עבור לתוכן

מחשב נייד לתכנות עד 3K

Featured Replies

פורסם

היי אני מחפש מחשב נייד חדש לתכנות, גיימינג קל ואינטרנט (60% תכנות, 30% גיימינג(Minecraft ומשחקים בסגנון הזה) 10% אינטרנט).

הגבול הוא 3000 ש"ח, ואני חייב את זה מ-KSP.

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות תיכנות ואבטחת מידע, משחקים קלים כמו MINECRAFT ו-AMNESIA.

* גודל המסך? יותר מ-NOTEBOOK מסך רגיל

* משקל רצוי? לא משנה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יודע כמה שיותר ככה יותר טוב.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (

,

וכו) לא אבל אם יהיה אז זה יהיה מגניב

* בלוטות? לא

* גודל מינימלי של

? 500 GB

* כונן CD/DVD? צורב? לא אבל אם יהיה אז זה יהיה נחמד.

* כונן Bluray?לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מזה לא צריך

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא יודע מה זה (אני די בטוח שמחשב בא עם מערכת הפעלה משלו?) אם לא אז כן.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

פורסם
  • מחבר

תודה תיקנתי.

פורסם
  • מחבר

אפשר אחד אחר ?

פורסם

איזה גודל מסך? 15 או 13 ?

בעיקרון ה-ASUS הוא הכי טוב בתקציב הזה לפי מה שבדקתי וגם למשחקים בסיסיים.

מה לא מוצא חן בעיניך במחשב?

מפרט מצויין, עם מעבד I3, זיכרון 4GB, כרטיס מסך חיצוני טוב, חיבור USB 3.0, מגיע עם מע' הפעלה, 3 שנות אחריות.

פורסם
  • מחבר

זה המפרט שאני צריך, תגיד באמזון שווה לקנות זה עולה רק 1874 ש"ח

פורסם

גם אם תזמין אותו משם דרך חב' שליחויות תצטרך לשלם עליו מע"מ, מכס, הוא לא יהיה באחריות (צריך לבדוק) וללא עברית על המקלדת.

אני לא יודע מה הסיבה לרכישה ספציפית ב-KSP, אבל המחיר באיבורי בקישור שנתתי יותר משתלם.

חשוב לדעת שלא משנה בארץ באיזו חנות אתה רוכש את המחשב כי האחריות ממילא דרך היבואן והקשר שלך עם החנות מסתיים ברגע שאתה משלם להם ומקבל את המחשב. כמובן שבכל חנות חשוב לוודא שהמחשב הוא דרך היבואן הרשמי (לרוב הם מציינים זאת)

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שגם זה יקר... =\

לא בטוח אם אני יכול אפילו את זה לקנות

פורסם

אז תאמר תקציב מדוייק שבו אתה מעוניין לקנות מחשב נייד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים