס הזה, מטעמי יציבות, נוחיות, ובטיחות.בקשר לרשיון תוכנה, זה כבר שיקול שלו.(אם הייתי צריך להחליט, אני אישית הייתי מוכן לקנות ווינדוס חדש ורק לא להתקין ווינדוס ME שכבר יש ברשותי. פשוט טעות פאטאלית הווינדוס הזה.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.